Tweet van Geert . . .

Stem PVV op 17 maart 2021: einde islamisering NL – einde NL in de EU – einde zorgvrekkigheid – einde corruptie – einde massa-immigratie – einde ons geld naar buitenland – einde pensioenkortingen – einde laffe consensuspolitiek – einde NOS

Een nieuw begin. #PVV #Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Klinkt hoopvol , Geert !
  Ik doe mee !
  Nou nog een miljoen zombies zien te raken .

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Als échte Nederlander kún je toch niet stemmen op mensen die anti-Nederland zijn ?! Kijk naar wat de regeringspartijen tot heden voor u hebben betekend en bepaal naar aanleiding van wat zij hebben of NIET hebben gedaan uw stemgedrag. De keuze lijkt mij niet erg moeilijk.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Met ons kabinet en de coalitiepartijen staat de afbeelding van de boeventronie van Atatürk binnenkort op de Hollandse Euro’s, en word het arabisch de voertaal in de Pays-Bah….

  Geliked door 2 people

 5. Gienekehado St. zegt:

  Geen redden meer an!! Ons Landje is BEWUST gearabiseerd, geïslamiseerd!! Prijskaartje 500 M I L J A R D en Ons Landje in puin!! De ene na de andere stad moet aan de bedelstaf. De grote(re) steden zijn zonder ONZE AFGEJATTE MILJARDEN, OORLOGSZONE’S, N-GO’S!! Geert is een ‘roepende in de woestijn’!! Stemmen op Geert, TUURLIJK!!

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   De armoede wordt in hoog tempo opgevoerd, u en ik, en alle NEDERLANDSERS gaan dit voelen . We zijn het zat, maar nog niet genoeg, maar als dat punt bereikt is, mogen ze blij zijn als ze het gaan overleven in DEN HAAG.

   Geliked door 1 persoon

 6. Japio zegt:

  Mis in de tweet “einde corona” en de horeca weer open en “einde nieuwe normaal” opzouten met die anderhalve meter maatschappij, muilkorven en alle onzinnige maatregelen. Voor de rest eens met de tweet.

  Geliked door 1 persoon

 7. Helena zegt:

  Natuurlijk Geert! Dit kabinet moet weg, wàt een vreselijk tuig is het. De komende maanden zullen de gedragsregels nog meer aangescherpt worden, let maar op! Geen enkel vooruitzicht geen enkele stip aan de horizon waar de murw getreiterde staatsburger zich nog aan vast kan klampen. Hopelijk – en we moeten hoop houden anders zijn we genoodzaakt voortijdig de pil van Drion te gaan slikken om onder het zwaard van de islam uit te komen – wordt men nog op tijd wakker en komt er een ware oerdrift boven borrelen. Hoewel de tijd dringt: we kunnen nu nog het wapenarsenaal op peil te brengen! Ik probeer me al een tijdje het kruisboogschieten eigen te maken. Het ziet er erg indrukwekkend uit als ik de pijlen door de achtertuin jaag, om de in 1988 geïmporteerde irritante bevers te verjagen! Krijg de schwung al aardig te pakken! Net als de islamparasietjes zitten ze inmiddels overal, een spoor van vernielingen achterlatend! En niemand doet wat!!

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Reken maar vast op mij, Geert!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 9. Gienekehado St. zegt:

  ‘Madeleine van Toorenburg (CDA) stopt na 14 jaar als Kamerlid’
  Weer verlaat een SLOPER des Vaderlands het (zgn) Parlement!! Eerst ONS LANDJE mede om zeep helpen en nu WIEBEREN!! Gaat mede de boeken in als medeschuldige van het binnenloodsen van hele hordes PARASIETEN en PROFITEURS op ONZE KOSTEN!!! Gelukkig hoeven we bij debatten ook niet meer tegen deze LANDVERRAADSTER aan te kijken en haar DESASTREUZE hersenspinsels aan te horen!!

  Like

 10. A. vd Marel zegt:

  Nederland moet nederland blijven en men moet stoppen al die kanslozen in Nederland binnen te laten met hun achterlijke geloof. Vervolgens moeten alle buitenlanders die schijt aan onze normen en waarden hebben, direct het land uit knikkeren.

  Like

 11. Rene zegt:

  Eens Geert !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s