CARTOON: Joe Biden´s Amerika . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op CARTOON: Joe Biden´s Amerika . . .

 1. Jan zegt:

  Ik vraag mij af wat die dementerende gek nou eigenlijk bezield om zoiets te zeggen. Dan ben je toch wel ver heen. Alsof de bevolking deze idiotie zou accepteren dat hun bestaan regelrecht naar het Stenen Tijdperk terug wordt gecatapuleerd. Zeker 300 miljoen Amerikanen zouden letterlijk creperen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Jan. Zodra ik dat fossiel , Biden , zie of hoor moet ik denken aan ons nationaal fossiel : Dries van Agt ! Beiden spreken wartaal en leven op een andere planeet. Als ik de verslaggeving op de NL-tv moet geloven (ik doe dat uiteraard NIET !) is Trump al lang verslagen en zit Biden te murmelen in ‘t Witte Huis. Wat bezielt dat linkse gepeupel toch om maar te blijven liegen en bedriegen ?!

   Like

 2. Jan zegt:

  Kwek, kwek, kwek, kwek……

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat de linkse gekken van plan zijn

  Te veel democraten suggereren op enge wijze dat Trump-kiezers gevangen moeten worden gezet
  …..
  “Trump moet worden verslagen … en zijn enablers, en zijn aanhangers … moeten worden vervolgd en veroordeeld en uit onze samenleving worden verwijderd”, riep de altijd warmbloedige Keith Olbermann. De voormalige MSNBC-anker handelt in bijtende bombast, en deze verklaring verschilde niet veel van zijn gebruikelijke opgeblazen tirades tegen Republikeinen. Maar het idee van wraak wordt mainstream.

  “De meest humane en redelijke manier om met al deze [Trumpiaanse] mensen om te gaan … is een soort waarheidscommissie en verzoeningscommissie”, tweette Chris Hayes, een politieke Martin, die als primetime presentator van MSNBC werd vergeleken met de Nelson-achtige brutaliteit van Olbermann . “Als deze nachtmerrie voorbij is, hebben we een verzoening en verzoening nodig”, stelde voormalig minister van Arbeid Robert Reich voor. Elie Mystal van The Nation dreef dezelfde propositie.
  …..
  VP-genomineerde Kamala Harris vertelde NPR dat het ministerie van Justitie “geen andere keus zou hebben” dan Trump te vervolgen zodra hij zijn ambt verlaat. De Californische vertegenwoordiger en ook de hoopvolle Eric Swalwell, die ook het Witte Huis leidde, riep op tot de oprichting van een “Presidential Crimes Commission”.
  ….
  https://www.americanthinker.com/blog/2020/10/too_many_democrats_are_creepily_suggesting_trump_voters_should_be_jailed.html

  Like

 4. Alfred Mol zegt:

  Alleen de groene energie van GroenLinks wordt toegelaten..
  Bijgevolg landschap vervuild dmv windmolens, zonneweiden en als backup toch conventionele powerstations. Dwz grote kosten – wie zal dat betalen ??

  Like

 5. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado St. zegt:

  Olie, een natuurproduct! Eenmaal uit de raffinaderij, HET BEGIN van het EINDE! Zeedieren vertonen al afwijkingen, misvormingen. In baby’s zijn ook al microdeeltjes plastic aangetroffen. Gemiddeld eet / snuift de mens een chipkaart/maand (of was het week??) op!! Het gebruik van plastic ver10voudigt!!! Uiteindelijk wordt OLIE onze ONDERGANG!! Eet Smakelijk, Zalmschotel uit de oven met PLASTIC!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Hunter Biden, crack en hoeren, video komt van zijn laptop

  China’s GTV toont video van Joe Biden’s zoon Hunter Biden die crack-cocaïne rookt terwijl hij seks heeft met een onbekende.

  GTV is een Chinese zender in het Mandarijn.  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/go-chinas-gtv-releases-videos-hunter-biden-sex-tapes-smoking-crack/

  Like

 8. Jan zegt:

  Veel erger kan het niet worden. Nu beweren de personen die de Biden-banden en documenten uitbrengen, dat de Bidens verantwoordelijk waren voor het aanbieden van CIA-agenten in China.

  Zoals we eerder hebben gemeld, heeft de Chinese regering tussen 2010 en 2012 18-20 CIA-bronnen vermoord of gevangengezet.
  ….
  https://www.businessinsider.com/r-china-killed-cia-sources-hobbled-us-spying-from-2010-to-2012-nyt-2017-5?international=true&r=US&IR=T

  Like

 9. Jan zegt:

  Hunter Biden’s Laptop from Hell was al in December vorig jaar bekeken door de FBI, maar die verzweeg wat er op stond en hoe diep het landverraad was

  his is what Wray has to get around as questions are being asking about his handling of this. Dec 2019 was just before DNC primary votes began and this clearly would have been a major factor. Wray never told WH any of this.

  — Jack Posobiec 🇺🇸 (@JackPosobiec) October 25, 2020

  Like

 10. Jan zegt:

  De landverrader probeert moslims te paaien en verkondigt de ene leugen na de ander

  Like

 11. Jan zegt:

  Biden kan niets anders dan schreeuwen als hij niets zegt en iets zegt

  hahaha, verzopen
  video

  Like

 12. Jan zegt:

  Gillende en krijsende Biden: Trump is “the worst possible standard bearer for democracy”

  video

  nepkereltje

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Crisis in de tent

  Arbeiders in de auto-industrie waarvan ik dacht dat zij op Biden zouden stemmen, doen dat niet

  Democrat Rep. Debbie Dingell (MI) sounded the alarm on Thursday and told CNN’s Dana Bash, “It’s tightening here in Michigan.”

  “Yesterday, I had some of the autoworkers, who I thought were going to go back to Joe Biden, were very clear with me…they’re voting for President Trump,” Dingell said as she stuttered.

  Eerder in het jaar presteerde vuilbek Biden dit tegen een arbeider te zeggen:
  Detroit auto worker: “You are actively trying to diminish our Second Amendment right and take away our guns.”

  Joe Biden: “You’re full of shit.”

  Like

 14. Jan zegt:

  Debiel links

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s