Omstreden

(Door: Esther Voet)

Hoe manipulatief het zwijgen en bagatelliseren van een belangrijk nieuwsfeit kan zijn, bleek na de publieke onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty door een 18-jarige moslimextremist. Paty had in een les over vrijheid van meningsuiting cartoons van de profeet Mohammed getoond. Hij moest het met een gruwelijke dood bekopen. De stilte was oorverdovend. Je hoorde zwijgers denken: Don’t rock the boat. Alsof zij zich er al mee hebben verzoend dat we met rasse schreden afstevenen op een werkelijkheid die Michel Houellebecq beschrijft in Onderwerping. Op nationale tv durfde alleen Fidan Ekiz haar weerzin over die zwijgcultuur aan de kaak te stellen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Hypocrisie, Islam, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, publieke omroep, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Omstreden

 1. verwardeman zegt:

  Trump mag NIET worden bejubelt , want Trump is NIET LINKS en dus FOUT !
  Maakt NIET uit wat Trump ook doet of laat , hij is FOUT , FOUT , FOUT !
  Je zou bij die smerige vuile linkse bende gaan denken dat ze het over HITLER hebben !
  Wat hoop ik dat ie de verkiezingen wint , de hoogste macht verhoede dat dat linksgespuis
  wint .
  TRUMP FOR PRESIDENT .

  Geliked door 4 people

 2. en Trump startte geen oorlog; Obama en Clinton vielen Libie aan

  Like

 3. sweetheart zegt:

  Amen!!!!!! Verwardeman:

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Het woord omstreden is het sluipend gif geworden voor het plegen van een karaktermoord. Ik ben bijvoorbeeld een omstreden arts omdat ik niet tegen AfD, Wilders, Orban en Trump het zwaard trek. Het is maar goed dat ik met pensioen ben. Misschien eindige ik niet in een bejaardentehuis, maar op een geriatrische psychiatrische afdeling waar de complot gekkies worden uitbesteed.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  De zandratten schoppen weer om zich heen

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Meer dan veertig jaar de Palestijnen in de reet kruipen heeft het in de kern antisemitisch smaldeel van de linkse Nederlandse journalistiek en linkse politiek in Nederland doen geloven in hun eigen leugens over het Midden Oosten. Nu de “fascist” in het Witte Huis dat klaarspeelt wat nog geen politicus voor hem heeft klaargespeeld wordt het beschamend hierover een niet vooringenomen verslag te doen. Als de vooringenomenheid eenmaal als een kanker in je bloed zit is genezing ver weg. Dat zal voorlopig wel zo blijven. Gelukkig blijft de antisemitische EU nog miljarden in het leugenachtig en terroristisch Palestijnse bewind stoppen en kan het kunstmatig opgeklopte leed de Palestijnen aangedaan de komende jaren nog bij de haren erbij getrokken worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s