CITAAT . . .

“Zullen we afspreken dat de voorstanders van een complete ‘lockdown’ 50% van hun salaris geven aan de ondernemers die het water aan de lippen staat.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Mercy“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT . . .

 1. andre zegt:

  Dat kunnen de lockdowners niet want die kunnen alleen maar graaien naaien en de boel verzieken. Net als delen of uberhaupt iets betalen. Een typisch virus op links.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dit is echt een reactie die kant nog wal raakt, mensen die pro of contra een lockdown zijn vind je in alle geledingen van de maatschappij en is ook niet voorbehouden aan een politieke levensbeschouwing.
   Zelfs medici zitten niet op één lijn.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dat het kabinet met hun voorstellen voor 2021 nog miljarden euro’s uitdelen aan buitenlandse ngo’s en andere wazige partijen, dan valt het zeker nog wel mee met de financiële gevolgen van de crisis, of men probeert de laatste restjes overheidsgeld nog te doneren aan groeperingen die beloven om de puinhoop nog groter te kunnen maken,……De Linksche Looney Brigade mag zich gelukkig prijzen met deze gulle beleidsmakers en onze belastingbijdragen…..hopelijk gaan deze gezworen vijanden er verstandig mee om, besteden het niet in één keer, dat maakt de strijd enkel maar interessanter en de overwinning zoeter,…….kom maar op.

  Like

 3. saddy zegt:

  Ik snap die 50% niet.
  Bedoel je zoiets als dat we SAMEN in de Corona-hoax moesten geloven en SAMEN onze bek moesten houden en dat alleen de rijksambtenaren 336 euro thuiswerk-vergoeding krijgen?
  Ja, dan snap ik het.

  Like

 4. Julia zegt:

  Laat al die goedgelovige angsthazen gewoon verzuipen in hun eigen ondertekende economische en maatschappelijke ondergang. Dan leren ze achter wie ze hebben aan lopen hollen zonder enigszins eigen verstand te gebruiken en eens verzet te tonen. Daarbij hebben vele volgzame schaapjes die zo voor de lock down zijn straks zelf geen luis meer om dood te krabben dus valt er van een kale kip niet te plukken.

  Like

 5. Gienekehado St. zegt:

  Wanhopige (schoenen)winkelier gooit inventaris op straat in Tel Aviv!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Bij de overheid geldt; hoe meer (nep)besmettingen, hoe meer vreugd. De overheid is op jacht om zoveel mogelijk (nep)besmettingen te kunnen registreren, om zodoende steeds zwaardere maatregelen tegen ons in te kunnen zetten, met als einddoel een politiestaat te kunnen realiseren naar de wensen van The New World order. Het is slechts een kwestie van tijd eer ons land is afgegleden naar het niveau van China of Noord Korea. Vooruit domme Nederlanders, zich bevindende in het bedrijfsleven en de scholen, lever maar nieuwe ideeen aan Rutte aangaande mondkapjes, lockdowns en dergelijke. Zolang deze stomme idioten maar blijven meegaan met deze smerigheid zullen we steeds verder gaan wegzakken in de put des bederfs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s