Tweet van Martin Bosma

Aanzwellende bloemenhulde voor #SamuelPaty bij het beeld voor Theo, die een vergelijkbare dood stierf.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Martin Bosma)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Martin Bosma

  1. scherpschutter1943 zegt:

    Dit fenomeen kennen we in nederland. Fijn met z’n allen meelopen in een stille tocht, bloemetje in de hand en rond kijken of je wel gezien wordt./ Daarna quasi plechtig het bloemetje neerleggen op de aangegeven plek, dit met een ernstig van smart vertrokken gezicht en daarna verder met de stoet. Nou dat was het protest in nederland. Stop met die flauwe kul. Geeft alleen de deelnemers even een goed gevoel. Daarna hebben ze overal weer maling aan en gaan over tot de orde van de dag. Opvallend is wel dat een dag na de stille tocht, de windvaste grafkaarsen bij de Action, alweer zijn uitverkocht voor de volgende stille tocht. Je kan ze maar beter in huis hebben.

    Geliked door 3 people

    • Helena zegt:

      scherpschutter1943, ik begrijp uw frustratie volkomen die voel ik ook. Maar laten we eerlijk zijn:
      “Daarna quasi plechtig het bloemetje neerleggen op de aangegeven plek, dit met een ernstig van smart vertrokken gezicht en daarna verder met de stoet. Nou dat was het protest in nederland. Stop met die flauwe kul. Geeft alleen de deelnemers even een goed gevoel.”
      Ik zie deze beelden vooral op links! Ik heb het oprechte verdriet, de wanhoop en de woede gezien op de gezichten van de deelnemers aan de herdenkingsbijeenkomsten na de laffe moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, met de links hypocrieten als onaangename uitzondering. Dat, terwijl de moeder van koning roodbaard op bezoek ging bij de islamietjes, na de moord op Theo (om ze koest te houden) waar haar een staande ovatie(!) te beurt viel en waar ze – voor de camera – met een brede glimlach op reageerde. Ze noemde later haar lievelingspaard naar de moordenaar van Pim! Deze stille bloemlegging voor Samuel Paty bij De Schreeuw is naar mijn idee een respectvol gebaar. De ‘regering’ heeft het ‘even’ te druk met iets anders wat tè ‘belangrijk’ is, en heeft zich er, samen met links, middels een app-je makkelijk van af gemaakt. Moge deze lieve man Samuel Paty rusten in vrede en het symbool van onverzettelijkheid blijven, maar laten we er ook voor waken dat zijn dood voor niets is geweest omdat we niet in beweging zijn gekomen op wat voor manier dan ook.

      Geliked door 1 persoon

      • J. C. Th. Köhler zegt:

        “Deze stille bloemlegging voor Samuel Paty bij De Schreeuw is naar mijn idee een respectvol gebaar.”

        Je hebt de gedachte van Martin Bosma niet begrepen. Godverdomme, TIEN bosjes bloemen, wat een respect!

        j.c.th.kohler@ziggo.nl

        Like

  2. Bob zegt:

    Een bloemmetje neer leggen is
    makkelijk. de consekwenties
    uitvoeren is daarna niet meer
    nodig.

    Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    Bloemen lossen geen problemen op. Zo zijn er ook bij een begrafenis bloemen, maar de dode zelf merkt er niets van. Het word alleen maar gedaan voor het oog van het kerkvolk. Geen woorden maar daden volgens het Feijenoord clublied, zou ook kunnen zijn; geen bloemen maar daden !

    Geliked door 1 persoon

  4. Bas zegt:

    Zeer gênant, wat een aanfluiting.
    Ik woon niet in de randstad, anders had ik wél bloemen gebracht.

    Like

  5. Bas zegt:

    Kwam dit tegen:
    In Nederland overleed in 2004 Hans van Wieren. Leraar van het Terra Collega. Doodgeschoten door Murat Demir. Kwam in 2011 vrij. Tijdens zijn detentie mishandelde hij na afloop van een religieuze dienst met compagnons een medegevangene in het gebedshuis. Nog een poging tot moord.

    Leerlingen betuigden steun aan de moordenaar…
    https://pbs.twimg.com/media/Ek4KQQ6XEAAppy6?format=png&name=large

    Reactie:
    N.a.v. de moord op H.v.Wieren heb ik toen samen met Nieuw-Rechts een demo georganiseerd waarbij zo’n 150 mensen kwamen. Er waren zelfs mensen van de SP en CDA gekomen. Het thema was toen ‘Stop geweld, meer gezag’.
    We werden begeleid door 40 man politie en fotografen van Antifa die iedere deelnemer fotografeerden.
    Er waren ook een paar journalisten en een tv-programma aanwezig.
    Na afloop hebben we een petitie aangeboden (3000 handtekeningen) aan de premier, welke hij niet in ontvangst wilde nemen. Dat wisten we van te voren al, dat had de toenmalige directeur van het RvD, Gerard van der Wulp mij de dag ervoor al telefonisch meegedeeld.
    Uiteindelijk kun je stellen dat er niets is verandert in de afgelopen 20 jaar

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Helaas beseffen wij niet dat bloemen leggen niets meer oplost daar zijn andere drastische maatregelen voor nodig waar het volk massaal voor op moet gaan staan.

    Geliked door 1 persoon

  7. Laura van der Storm zegt:

    Het is wel frappant, toen die Amerikaanse crimineel werd gedood, was de hele wereld van de kaart. Nu wordt er een leerkracht door een moslim onthoofd en niemand, ook niet van de regering, laat zich horen. Nadat dit werd vermeld in de media, kwam een zanger een mooi liedje zingen (adieu monsieur le professeur) bij de NPO . Men heeft in dit land (ook de rest van Europa niet ) nog steeds niet door wie de werkelijke vijand is!!!

    Geliked door 3 people

  8. Jan zegt:

    Rutte is de Hussein Obama van Nederland, die kreeg het woord islam ook niet uit zijn strot na de zoveelste aanslag en moord

    Dit is landverrader Rutte

    En dus kreeg hij het woord islam niet over zijn lippen

    Beetje slap kwekken dat is wat Rutte kan
    Geen andere religie gaat zo extreem slecht met kritiek en spot om als de islam……
    …..
    https://twitter.com/Rutte_RIVM/status/1225043853150953475

    Ik kan mij niet herinneren dat hij een sjoel bezocht

    Mark Rutte heeft niets tegen de islam (iedere koppensneller is welkom)

    (Rutte is voor geschiedenis cum fraude geslaagd, dat is duidelijk)

    Even braken. Kontkruiper Rutte heeft hier wel een erg bruine kop

    Like

  9. P. Puk zegt:

    Aanzwellende bloemenhulde? Op de foto ligt er amper wat!

    Like

Plaats een reactie