Ik ben een complotdenker en ben daar trots op!

(Door: “bozeoudeman”)

Ondanks het feit dat een toenemend aantal artsen en andere deskundigen stellen dat mondkapjes geen zin hebben tegen een virus, dat mondkapjes zelfs op termijn tot grote gezondheidsproblemen kunnen leiden, blijven kranten en andere media op bijna nazistische wijze volharden in het brengen van het overheidsstandpunt dat mondkapjes zinvol zijn en promoten en verdedigen het standpunt van een niet of nauwelijks deskundig te noemen overheid met een dermate felheid dat het er alle schijn van heeft dat zij hiervoor door die overheid betaald worden, net als ladingen grootheden betaald werden, zoals inmiddels is gebleken.

Al maandenlang staan kranten bol van enkel één onderwerp: corona. Net als ook nieuwsrubrieken op televisie het bijna enkel en alleen daar nog over hebben. Critici worden weggezet als idioten en complotdenkers. Critici wordt het door sommige bijna dictatoriaal te noemen bewindslieden moeilijk gemaakt om hun mening tel laten horen, terwijl demonstranten van Black Lives Matter zonder enig probleem schouder aan schouder in Amsterdam mogen staan. Maar dat daargelaten, natuurlijk is het niet mogelijk dat overheden, geïnstrueerd door een instituut als de Verenigde Naties, dat de plank wel vaker misslaat, het nu met corona ook weer eens aan het verkeerde eind hebben en wereldwijd een soort hoax aanhangen.

Een hoax, die wellicht zelfs is veroorzaakt door een zeer omstreden en absoluut dubieus te noemen zakenman, die aan het door zijn bedrijven ontwikkelde vaccin tegen deze nieuwe virusziekte vele honderden miljarden dollars verwacht te gaan verdienen, is natuurlijk totale onzin. Precies dat is de werkelijke hoax aldus de ‘journalistieke’ meute dwepers, die wellicht op deze manier dus zelf de werkelijke verspreiders van nepnieuws zijn. Maar nee, natuurlijk niet, dit laatste is niet mogelijk, zo stellen ‘heuse’ universitaire onderzoekers van complottheorieën en nepnieuws in die media van die wellicht dus ook hiermee weer zelf verspreiders van in ieder geval zeer eenzijdig nieuws vast.

Een gezegde, waar nu meer dan ooit veel voor te zeggen was en nog steeds is,  ‘de almanak en de krant brengen de leugens in het land’, lijkt hier echt volkomen op zijn plaats als ik zie hoe de bijna nieuwe Goebbels getrouwe nazi’s te noemen dwepers weer eens met het brengen van nieuws door de bocht gaan. Deze nieuwe ‘nazi’s’ weten wat nepnieuws is en wat niet, zo stellen zij vast met een zekerheid waaraan niet te tornen valt. Ook weten zij als niemand anders wat onder vrijheid van meningsuiting valt (a priori hun links georiënteerde politiek ‘correcte’ mening) en weten dus ook wat nepnieuws is en wat gevaarlijke complottheorieën zijn (eveneens a priori alle andere niet door links goedgekeurde meningen).

Ironisch genoeg is besturen deels gebaseerd op een manier van complotteren tegen de bevolking als je eens goed nadenkt over de wijze waarop overheden in veel gevallen zonder veel of enige inspraak van burgers eisen dat die doen wat zij als bestuurders stellen dat die burgers moeten doen. Het bijvoorbeeld dragen van zinloze of zelfs gezondheidschadende mondkapjes, wat via bijna eindeloze overheidscampagnes in hun staatsmedia van riool tot pulp journalistiek wordt uitgeroepen als absolute noodzaak. Op deze manier bevolkingen dus angst aanjagen om die bevolkingen zo dan vervolgens beter te kunnen beheersen, doet men dus al maandenlang op nazistisch te noemen wijze.

Precies dus zoals ‘heuse’ deskundige onderzoekers van nepnieuws en complottheorieën stellen dat die gestoorde complotdenkers doen, die overheden en journalistiek wellicht volkomen terecht niet meer vertrouwen. Angst aanjagen doen de media zelf, doet de overheid zelf, doet een dubieus zakenman op dermate wijze dat veel mensen in hun huis zitten te bibberen en dat veel mensen klakkeloos iets doen wat op termijn hun gezondheid wel eens echt kan schaden. Daag, zelfverklaarde deskundigen, daag schoolkrantjournalisten, jullie zijn de ruisveroorzakers per definitie. Doei!

Door:
“bozeoudeman”, een zelfdenkende, absolute complotdenker
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ik ben een complotdenker en ben daar trots op!

 1. Harrie Vaes zegt:

  Naar mijn mening is een complotdenker iemand die zijn nuchtere verstand gebruikt en verder kijkt dan zijn neus lang is en niet in een hype meegaat.

  Geliked door 7 people

 2. bezorgde burger zegt:

  Dubieuze zakenman:
  Bill Gates = Microsoft.
  MSM = Google, Facebook en Twitter
  U wordt constant door deze bedrijven bespied en belogen.

  Geef Linux een kans,
  /e/ foundation levert smartphones zonder google diensten.

  Like

 3. Hans van Straaten zegt:

  Geheel mee eens. Anderen willen je niet geloven maar weigeren om onderzoek te doen. Al is het
  maar een filmpje van 5 minuutjes.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Net als Bozeoudeman en vele anderen erger ik me aan de overvloed aan berichtgeving over corona.
  Dat kan ook bijna niet anders want al het andere belangrijke nieuws raakt ondergesneeuwd, het lijkt wel alsof er niets anders meer is dan corona.
  En iedereen moet een mening hebben.
  Maar waar moet je je mening op baseren als zelfs deskundigen het bijna nergens over eens zijn?

  Nee ik ben zeker geen complotdenker, het gaat er bij mij niet in dat er een soort puissant rijke satanische sekte is die alles in het werk stelt om de hele wereldbevolking aan zich te onderwerpen.
  En eigenlijk denk ik dat de complotdenkers daar zelf ook ernstig aan twijfelen.
  Het punt is dat er geen werkelijke leiding is, iedereen raaskalt maar een beetje en probeert aan de anonimiteit te ontsnappen door een afwijkende mening van de daken te schreeuwen.
  Velen doen voorkomen alsof ze verstand van zaken hebben maar virologen tonen dagelijks aan dat ze de ballen verstand van economie hebben en economen op hun beurt willen zich zo min mogelijk gelegen laten liggen aan medici.
  Daar wringt de schoen; economie en gezondheid zijn twee grootheden die niet te verenigen zijn, hoe maak je een keus tussen een land financieel aan de rand van de afgrond brengen of de nationale gezondheid laten afglijden.

  Wat er in elk geval geen goed aan doet is het dagelijks bijhouden van een soort scorebord wat weer op vele manieren geïnterpreteerd kan worden. Wat kan mij het bommen hoeveel mensen er positief getest zijn, het zou erom moeten gaan hoeveel mensen er ziek zijn geworden en hoe ernstig. Hebben die een week ziek op bed gelegen of moesten ze opgenomen worden, en hoeveel daarvan moeten uiteindelijk naar de ic.
  Zoals gezegd; waar het aan ontbreekt is een premier die het voortouw neemt en zegt dit is het probleem en zo gaan we het oplossen en de heren medici moeten hun geschillen binnenskamers met elkaar uitvechten en daar niet mee in de openbaarheid treden. Dat opent de deur voor allerhande kwakzalvers en als er iets is waar we momenteel niet op zitten te wachten is het dat.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…hoe maak je een keus tussen een land financieel aan de rand van de afgrond brengen of de nationale gezondheid laten afglijden.”

   Je zal het toch met me eens moeten zijn, Tijl, dat Rutte in al zijn veelzijdigheid het gepresteerd heeft om zowel het land financiëel/economisch naar de afgrond te brengen, als de nationale gezondheid te laten afglijden. Al moet daar bij gezegd worden dat hij het nooit had gekund zonder het genie en de inzet van zijn twee paladijnen Wiebes en De Jonge.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    “te laten afglijden” is de perfecte woordkeus, hij heeft namelijk niet gekozen, hij heeft het gezondheidsbeleid in handen gegeven van het RIVM, dankzij hun kwam er een “intelligente” lockdown en de gezondheidszorg delegeerde hij naar De Jonge.
    En hij is zo glad dat het positief op hem uitwerkt, men denkt kennelijk dat alles wat goed ging door hem kwam en alles dat verkeerd ging door anderen veroorzaakt was.
    En dat terwijl hij niks anders deed dan delegeren.
    Hijzelf heeft 0,0 gedaan.

    Like

  • Republikein zegt:

   Wat je niet ziet is er niet, proost.

   Btw, ik kap er mee.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Dat noemen wij terrorisme, bestaat al heel lang.

  Like

 6. Bob zegt:

  Als je een eigen mening hebt of met
  feiten komt dan wordt pessimistisch,
  nepdenker of complomist genoemd.

  Like

 7. Julia zegt:

  Elke dag duizenden besmettingen maar zou het RIVM eens de cijfers kunnen geven hoeveel mensen er daadwerkelijk zijn opgenomen, als ik al die cijfers moet geloven dan zou Nederland vol moeten staan met noodhospitalen. Het is bekend dat zelfs mensen met hartfalen (zelf van zeer dichtbij meegemaakt) geschaard worden onder overleden door covid 19. Als je om autopsie rapport vraagt wordt dit niet verstrekt https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/artseninfolijn/praktijkdilemmas-1/praktijkdilemma/mogen-nabestaanden- Wat moeten wij geloven inzake de daadwerkelijke dodelijke slachtoffers die nu zonder meer worden afgedaan als overleden aan Covid 19. Daarbij is het een gegeven dat ouderen helaas zeer zeker boven 80 jaar jaarlijks sterven door longaandoeningen die niets met Covid hebben te maken. Zoals de jaarlijkse cijfers weergeven is dit de normale gang van zaken bij o.a. een griepvirus. 8000 doden als gevolg van griep in 2018. Complot denker of een realist die de waarheid probeert naar boven te halen.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  J. F. Kennedy was al een complot denker.
  En niet omdat hij naast de waarheid zat.
  Hij waarschuwde de mensheid dat er een complot gaande was om de mensheid tot (corona/klimaat)slaaf te maken.
  Het zogenaamd niet bestaande complot voelde zich dermate ongemakkelijk bij deze woorden dat hij maar even weg moest.

  Als je ziet hoe de complete media met één addergebroederlijke tong lult als het om het verdedigen van de viespeuken der aarde gaat en als je ziet hoe ze met diezelfde eensgezinde addergebroederlijke tong Trump en Putin demoniseren dan kan je jezelf toch niet aan de indruk onttrekken dat men allemaal samenzweert oftewel een complot vormt.
  Beschermers van de vrienden van Jezus daar hebben ze hier een broertje dood aan want hier brengen ze die mensen liever in gevaar, dus demoniseert men deze mensen naar hartenlust.
  De één krijgt horentjes op in de wat je zegt ben je zelf media en de ander pakt kruizen.
  Het beschermen van het kruis en zijn mensen deed een hoop mensen zien dat de horentjes bij de media zelf beter passen.
  En de ‘kruizenpakker ‘ die het kruis hoog in het vaandel heeft staan is ongekend populair en helpt mensen weer op het pad waar ze vanaf zijn geholpen door de democratische firma list en bedrog.

  Als je ziet hoe de complete media alle migratie/klimaat/corona terreur die men over de eigen burgers uitstort recht lult alsof u er zielsgelukkig van word dan kan je er vanuit gaan dat men gezamenlijk de kluit aan het belazeren is.
  Iets wat bij een complot ook meestal gebeurd.

  Men belazert dagelijks in vereniging het eigen volk via de media met hun coronamantra en alleen protestgroepjes die hun eigen agenda dienen worden ongemoeid gelaten en alles wat het welzijn van het eigen volk moet dienen hard aangepakt maar dat men daarbij samenwerkt is uiteraard geen complot tegen het eigen volk voor mensen die ziende blind en horende doof zijn.

  Dat men hier in complete media alles ophemelt wat voor de verwoester danst en alles en iedereen die voor de Waarheid en zijn mensen danst demoniseert is omdat men allemaal het beste met u voor heeft denkt u ook niet?
  En niet omdat men samen zweert, toch?

  Dat men weer mag gaan stemmen op een partij die men gezamenlijk weer gaat buitensluiten omdat men er niet mee wil regeren en men deze stemmen als extreem gaan weg demoniseren zoals men eerder deed is omdat men niet samen zweert om de eigen burger te verneuken en in gevaar te brengen, toch?

  Geliked door 1 persoon

 9. LUCIA zegt:

  Er zijn genoeg mensen in hoge posities die gewaarschuwd hebben voor een onzichtbare groep.. in de bijbel en in de Nag Hammaddi geschriften noemt men hen de Archons, ik heb al eerder naar hen verwezen, dit is de ultieme groep die achter alles zit en mensen als Soros en Gates , de Rockefellers en Rothschilds zijn een voorfront dat handelt voor hen in de wereld…want de Archons blijven en regeren vanuit de schaduw,,,ze zijn een kongsi aangegaan met andere interdimensionale wezens teneinde de aarde te veroveren en de mensheid te veranderen en het is ze nog gelukt ook, maar ze zijn nog niet klaar en hebben meer voor ons in petto. .
  Over de Archons, verwijs ik iedereen die geïnteresseerd is, naar de Bibliothecapleiades.net en v.w.b. hun ultieme plannen met ons en wat ze ons al aangedaan hebben en wie wij eigenlijk zijn, verwijs ik naar het 5e interview met dr Neruda . Een waarschuwing hierbij, bereid je er op voor dat dit je wereldbeeld zal uitdagen en mogelijk ertoe zal leiden dat je system of beliefs grondig zal veranderen.
  Ik heb hier een link maar het is zware leeskost, vergt intelligentie en kennis van de engelse taal, maar bovenal dat je open minded bent en het moet me van het hart, dat zit niet in de nederlandse volksaard;
  https://beforeitsnews.com/paranormal/2019/11/the-anunnaki-mankinds-enslavement-and-the-afterlife-deception-and-origins-update-2545557.html
  Let op u wordt beetje bij beetje gemasseerd… vanuit de media… richting er zijn andere werelden met andere wezens.
  Het is de bedoeling dat in de nabije toekomst, deze wezens z.g. voor het eerst deze wereld zullen betreden, het is of dat scenario… of dat ze ons gaan vertellen dat zij onze scheppers zijn…. en we worden hier op voorbereid.
  Dit is groter en zal uiteindelijk veel meer impact hebben dan Covid 19, dat is een voorbereidend deel van de maatregelen die ondernomen worden om u in het gareel te laten lopen van de elite die dit voorbereid ( fascistische totalitaire staat makkelijker te controllen dan een vrije staat, en liefst nog een met veel minder mensen…depopulatie is wat ons wacht en ik ben bang dat wederom Europa in vlammen zal gaan en dat de strijd hier zal ontbranden)
  Dit is de link, heel bijzonder stuk, ik ben echter bang dat de meesten na 4 pagina’s af zullen haken en dat is verdomde jammer;

  https://beforeitsnews.com/paranormal/2019/11/the-anunnaki-mankinds-enslavement-and-the-afterlife-deception-and-origins-update-2545557.html

  Zijn de Anunnaki, de Archons waar we vanuit de oudheid al voor gewaarschuwd zijn..mogelijk maar dat weet ik oprecht niet.
  Ben effe gaan zoeken en warempel het intervieuw is ook op you-tube wellicht iets toegankelijker dan het te moeten lezen;
  https://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=the+fifth+interview+with+dr+Neruda&search_sort=relevance&search_category=0&page

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Toevoeging op wat ik schreef: lees vandaag Peter Giesen in de VK, het is bijna grappig om zoveel uit angst gevoede propagandistische domheid op een rij te zien staan en hoe deze man niet snapt wat voor complotdenker hij zelf is door alles wat hem niet bevalt en de veelheid die hij niet begrijpt dan maar als complotten af te doen. Hij lijkt zo of is absoluut een van dat soort mensen die in de jaren 40-45 van de vorige eeuw de verhalen die de ronde begonnen te doen over de gruwelijke moordpartijen van de nazi’s toentertijd als complotten afdeden om later te huilen, toen zij op die waarheden werden aangesproken ‘het nooit te hebben geweten’ en voor het gemak even vergaten te melden dat zij mensen die met gevaar van eigen leven die waarheid hadden verkondigd in het beste geval ‘enkel’ het leven onmogelijk hadden gemaakt, omdat wat die idioten beweerden niet waar kon zijn. En zo, Peter Giesen ben je een van de grootste dombo’s die op aarde rondloopt of gewoon een met staatsgeld gekochte zakkenvuller, dat kan ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s