Gaat Wilders te ver?

(Door: H. Numan)

Nee, hij gaat lang niet ver genoeg! Na de onthoofding van een leraar in Frankrijk beginnen ze daar het probleem in te zien. Beginnen. Want de grote schoonmaak, dat gaat een vette klus worden. In Nederland zijn we nog lang zo ver niet. De regering heeft een nietszeggende verklaring afgegeven dat ze extreem geweld afwijst. Een bijzonder slappe verklaring, waarin ze eigenlijk erkent dat wat Nederland betreft er niets gaat veranderen. Ze is zelfs te laf om het woord ‘islam’ in haar verklaring op te nemen. Stel je voor dat we op hun lange tenen trappen.

Wilders vecht al jaren tegen de halal bierkaai. Hij wordt verguisd door mensen die helemaal niets van de koran of het mohammedanisme afweten, en uiteraard door onze ‘gematigde’ en minder gematigde mohammedanen. Bij beide groepen gaat het gewoon om de macht. De eerste groep wil de macht behouden, koste wat kost. En de tweede groep wil die macht zo snel mogelijk overnemen. Koste wat kost. Tot op heden betaald U al die kosten, dus geld speelt voor hen geen rol.

Beide groepen willen graag dat u de suiker koran gaat lezen. Dat is de gekuiste versie van de koran voor kleine kinderen en domme dhimmies. Er wordt alleen gekeken naar de lieve soera’s (verzen) die over naastenliefde gaan, de rest daar praten we niet over. Allebei de groepen wijzen naar een spreekwoordelijke Dodo: de gematigde mohammedaan. Een gematigde mohammedaan is een Dodo? Jazeker, want die bestaan ook niet.

Stel je de meest fanatieke calvinist in Staphorst voor. Een man die zijn dochters verstoot, omdat ze niet volgens de Statenbijbel leven. Heeee …. Daar zien we gelijk het eerste verschil met de gematigde mohammedaan. In Nederland zul je heel lang moeten zoeken voor een vader zijn kind verstoot, zelfs op grond van de Bijbel. Dat is bijna ondenkbaar. Maar een gematigde mohammedaan vindt dat heel normaal. Die gematigde mohammedaan gaat nog veel verder. Het gebeurt nogal eens dat mohammedaanse meisjes van het balkon vallen of toevallig struikelen voor een aanstormende trein. Voor redenen als ‘de eer’, weigeren een sluier te dragen, of om met neef Yoesoef (74) te trouwen.

Dat is dus die veelgeroemde en niet bestaande gematigde mohammedaan. Dezelfde gematigde mohammedaan wil invoering van sharia recht, de invoering van dhimmi wetten, afschaffing van de democratie en invoering van het kalifaat. Stel je die super streng gereformeerde Staphorster voor, maar dan 10.000x erger. Dat is dan een gematigde mohammedaan. De rest is nog veel en veel erger.

Wat kan Wilders daar over zeggen? Dat ze allemaal het land uit moeten? Natuurlijk niet. Als hij dat zou zeggen, is zijn politieke carrière over, en zijn we direct de klos. Kan Wilders zeggen dat alle mohammedaanse scholen gesloten moeten worden? Nog wel, maar met heel veel moeite.

Een mohammedaanse school is per definitie niet gematigd. Als dat wel zo was, dan hadden ze net zo goed naar een veel betere openbare school kunnen gaan, en in hun vrije tijd een uurtje koranles doen. Maar dat willen de ouders niet. Die geven de voorkeur aan abominabel slecht onderwijs, zolang het maar streng mohammedaans is. En U moet dat betalen! Want ze hebben er zelf geen cent voor over. Knap, als je weet dat die mohammedanen normaliter geen woord Nederlands willen kunnen spreken. Maar elk voordeeltje dat onze wet hun biedt, weten ze feilloos te vinden. Zal wel komen omdat Allah een Friedrich engels naar ze gestuurd heeft, zullen we maar zeggen.

Dat is dus een voordeeltje dat ze slepen uit de schoolstrijd van 1917. Destijds konden de refo’s en papen elkaars bloed wel drinken. Maar de staat flessen en opzadelen met de rekening wilden ze allebei graag. Dus werkten ze samen om dat te bereiken, met succes. In 1917 wist niemand dat precies een eeuw later Nederland mohammedaans dreigt te worden. Of dat mohammedanen die wet ter hand zouden nemen om ons hun madrassa’s te laten betalen. Dus dat kunnen we de wetgever destijds niet kwalijk nemen.

Wèl de dominee en de pastoor, die vandaag liever vier door de staat betaalde madrassa’s rondom hun schooltje met de Bijbel zien, zolang de staat dat schooltje met de Bijbel blijft betalen. En hun politieke partijen die dat mogelijk maken, en de stemmers op die partijen. Dus vooral het CDA, CU en de SGP in deze. Plus de rest, die absoluut geen veranderingen wil.

Tijden veranderen. Als u uw kind religieus wilt opvoeden, prima. Maar dat moet u wel zelf betalen. Dat hoeft echt geen probleem te zijn. Mijn ouders hadden het bepaald niet breed. Ze stuurden mij en m’n zusje naar een openbare lagere school, omdat de katholieke lagere school te ver weg was. Godsdienst leerden we op de pastorie. Probleem opgelost.

In Frankrijk is een leraar onthoofd. Dat is op zeker een terroristische aanslag, al proberen de media  als vanouds net te doen alsof het een bezorgde vader was. De dader is doodgeschoten. Hij wordt vereerd door zijn familie als een held. De mohammedaanse leerlingen zien de moordenaar als een heilige. De leraar was een gore dhimmi. Ze gaan heel wat verder, maar dat publiceren de Nederlandse media niet. Want het sprookje van de suiker koran moet in stand gehouden worden, hoe dan ook.

Zelfs Macron, die kokosmakroon is alles behalve een hardliner,  is dat net een aanslag te veel. Probleem is dat het sluiten van één moskee absoluut niet gaat helpen. Ze moeten allemaal gesloten worden. Dat gaat dus echt niet gebeuren. Er is nog geen mohammedaanse reactie op de sluiting van die moskee, maar ik kan me zo voorstellen hoe die er uit gaat zien. Dieskriemienaasjie! Wai arm sielige mohammedaan wor dieskriemienier! Zie je wel! Plus de inmiddels in Parijs gewone massa gebedsbijeenkomsten op straat, waar duizenden mohammedanen een straat blokkeren om uitgebreid te gaan bidden. Gebeurt allemaal heel spontaan. Om 2000 of meer mensen tegelijkertijd een straat te laten bezetten is geen coördinatie nodig.

De politie kijkt er naar en staat er bij, maar is in wezen machteloos. Wat kan ze doen? 2000 bekeuringen uitdelen? De gebedsbijeenkomst uiteenslaan? Waterkanon er op zetten? Je kan er geheid zeker van zijn dat er een aantal gelovigen tussen staat met een kalasjnikov en/of een bomvest. Het soort gelovigen – waar het vredelievende mohammedanisme van overloopt – dat niets liever wil dan vol op het orgel gaan. De enige reden dat ze het niet kunnen doen, is omdat de politie de andere kant op kijkt.

Let wel op: er zijn meer dan een miljoen van die ‘gematigde’ mohammedanen in ons land. Onder die gematigde mohammedanen zijn er meer dan genoeg minder gematigde mohammedanen – die letterlijk met bootladingen door Rutte geïmporteerd worden.

Waarom zijn er nog geen leraren in Nederland vermoord? Omdat het niet nodig is. Het Nederlands onderwijs is nog onderdaniger (dhimmitude) dan in Frankrijk. Je moet zo af en toe laten zien dat je tanden hebt. Die onthoofde leraar in Frankrijk is voorlopig genoeg. De paar leraren met ballen begrijpen heel goed dat ze zich beter op de vlakte kunnen houden. Want anders raken ze per direct ofwel hun baan ofwel hun hoofd kwijt. In ieder geval hun baan, want er is geen enkele school in Nederland waar de leiding de leraren ondersteunt. De schoolleiding op alle scholen is allang gedhimmicifeerd.

Er is maar één partij die daar wat aan durft te doen, de PVV. Het Forum voor Democratie, absoluut niet. Dat houdt zich zeer zorgvuldig op de vlakte. Jazeker, er moet ‘wat’ gebeuren. Wat dat ‘wat’ is, daar is Baudet nog vaag over. Hij is tenslotte de politiek in gegaan om zo snel mogelijk minister-president te worden, niet om problemen op te lossen of om Wilders af te lossen als Kop van Jut.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Gaat Wilders te ver?

 1. Frans Brassens zegt:

  Uitstekende analyse. Treurig makend ook wel.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Het bewijs ligt er toch duidelijk dat Wilders absoluut niet te ver gaat en hij al jaren gelijk heeft. De enige die te ver zijn gegaan door Europa over te leveren aan dit soort terreur zijn Merkel, Macron en de rest van al die politici en linkse aanhang die dit hebben gefaciliteerd en als provocatie miljarden hebben verspild en blijven verspillen om dagelijks nieuwe invasies te blijven verwelkomen maar die door het wanbeleid een enorme ongekende chaos in Europa hebben veroorzaakt waar zij nu inmiddels de totale macht over kwijt zijn.

  Geliked door 3 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Numan… gelijk heb je… we zijn een kruiperige natie… , een kinderboerderij en zo .. weten we nog wel te sluiten ivm corona daar zijn we… Martiaal genoeg voor… onder aanvoering van de … “” Onverschrokken “” … bewindslieden van ratte&co…. maar verder zijn het waterloze wolken … die ons met de dag verder het moeras van de vernieling inzuigen …, er wordt dezer tijden met … Jaloezie… naar China gekeken ( niet door mij hoor ! ) zij weten de …..corona ” zooo goed ” te handelen .. zo als zij het doen zo zou het hier ook moeten……, Oh Jaa… , doet dan gelijk ook ff de maatregelen kopieren die zij tegen de Oeigoeren treffen … naar de moslims hier in het westen…. want de Chinezen beseffen maar al tegoed als ze dit niet onder de laars houden binnen de kortste Xen de Chinese maatschappij als een wankele dronken man op omvallen staat …,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Een inwoner uit het kiesdistrict in Frankrijk, waar ook de vermoorde Samuel Paty woonde, kreeg bezoek van de Gendarmes nadat hij een E-mail had gestuurd naar zijn ”afgevaardigden”
  [ Van Maine-et-Loire,] waarin hij hen opriep stelling te nemen en om hen te vragen de
  ISLAMISTEN weg-te-jagen uit Frankrijk na de verschrikkelijke moord op de leraar.
  De ander lid van de Franse Tweede Kamer kwam achter dit bericht en waarschuwde de autoriteiten [ de prefect van department ! ], DE POLITIE KWAM IN AKTIE…………

  Hier is hetgeen hij schreef naar de “Geachte Afgevaardigden” !
  / * / *

  Bonjour. En tant que citoyen français et père de famille, je vous demande instamment de prendre immédiatement les dispositions d’exception qui permettront de chasser dans les plus brefs délais les islamistes de France ou de les mettre hors d’état de nuire. Sans action rapide de votre part, je considère que vous porterez l’entière responsabilité des événements qui suivront. Bien sincèrement. Ce courrier était signé de ses nom et prénom, avec le nom de sa commune.

  Bonjour,
  Als Frans staatsburger en vader van een gezin dring ik er bij u op aan om onmiddellijk noodmaatregelen te nemen die het mogelijk moeten maken de islamisten zo snel mogelijk uit Frankrijk te verdrijven, of zodanig te behandelen dat zij geen verdere schade kunnen aanrichten.
  Zonder snelle interventie van uw kant ben ik van mening dat U de volledige verantwoordelijkheid moet dragen voor gebeurtenissen die nog kunnen komen.

  Vriendelijke groetend.

  (( De brief is ondertekend met zijn naam en voornaam, met de naam van de gemeente. ))

  Hij verhaalt wat er gebeurde dinsdagochtend 20 Oktober:
  Nadat in m’n 2 kinderen naar school had gebracht ging ik terug naar huis waar ik door 2 Politie-agenten werd opgewacht.
  Ze kwamen in opdracht van de Prefecture waar men notitie had genomen van de betreffende brief.
  Ze vroegen me mee te gaan naar het Politie-bureau, hetgeen ik weigerde.
  Ze luisterden wel naar m’n uitleg over de brief en vertrokken.
  Ik was met stomheid geslagen dat men politie op me af stuurde voor zo’n E-mail.

  Naar later bleek was de politicus die de autoriteiten in de district van deze man WAARSCHUWDEN om de [ volgens haar ? ], HAAT OPROEPENDE TAAL !, een politica van de LREM, de Partij van Macron.
  ( KRANT )
  Ouest-France

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   ’t Is onwaarschijnlijk wat er , óók , in Frankrijk gebeurt vandaag-de-dag.
   Landverraders alom. hier zélfs een “afgevaardigde” in een Frans département die een landgenoot verraadde i.v.m. zijn taalgebruik.
   Ik verwacht binnenkort dezelfde toestanden hier in dit landje; dus………….. aan álle volgers van deze site en de reageerders : barricadeer uw deuren en ramen , stuur uw echtgenote + (kleine) kinderen naar veiliger oorden en zeg géén woord tegen de agenten die bij ú a.d. deur komen ; daarmede helpt u zichzelf het beste : helemaal niks zeggen !
   Het extreem linkse net rondom ons nek sluit zich !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. jack black zegt:

  Wat zijn gematigde’ en minder gematigde mohammedanen waard wanneer ze
  na de uitleg van de koran, liegen en bedriegen durven wanneer het om hun geloof gaat ?
  Hebben wij röntgen ogen dat we dat kunnen zien ?
  Alle eruit ! En we hebben het grootste probleem van deze eeuw los !
  Ergo ! Alle moslims koffertje (Karton) pakken en wegwezen !

  Like

 6. fredjohan zegt:

  Zo is het precies heer Numan. De Nederlandse scholen gaan op bidexcursie naar de moskee en dat vindt iedereen normaal.

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Iemand nog de Telegraaf van 23-10 bewaard?
  Digitale versie van het redactioneel commentaar van 23-10 is op de site van de Telegraaf niet te vinden.Daarin stond dat Wilders en Baudet TEGEN een voorstel hebben gestemd om
  het salafisme aan te pakken.
  Waar moeten we op stemmen op 17 maart 2021?
  Ik weet het niet meer. Hebben Wilders en Baudet een dubbele agenda,
  zijn ze de leiders van de nieuwe NSB?

  Like

  • Giny zegt:

   Wilders heeft zeker geen dubbele agenda,
   Baudet wel, alleen wordt de fout gemaakt om
   continu de PVV samen te noemen met
   Baudet. Dat komt weer omdat Baudet regelmatig de standpunten van de PVV
   kopiëert! Jammer dat u zo weinig vertouwen
   hebt in Geert!

   Geliked door 2 people

  • M. Schettini zegt:

   @Torsten
   ik heb dit ook gelezen en eveneens de 2e kamer verslagen vanaf 13-10 doorgenomen maar er is tussen 13-10 en 23-10 geen enkele motie met deze strekking, ter stemming aangeboden. ik denk dat de Telegraaf redactie een smerig spelletje speelt en op deze wijze tweespalt tracht te zaaien onder de PVV stemmers. wederom een bewijs van de vuigheid van de redacties der kranten die in handen zijn van de Belgische mediahuizen die het gros van de Nederlandse kranten – met geld van de EU in Brussel – hebben gekocht. op deze wijze probeert Brussel het aloude principe ‘dividend et imperia’ in praktijk te brengen.

   Geliked door 4 people

 8. Pingback: Gaat Wilders te ver? | eunmask

 9. saddy zegt:

  Gaat het oude testament te ver of is het de basis onder de westerse beschaving?

  Like

 10. Gienekehado St. zegt:

  Wanhoopsdaad van een Natie in VERVAL!!?? (Deze week waarschijnlijk alweer een paarduizend Jodenhater binnengehaald!!)
  ‘Duitse tram krijgt grote David Ster om 1700 jaar ‘Joods Leven’ in Duitsland te vieren’!
  https://www.jpost.com/diaspora/german-tram-gets-giant-star-of-david-to-celebrate-local-jewish-life-646770

  Like

 11. Bob zegt:

  Ik was nog onvolwassen in de 30-er
  jaren, maar wat ik van mijn moeder
  hoorde lijkt in de EU en vooral in
  Nederland dat ze huer weer een
  nazistaat proberen te creeren.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  In Nederland zijn we al veel verder afgegleden dan in Frankrijk het geval is. De motie Halsema spreekt wat dat betreft boekdelen. De overheid alhier wil zelf de Islam in Nederland alle kansen geven. En dat wij daardoor hier behoorlijk in de knel komen te zitten interesseert hen gene ene moer !

  Geliked door 2 people

 13. Wim zegt:

  Numan maakt de fout de openbare school van zijn jeugd te vergelijken met die van nu. Ik zal mijn kinderen zeker tegenwoordig niet naar een openbare school sturen, bevolkt met links AOB gespuis dat mijn kinderen ophitst om te protesteren tegen een uitzetting of juist voor een pardon, klimaatspijbelen oké vindt en kinderen indoctrineert met genderidiotie, Wildershaat en islam acceptatie etc. En als het tegenzit ze ook nog eens al jong seksualiseert. Daarbij heeft het openbaar onderwijs ook nog vaak heel slechte onderwijskwaliteit te bieden.
  Ik geef nog liever, zoals in de VS veel gebeurt, mijn kinderen thuisonderwijs. Hoe naïef van Numan om te denken dat op een openbare school geen indoctrinatie plaats vindt!

  Geliked door 2 people

  • antiislamnu zegt:

   Alle scholen zijn doordrenkt met linkse indoctrinatie omdat een enorm groot deel van de leraren links tot extreme links is .

   Geliked door 1 persoon

  • H. Numan zegt:

   Ik heb de lerarenopleiding gedaan. Dus ik weet redelijk wat goed onderwijs inhoudt. Dit onderwerp gaat niet over onderwijs, maar mohammedanisme. Ik vind mijn artikelen best wel lang, maar het moeten geen complete boeken worden.
   Thuisonderwijs is niet streng verboden, maar je krijgt een wapenvergunning een stuk gemakkelijker dan dat. Verder is het een volledige dagtaak. Je doet nogal gemakkelijk over het beroep van onderwijzer. Ik zie het de gemiddelde vader en moeder echt niet doen.
   “Zoals in Amerika veel gebeurt.” Sporadisch, niet veel. Dat is iets heel anders. Bovendien, dat thuisonderwijs is in de meeste gevallen een stuk SLECHTER dan de meeste slechte linkse scholen. Twee groepen maken er graag gebruik van: fundamentalistische Christenen (“de aarde is in 6 dagen geschapen”) en idem mohammedanen. De resultaten zijn niet zo best.
   Dat het onderwijs extreem links is weet ik ook wel, maar dat is een ander onderwerp waar ik al vaak genoeg over geschreven heb.

   Like

 14. Bo Lus zegt:

  Waar blijft Wilders mening over de reis van het koninklijk gezin naar Griekenland?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s