Parabel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twotter; “Amavel“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Parabel . . .

 1. Hovawart zegt:

  De harde realiteit,……………………helaas

  Geliked door 3 people

 2. bobzelf zegt:

  angst , ?? angst ??? angst ??

  ik geloof dat u geen angst mee hoeft te hebben , ?????
  de KILL BILL a.s.a.p. figuren , gaan gewoon door tot het gaatje
  DE hugoos halen alles uit de kast, incl zijn broer EN ZIJN DOPE . ,
  GELD STINKT NIET VRIENDEN , …….

  DE NEDERLANDER, DE IQ. 32.2 EN 3 UUR LAGERE SCHOOL, figuren
  incl de BOER NEUKT VROUW KIJKERS,
  a,k,a de hersendoden ,

  ZITTEN STARTKLAAR IN DE SOFA’s EN ZULLEN BINNEN KORT ’s nachts voor de deuren liggen ,
  OMDAT HET VACCIN EINDELIJK KLAAR IS , WHAHAHAHAHAHAHAHA

  EN WIE HET EERST KOMT HET EERST MAALT ,WHAHAHAHAHAHA

  het gaat echt gebeuren ….. STEL JE VOORDAT HET AL SNEL OP IS ??
  VRESELIJK TOCH ?? WHAHAHAAH

  dus het gaat heel goed met de vaccins preparatie …
  maakt niet uit tegen wat ,
  HIER IS UW REDDING , HIER IS UW SPUIT

  rennen met je stijve pik , misschien staat anders de boel wel in de fik ????

  DUS 496.000/469000 ??? DODEN IN INDIA VACCINS VAN OOM BILL TEGEN POLIO ,
  EN GEHEEL VERLAMDE KINDEREN !! TUSSEN 2010 EN 217

  JE MUIL HOUDEN EN DOORLOPEN, ER IS NIETS TE ZIEN HIER , MAFKEZEN
  een ongelukkie zit ineen klein hoekie ??, tenslotte …TOCH ??

  EN DAN INEENS, HADDEN ZE NOG ERGENS EFFE WAT MILJARDEN TE VERDELEN

  HOPPA . KOMT TIE

  Filippijnen maken zich op voor “het ergste” nu blijkt dat 733.000 kinderen slecht vaccin hebben gekregen

  Een groot vaccinatieprogramma van de Filipijnse overheid is stopgezet nadat bleek dat het vaccin tegen knokkelkoorts de ziekte alleen maar erger maakt bij mensen die de ziekte nog nooit gehad hebben. Meer dan 733.000 kinderen hebben het wel al gekregen, dus wordt gevreesd voor het ergste.

  Knokkelkoorts is een virusinfectie die vooral voorkomt in tropische en subtropische gebieden. Ze wordt overgebracht door de overdag stekende Aedes-mug. Wie eraan lijdt, klaagt over hoge koorts, hoofd-, gewrichts- en spierpijn, misselijkheid en braken, uitslag en een trage hartslag. De ziekte doet denken aan griep, maar heeft ook een levensbedreigende vorm. Die is de voorbije twintig jaar merkbaar meer aanwezig. Vorig jaar zijn minstens 1.000 mensen gestorven aan de ziekte in de Filipijnen, terwijl er 211.000 mensen de ziekte hadden.

  Om te vermijden dat de ziekte levensbedreigende proporties aanneemt, is de Filipijnse overheid met een groot vaccinatieprogramma begonnen. Het focust zich op scholen, war de voorbije dagen al 733.000 kinderen het vaccin Dengvaxia toegediend kregen.
  Filippijnen maken zich op voor “het ergste” nu blijkt dat 733.000 kinderen slecht vaccin hebben gekregen
  Foto: AFP

  Goed nieuws, zou je dan denken, maar de Franse farmareus Sanofi Pasteur heeft nu toegegeven dat het vaccin de ziekte net erger kan maken bij mensen die nog nooit knokkelkoorts gehad hebben. Omdat de kans bij kinderen veel kleiner is dat ze de ziekte al eens gehad hebben, zit de Filipijnse overheid met de handen in het haar.

  “We zijn klaar voor een worst case scenario”, zegt Eric Tayag, woordvoerder van het ministerie van Gezondheid, aan ABS-CBN. “Het vaccin werd alleen gegeven aan kinderen van 9 jaar en ouder in gebieden waar knokkelkoorts vaak voorkomt en de kans dus groter is dat ze het al eens gehad hebben. Maar we volgen alle gevaccineerden op om te kijken of er geen vervelende neveneffecten zijn.”

  Volgens Sanofi is de kans reëel dat de versterkte symptomen, door het vaccin, echt zichtbaar worden. Het programma wordt nu meteen stopgezet en de overheid beraadt zich over een nieuw programma.

  nou ik zou niet wachten hoor , als hugo roept, WE ZIJN ER KLAAR VOOR

  KOMT U MAAR, DAARNA , ZIJN WE UITERAARD NIET AANSPRAKELIJK VOOR BIJWERKINGEN
  WANT ALLES MOEST EEN BEETJE SNEL KLAAR, SNAPPU ?? IQ 32.2

  DUS DIE MENEER DIE GISTEREN OVERLEED, HAD EEN “” PLACEBO “” GEKREGEN ??

  TUURLIJK , IK LUISTER NOU SOWIESO NDS 9/11 NAAR USA LEUGENS
  GELUKKIG
  WAS DE COUP IN KIEV WEL “”ZUIVERE KOFFIE, ?????
  SYRIE , ?? ACH MAG GEEN NAAM HEBBEN ?????
  LYBIE, IRAK, VIETNAM , AFGHANISTAN ISIS OPRICHTEN ??????

  NEE, DE WAARHEID VAN DE USA IS ALTIJD AL SNEL DUIDELIJK ,

  WHAHAHAHAHAHAHAHHA

  ALS U ZICH STRAKS VRIJ GEVOCHTEN HEEFT , EN ALS 1 VAN DE EERSTE HET
  “”VAKSIEN “” HEEFT BEMACHTIGD ??

  WILT U MIJ DAN EVEN BELLEN OP 1E KERSTDAG 2028 OM 11.00 UUR ZO ROND DE KOFFIE , HOE HET IS BEVALLEN ??

  WHAHAHAHAHA

  WE GAAN ERVOOR, DIKKE KUS, , OOM DE COMPLOT DENKER

  JA GELUKKIG WEL, IK WEL JA

  OOM FANTAST

  Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  GOH!
  ZAL HET TOEVAL ZIJN ???
  ZE ZETTEN ZICH NU AL SCHRAP.
  https://www.ad.nl/binnenland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~a5810582/

  “Les van Mexicaanse griep: Nederland zal straks massaal bijwerkingen melden
  VIDEOBij Lareb, het landelijke bijwerkingencentrum, zetten ze zich nu al schrap om straks alle meldingen te kunnen verwerken als er nieuwe coronavaccins op de markt komen. Het centrum wil voorkomen dat er in de beginfase bijwerkingen over het hoofd worden gezien.

  Toen Nederland in 2009 massaal werd ingeënt tegen de Mexicaanse griep, waren medewerkers van Lareb ‘dag en nacht in touw’ om alle meldingen van burgers en zorgverleners te verwerken, zegt directeur Agnes Kant. ,,Daarom zijn we nu al bezig om ons voor te bereiden op alle meldingen die ons te wachten staan bij een vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. We weten nu beter hoe we die piekmomenten straks aankunnen. Je wil niet dat je straks in al die drukte bepaalde bijwerkingen van een coronavaccin over het hoofd ziet.”

  In totaal ontving Lareb in de ruim tien jaar na de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep op een totaal van tien miljoen prikken meer dan tienduizend meldingen, waarvan meer dan 542 over ernstige bijwerkingen. Welke risico’s acceptabel zijn, is niet aan Lareb, zegt Kant. ,,Die afweging maken het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, red.) en het RIVM.”

  Geen draaiboek of recept
  Het CBG zegt vooraf geen getalsmatige eisen te stellen aan het aantal bijwerkingen dat bij een bepaald vaccin geoorloofd is. ,,Er is geen draaiboek of recept dat zegt: zoveel bijwerkingen zijn acceptabel”, stelt een woordvoerder. ,,Juist omdat het afhangt van het hele plaatje: hoe goed werkt het vaccin, hoe ernstig is de ziekte waartegen het je beschermt, enzovoorts. Het gaat om de vraag: wegen de voordelen, de werkzaamheid, op tegen de nadelen, de bijwerkingen?”

  Bij Mexicaanse griep werd gebruikgemaakt van een bestaand vaccin. Bij corona wordt een compleet nieuw middel ontwikkeld. ,,Bij het Mexicaanse griepvaccin was er dus minder onzekerheid over de veiligheid en eventuele bijwerkingen. Nu wordt er veel met nieuwe technieken gewerkt en wordt er tegen een relatief onbekend virus gevaccineerd. We leren elke dag bij over dit virus. Dat nemen we mee in de evaluatie van vaccins en in het bepalen op welke aandoeningen specifiek gelet moet worden.” Maar, benadrukt het CBG: ,,We zijn net zo streng als destijds bij de Mexicaanse griep.”

  Lijst met aandoeningen
  Het CBG heeft – als een vaccin wordt goedgekeurd – een lijst met specifieke aandoeningen klaarliggen die mogelijk optreden na vaccinatie. In een ideaal scenario staat vooraf vast hoe vaak zo’n aandoening onder de bevolking voorkomt. Blijkt dat deze ‘incidentie’ na massale vaccinatie plots stijgt, dan kan er tijdig op de rem worden getrapt.

  Zowel bijwerkingencentrum Lareb als het CBG volgen een eventuele vaccinatiecampagne tegen corona straks op de voet. Iedereen kan bijwerkingen sowieso op vertrouwelijke basis melden bij het bijwerkingencentrum. Lareb gaat een groep gevaccineerden ook intensief gedurende langere tijd volgen, stelt Kant, onder meer via een app waarin gebruikers kunnen aangeven van welke bijwerkingen ze last hebben.

  Een van de positieve erfenissen van de Mexicaanse griep is volgens het CBG dat bijwerkingen tegenwoordig op Europees niveau sneller en beter worden geregistreerd. Daardoor ontstaat als het goed is eerder een completer beeld van bijwerkingen die optreden na inentingen met een bepaald vaccin.

  Onverklaarbare ziekte
  Onlangs werden twee vaccintrajecten stilgelegd omdat er onverklaarbare ziektegevallen werden geconstateerd tijdens de fase 3-studies, dit is de laatste fase voor de toelating. Deze week was dat het geval bij het vaccin van Janssen Vaccines uit Leiden, maar daar is niet bekend om welke ziekte het gaat. Eerder werden de tests met het Oxfordvaccin van farmaceut AstraZeneca gepauzeerd, nadat één of twee deelnemers myelitis transversa zouden hebben gekregen. Dat is een zeldzame ruggenmergontsteking.

  Het CBG stelt bij de beoordeling van coronavaccins nog strenger op deze aandoening te gaan controleren. Ook bij het Lareb is bekend dat myelitis transversa en aanverwante ziekten ‘in zeldzame gevallen’ een relatie hebben met vaccinatie. In de databank van het bijwerkingencentrum zijn in totaal tien meldingen te vinden, waarvan er vier werden gedaan naar aanleiding van het Mexicaanse griepvaccin. Een melding bewijst overigens nog niet dat de aandoening het gevolg is van vaccinatie.

  —–ZE DEKKEN ZICH AL IN.—————————————————————————-
  RIVM. ZELDZAME BIJWERKINGNEN ZIJN MOGELIJK!
  Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) erkent dat er ook nadat het coronavaccin uitgebreid getest is, ernstige zeldzame bijwerkingen kunnen ontstaan. Ook als mensen er op grote schaal mee in worden geënt kunnen er nog onverwachts bijwerkingen optreden.

  Volgens de baas van het Rijksvaccinatieprogramma, Hans van Vliet, wordt er bij de ontwikkeling van het nieuwe coronavaccin vooral rekening gehouden met twee soorten bijwerkingen. Dat gaat enerzijds om een relatief onschuldige bijwerking: dat de arm tijdelijk opzwelt als gevolg van de prik.

  Maar ontwikkelaars van vaccinaties zijn volgens hem ook ‘heel alert’ op een andere, ernstigere bijwerking. ,,Bij dierproeven na Sars zag je dat dieren na een vaccinatie juist zieker werden na een besmetting.’’ Dit kan volgens hem optreden als het vaccin ‘niet helemaal aanslaat’. ,,Je maakt dan wel antistoffen aan, maar niet genoeg. Dan kan het zijn dat je bij een infectie in plaats van gewoon ziek, ernstig ziek wordt.’’

  Overigens lijkt deze bijwerking, die ook wel enhancement wordt genoemd, volgens experts tot nog toe niet te zijn geconstateerd bij dierproeven met de coronavaccins die ontwikkeld worden.

  Narcolepsie

  Nadat Nederland ruim tien jaar geleden besloot te vaccineren tegen de Mexicaanse griep, traden volgens Van Vliet ook ‘onvoorziene zeldzame bijwerkingen’ op. Van de dertig miljoen Europeanen die werden gevaccineerd tegen Mexicaanse griep in 2009 en 2010, kregen er naar schatting ruim 1300 narcolepsie, een slaapstoornis waarbij mensen zonder aanwijsbare reden overdag in slaap vallen. Dat komt neer op 0,004 procent van de gevaccineerden, oftewel 1 op de 23.000.

  Van Vliet: ,,Narcolepsie kwam als een volkomen verrassing. Dat werd pas duidelijk toen men op grote schaal ging vaccineren. Het kan nu ook gebeuren dat er iets naar voren komt wat je niet kunt voorzien.’’

  Van Vliet beklemtoont dat dit echt een zeldzame bijwerking was en dat er door dit vaccin ook veel ziekte en sterfte voorkomen is. Het kabinet reserveerde in 2018 5 miljoen euro voor mensen die ernstig ziek zijn geworden na de Mexicaanse griepvaccinatie. Kinderen en volwassenen werden ziek na de inenting, bevestigt het RIVM tegenover deze site.”
  —————————————————————————————————-
  HEEFT U UW KISTJE AL BESTELD OF UW PLAATSJE AL GERESEVEERD BIJ HET CREMATORIUM???

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  …die ik ’s avonds halen moest in Ispahan…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Jan zegt:

  Rutte is verantwoordelijk voor alle mensen die stierven omdat zij niet geopereerd werden omdat alle (?) bedden bezet werden door coronapatienten.
  Rutte is geen ‘redder’ maar een doodgraver van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   En dat loop ik nou van het begin van de corona te vertellen, de mensen die iemand kwijt zijn door het gebrek aan medische hulp moeten de staat gaan aanklagen voor dood door schuld daar hun ook echt de schuldigen zijn.

   Like

 6. Lost Johnny zegt:

  Het feest kan beginnen, want ik ben binnen !

  “…ik wil ruimte maken voor nieuw talent….” O, was jij talent dan dat je dat kunt beoordelen?

  “mensen gezien die een goed kamerlid zouden zijn geweest en niet de kans kregen”…..dus na 14 jaar ga je dan weg?…volgens mij heb je dan je volledige pensioen als kamerlid binnen….10 x zoveel als de gepensioneerden die onder andere zij heeft helpen korten….

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1723100048/madeleine-van-toorenburg-cda-stopt-na-14-jaar-als-kamerlid

  De ratten verlaten het zinkende schip, in de aankomende weken gaan vele kamerleden vervroegd vertrekken. Ze weten dat ze gefaald hebben, opzettelijk gefaald. En hen die dit nu pas realiseren zullen wegkruipen in schaamte.

  De rekening is voor de burger, de autochtone burger. Letterlijk alles wat is gespaard, afgesproken en verworven moet kapot.

  Er zijn veel oud kamerleden die zichzelf trots op de borst kloppen en denken dat ze Gods zegen voor het volk zijn geweest. Persoonlijk denk ik dat de meest inhaligen aan het einde van hun dagen het begrip “hel” nog zullen ervaren, althans, dat hoop ik.

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Laten we heel snel de details bekijken van drie zeer merkwaardige vliegtuigcrashes, waarbij “belangrijke AIDS-onderzoekers” in de drie afzonderlijke tragedies om het leven kwamen.

  TWA-vlucht 800 (17 juli 1996) – Vermeend slachtoffer: Rodolphe Mérieux, erfgenaam van het Franse farmaceutische bedrijf Merieux Laboratories – een wereldleider op het gebied van AIDS-vaccins onderzoek. De vroege TWA 800-media berichten ook over verontrustende verhalen over “het risico van AIDS-besmetting voor de reddingswerkers”, aangezien er twee dozen met AIDS/HIV-besmet bloed in het vliegtuig zouden zijn meegenomen… http://www.fondation-merieux.org/histoire
  SWISSAIR-vlucht 111 (2 september 1998) – Twee vermeende slachtoffers van Swissair 111: Jonathan Mann, voormalig hoofd van het AIDS-programma van de WHO, en zijn vrouw, AIDS-onderzoeker Mary Lou Clements-Mann. “Mann was een sleutelfiguur in de vroege strijd tegen HIV/AIDS. Tijdens Mann’s ambtstermijn werd het AIDS-programma het grootste programma in de geschiedenis van de WHO. Hij was een sleutelfiguur in het benadrukken van de noodzaak van een wereldwijd antwoord op de crisis”. http://en.wikipedia.org/wiki/Swissair_Flight_111
  MALAYSIA vlucht MH17 (17 juli 2014) – “Onder de passagiers was voormalig voorzitter van de International AIDS Society Joep Lange, een bekende HIV-onderzoeker uit Nederland. Chris Beyrer, verkozen voorzitter van de International AIDS Society, zei dat als de berichten over de dood van Lange waar zijn, “dan heeft de HIV/AIDS-beweging echt een reus verloren.” http://www.abc15.com/news/national/worl … -vlucht-17

  Het aantal dagen tussen de 17 juli 1996 en 2 september 1998 was 777 dagen, net als de 911 dagen tussen de aanslagen van 11 september 2001 en de treinbombardementen van 11 maart 2004 in Madrid. De tijdspanne tussen de aanval van 17 juli 1996 en de aanval van 17 juli 2014 was een tijdspanne van precies 18 jaar. Is dat niet verbazingwekkend? Wat betreft de tijdspanne van 777 dagen, denk aan de twee meest recente incidenten van Malaysian Airline Systems, beide met Boeing 777 jets. En wat betreft de twee ongelukken van 17 juli, is het niet verbazingwekkend om te denken dat in beide gevallen een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van AIDS in het vliegtuig zat?

  Wat het nog interessanter maakt, is dat al deze incidenten gecodeerd zijn met “33”, en AIDS zelf, is een acroniem voor “33” Gematria.

  AIDS = 1+9+4+19 = 33

  Laten we afsluiten door dit artikel te bestuderen in de nasleep van de MAS-crash van 17 juli 2014. Het is met dank aan thinkprogress.org en is geschreven door Tara Culp-Ressler.

  Tara = 2+1+9+1 = 13
  Culp = 3+3+3 = 9
  Ressler = 9+5+1+1+3+5+9 = 33
  In de mainstream rapportage is het vrij gebruikelijk voor hoax artikelen om “33” auteurs, zoals Tara Culp-Ressler, of 13 9-33 te hebben.

  Tara’s artikel gaat over hoe het verlies van het AIDS-onderzoek Joep Lange “een grote tegenslag” zou kunnen zijn in de AIDS-onderzoeksgemeenschap. Het klinkt voor mij als een excuus om de leugen die AIDS is te helpen handhaven. Uiteindelijk is dit allemaal valse berichtgeving en is de manipulatie van de media bedoeld om ons bang te maken en te controleren – het is immers makkelijker om degenen die bang, verward en onwetend zijn te controleren.

  MAS = 13+1+19 = 33

  Thank you Simon Shack and fakeologist.com for the tip.
  Posted by Zachary K. Hubbard at 1:11 AM

  http://freetofindtruth.blogspot.com/2020/

  Is er nog koffie?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s