Eerbetoon aan Samuel Paty door een gemeenteraadslid dat passages uit de Koran wilde citeren: burgemeester wordt agressief

(Door: Stanislaw Czerwinski – Vertaling: “delamontagne”)

Op 19 oktober ontving ik van het gemeentehuis een uitnodiging om mee te doen aan het eerbetoon voor de vermoorde leraar Samuel Paty. In de uitnodiging  stond dat een ieder die het woord wilde voeren dat kon doen. Ik begreep dat dit voor mij als gemeenteraadslid ook gold. Ik was halverwege mijn toespraak van 3 minuten toen de viceburgemeester de menigte tegen mijn toespraak begon op te hitsen. Zij riep dat dit een oproep tot haat was! Ik wilde het publiek er alleen maar op attenderen dat ik de koran had gelezen (dit in tegenstelling tot mijn tegenstanders!) en dat de Tsjetsjeense moordenaar  zich alleen maar als een goede moslim had gedragen, omdat hij de opdrachten van de islamgeschriften letterlijk had opgevolgd.

Ze wilden me het verder spreken belemmeren

De burgemeester van onze gemeente, meneer Jacky Botton, kwam snel naar me toe en wilde me de microfoon uit mijn handen rukken. Dus op deze zondag wilden die lui die voor de vrijheid van meningsuiting kwamen demonstreren mij het woord ontnemen. Ik ging zo goed mogelijk door met mijn betoog, ondanks de fysieke tegenstand die door de eerste burger op me werd uitgeoefend.


Maar ik moest verder behoedzaam zijn, want ik had ’t gevoel dat zij me wilden lynchen door al die ophitsing. Ik hoorde bijv. roepen: ”Ga terug naar Polen”, iets dat ikzelf racistisch vond [ het betreffende gemeenteraadslid is van oorsprong Pools, maar woont al heel lang in Frankrijk ]. Ik kwam lang geleden naar Frankrijk, maar ben nooit in een illegale positie geweest en heb vanaf de eerste dag gewerkt. Deze Stalinisten hebben de mond vol van vrijheid van meningsuiting, maar zodra je een afwijkende mening verkondigt, proberen ze je te stoppen. Degenen die het woord willen afsnijden zijn de medeplichtigen van de hoofdafsnijders.

Ik wil verder onderstrepen dat er honderden Polen in onze gemeente wonen en zij werken dikwijls 10 uur per dag. Maar tegelijkertijd ziet men meer en meer vreemdelingen die geen Polen zijn en die de hele dag rondhangen en niet werken om voor mij onbekende redenen.

Zoek het verschil. Misschien hebben ze liever dat soort lui, maar zij die wel werken wordt aangeraden naar Polen terug te keren.

Hieronder staat hetgeen ik gedeeltelijk kon zeggen in de toespraak en waarvoor ik werd toegeschreeuwd, weggeduwd en beledigd. Oordeel zelf…

Stanislas Czerwinski.

Hommage national en l’honneur de Samuel Paty

Dames en heren,

Allereerst wil ik eer betonen aan Samuel Paty, een moedig man die werd vermoord op een barbaarse manier, omdat hij de vrijheid van meningsuiting verdedigde. Het is al 18 jaren geleden dat ik naar Frankrijk kwam en vanaf het allereerste begin werd ik geconfronteerd met een islamfascistische ideologie. Ik kom uit een christelijk gezin en werd zo opgevoed, wij waren open en erg tolerant. Ik woonde eerst in Elzas-Lotharingen ( Noordoost-Frankrijk waar veel Marokkanen en Algerijnen wonen ) en heb daar nare  agressie meegemaakt. Zowel fysiek als mentaal, doodsbedreigingen door dit soort barbaren. Deze ervaringen hebben mij veranderd en ik werd er min of meer door aangezet de koran te gaan lezen, want ik wilde meer weten waarom deze mensen zo zijn.

Nadat ik dit boek gelezen had, een boek zonder enige chronologie, waar de verzen vol haat tegen christenen en Joden elkaar opvolgen en ook de niet gelovigen aan bod komen, begreep ik meer en meer. En ik wil U zeggen dat zij die uit naam van Allah doden geen verwarde mensen zijn. HET  ZIJN  GOEDE  MOSLIMS, VOLGENS DE KORAN. U moet beseffen dat de eerst verantwoordelijke de koran is en daarna al diegenen die hem verdedigen. Deze jonge moordenaar wilde alleen maar de koran gehoorzamen. De niet-moslims die de koran nooit hebben gelezen en die zeggen dat het een geloof van vrede is, zijn de nuttige idioten geschikt voor de zaak van de islamisten. En zij die hem wel gelezen hebben, maar dit verdedigen? DAT  ZIJN COLLABORATEURS!

De vijanden van de christelijke beschaving, de regeringen  die zich al jaren gewonnen geven door hun hypocrisie en hun lafheid, zij hebben hun handen in bloed gedrenkt. Bloed van onschuldigen.

In het hele boek heb ik geen enkele passage gevonden, geen enkele frase waarin wordt gesproken over liefde of begrip voor andersdenkenden, tegenover niet-moslims. Dit boek heeft mijn ogen geopend. Tegenwoordig weet ik dat de naïviteit van onze bestuurders ons naar een catastrofe leidt. Er is maar één oplossing om ons land en onze beschaving te redden! Stop de grote toevloed van moslimmigranten naar dit land. En deporteer degenen die illegaal zijn gekomen. Zo niet, dan zal onze christelijke beschaving worden geconfronteerd met een afschuwelijke burgeroorlog tegen die binnendringers…

Het wordt tijd om de haat tegen Frankrijk en hen die geen moslim zijn, te stoppen.

Vive la France libre!
Stanislaw Czerwinski
Gemeenteraadslid van Pons, Frankrijk

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Stanislaw Czerwinski

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Eerbetoon aan Samuel Paty door een gemeenteraadslid dat passages uit de Koran wilde citeren: burgemeester wordt agressief

 1. benkokjoodschrpastor zegt:

  Perfect! Ik neem het graag over, met
  Bron-vermelding.
  Shalom,
  Ben Kok ( Joods-chr. pastor)
  tors-Yeshua.nl

  Geliked door 3 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  BOEM en daar ging een MOEFTI de lucht in!! (gisteravond)
  ‘Mufti of Damascus killed in car bombing – Syrian state news’.
  ‘The identify of the perpetrators of the attack was not published’.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  De viceburgemeester ?? en de burgemeester meneer ???? Jacky Botton zijn een stel vieze collaborateurs !!! Levenslange opsluiting voor deze twee !!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado St. zegt:

  Hier idem dito; 24/7 zie je hier jonge arabieren rondhangen bij auto’s, “koffieshops” en veel scootertuig! Niemand durft ze aan te pakken, want ‘WRAAK’!! De OZB verhogen is zoveel safer en makkelijker! Polen, Roemenen doen het werk toch wel!! Opdat de LAFFE BESTUURDERS de CoronaTIEF mogen krijgen!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado St. zegt:

  Kan mij helemaal vinden in de toespraak van de heer Czerwinski! Dank voor het werk etc., heer ‘delamontagne’!! Gelukkig woont u op het platteland en niet tussen al dat domme stadsvolk!! Hopelijk krijgen ze op een dag hun verdiende loon! Mes, manchete oid!!

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  De vraag rijst of een meerderheid van het Franse volk sinds het revolutionaire jaar 1789 niet bezig is met het afschaffen van de drie revolutionaire idealen, liberté, égalité, fraternité?
  Men kan niet meer vrijuit spreken en optreden, er is geen gelijk recht voor de lokale bevolking en immigranten, het broederschap bestaat uit het geven van het eigene aan vreemden en het terugkrijgen van niets anders dan minachting.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Een burgeroorlog zal niet lang meer op zich laten wachten.
  De reacties van dat burgermeester tuig schreeuwt om wraak.
  Ik kan dit alleen maar toejuichen want de tijd van ruimen is aangebroken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Oostenrijkse politicus bespreekt de reacties van de massa op de dood van Floyd en Paty

  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/dkotgohx&jwsource=cl

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Ben uit principe tegen boekverbrandingen maar voor de koran maak ik een uitzondering.

  Geliked door 2 people

 10. dhr. Czerwinski ziet de feiten beter dan Macron, Merkel, Timmermans, en Rutte samen !

  Geliked door 1 persoon

 11. boorzalf zegt:

  Moedige man.

  Like

 12. John van antwerpen zegt:

  Czerwinski, Pools.Polen heeft ervaring met binnen dringende moslims. De slag om Wenen
  werd geleid door de Poolse koning Sobieski waar heel wat legers aan mee deden om de Turken
  buiten te houden. (1683).
  Deze veldslag en Poitier (732) en nog een paar anderen zou als verplicht les materiaal
  op scholen moeten gegeven worden. We waren al gewaarschuwd.
  Zolang de jeugd niet te weten krijgt over het ware gezicht van de Islam vrees ik het ergste.
  Aan de Paus hebben we in ieder geval niets.

  Geliked door 1 persoon

 13. Helena zegt:

  Mooi dat Stanislaw Czerwinski door blijft praten ondanks de intimidaties, het is een held van deze tijd die zich de mond niet laat snoeren. Na al die aanslagen en Samuel Paty als meest recente voorbeeld, zou je toch verwachten dat zelfs de grootste sufferds wakker worden nu, maar nee! Dat gaat niet gebeuren, dat domme volk dat tegen hem tekeer gaat moet zich kapot schamen! Typisch politiek correct wegkijkgedrag, de woorden die gesproken worden stààn in dat rot boek! Dààr zouden ze zich eens druk over moeten maken en deze meneer niet met een dedain benaderen alsof hij de misdadiger is! Die lui leren het nooit, die hautaine eigen volk verraders komen niet uit hun bubbel! Denken ze nou echt dat het beest enige clementie voor ze zal tonen als de tijd daar is?? Nee natuurlijk niet, ook zij gaan voor de bijl!
  C’est ça.

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  De dood van de onthoofde leraar…

  De Fransen waren erg geraakt/ontroerd door de ceremonie ter ere van Samuel Paty.

  Maar op het internet waren er op het ”Web” die zich te barsten lachten.

  Kijk hier maar;
  ( De Namen, het merendeel zijn moslim-namen ……….)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s