Londen: Met onmiddellijke ingang “one-night stands” vanwege corona verboden

(Door: “CANTALOOP” – Vertaling: E.J. Bron)

Met de groeten van George Orwell…

Wie graag zou willen weten hoe ver een democratisch gelegitimeerde regering kan gaan om haar bevolking tegen de verdere uitbreiding van het virus “te beschermen”, wordt aangeraden zijn blik naar Groot-Brittannië te richten. In Londen, de duizelingwekkend bonte hoofdstad van dat eiland, grijpt de reguleringswoede van de staat met onmiddellijke ingang diep in de intiemste terreinen van haar burgers in. En zelfs nog een stukje verder. De nieuwe Covid-deugterreur stopt blijkbaar voor niets meer in het voormalige British Empire.

De “Berliner Zeitung” meldt op 20 oktober het volgende:

“De strijd tegen corona is nu ook Britse slaapkamers binnengedrongen. Vanwege het volgens officiële informatie stijgend aantal infectiebesmettingen zijn one-night stands verboden zodra alarmfase 2 bereikt is. Dan mogen mensen uit verschillende huishoudingen elkaar niet meer ontmoeten in binnenruimtes, deelde de Britse regering mee. Daarbij maakt het niet uit of het om een privéwoning of een openbare plek gaat. Er zijn weliswaar uitzonderingen, die betreffen echter andere levensterreinen zoals de kinderverzorging.

Vanaf alarmfase 2 is spontaan en ongepland overnachten in een vreemde woning volgens een nieuwe verordening verboden. In Londen geldt de maatregel al.”

Over zulke pikante aangelegenheden sprak een Engelse gentleman in het verleden zoals bekend niet. Hij genoot – en zweeg. Dat uitgerekend in het voormalig puriteins-calvinistisch Brittannië zulke scherpere regels gelden, is nogal verbazingwekkend voor een neutrale waarnemer. Worden de verstokte Britten nu ook als voorstanders gerekend van de vaker voorkomende, buitenechtelijke bijslaap? Waarschijnlijk nauwelijks. Maar deze verordening laat heel duidelijk zien welke graad aan arrogantie bepaalde regeringskringen zich in coronatijden ondertussen kunnen veroorloven. Waar zal dat eindigen?

De stoutste fantasieën van George Orwell worden weldra overtroffen

Rest alleen nog de vraag hoe het Britse bestuur denkt deze manier van nieuw verordende onthouding ook effectief te kunnen controleren. Misschien heeft Sadiq Khan, de eerste islamitische burgemeester van Londen, die zoals bekend al om geloofsredenen staat op de handhaving van de goede zeden, al een paar praktische voorstellen uit zijn oude vaderland Pakistan in de la liggen. Goed voorbereid zijn behoort immers tot zijn primaire taken als burgemeester.

Alles nog ver van ons vandaan? Zeker niet! Deze energieke handelwijze om corona in te dammen zou de ideale blauwdruk voor de eveneens altijd om ons bezorgde Duitse regering kunnen zijn.

Een krachtig signaal van het eiland. Blijft alleen maar te hopen dat men in Duitse burelen niet al te vaak over Het Kanaal kijkt – en zich door de anders zo verguisde EU-weigeraars op dit gebied laat inspireren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “CANTALOOP”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Londen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Londen: Met onmiddellijke ingang “one-night stands” vanwege corona verboden

 1. BigLJohn zegt:

  In Engeland is een begin gemaakt om alle contacten tussen mannen en vrouwen te verbieden. Dit is geheel in lijn met de doelstellingen van The New World Order. Een flink deel van de wereld bevolking moet verdwijnen, terwijl het resterende deel financiele slaaf zal gaan worden van de elite. Ook hier word Corona als wapen gebruikt om de bevolking te terroriseren. Wat in Engeland speelt zien we over enige tijd ook in de overige Europese landen de norm worden.

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   Wat de Britse regering voor ogen staat

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn Vandaar dat Italië heeft toegestemd zonder meer zwarte zwangere vrouwen uit Afrika in dat land gratis te laten bevallen dan kunnen ze deze ziekelijke waanzinnige maatregel ook in de EU doorvoeren en krijgen we een volgende nieuwe invasie instroom van zwangere zwarte vrouwen die hun kindertjes hier kunnen achterlaten. Men moet het menselijk ras toch enigszins in stand houden en neemt het blanke ras langzaam maar zeker af. Op naar een geheel nieuwe multi culti samenleving volgens de plannen NWO.

   Geliked door 2 people

 2. HarryN zegt:

  In Engeland is de regering volkomen van het pad af. Vanaf het verbieden van het kopen van non essentieele produkten in supermarkten tot aan deze laatste maatregel: het heeft allemaal niets meer met het virus te maken. Indien de bevolkingen nu niet echt wakker worden dat ze gepiepeld worden dan weet ik het ook niet meer.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Alleen het onder dwang seksueel uitbuiten van Britse tieners door Asians is nog toegestaan.

  Geliked door 6 people

 4. karton zegt:

  Ik waag mij niet meer aan een one-night-stand , ik doe , als ik ’t niet meer kan houden ,alleen nog een two-nights-stand.
  Trouwens, wát is de straf als ik het tóch waag om een one-night-stand te hebben ?
  Als de straf bestaat uit het onverdoofd amputeren van m’n pielemuis dan waag ik me er helemáál niet aan.
  Vraag me nog wel af : als iemand een kindje zou willen verwekken, gewoon bij z’n eigen vrouw, gaat dat dan onder staatstoezicht waarbij legitimatie vóóraf verplicht is ?
  Je zou toch ook de voorgenomen daad NIET kunnen melden aan de “toezichthouder one-night-stands” ter plaatse daar waar het intieme samenzijn zich zou gaan afspelen ?
  Ik zie nog wel ontsnappingsmogelijkheden !!
  Corona-tijd brengt joligheid !!!!! (taal-oefening voor een Sint- en Piet-gedicht)

  Like

  • ronjaspers zegt:

   karton.Op deze wereld ga je toch geen kind meer verwekken.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    ronjaspers; kinderen verwekken doen alleen Moslims en Afrikanen, en als het kan zoveel mogelijk. Huishoudens met tussen de 6 en 12 kinderen. Geen wonder dat wij op onze ge-eigende manier van het toneel gaan verdwijnen. En daarmee bedoel ik dat sommige Nederlandse ouders al denken een groot gezin te hebben met slechts twee kinderen. De meesten komen al niet verder dan EEN kind of zelfs helemaal geen kinderen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Meine zegt:

  It has become “Airstrip one”….

  Like

 6. Feniks zegt:

  Er zijn vast nog wel hoge bomen in Engeland beschikbaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Feniks zegt:

  LOl.

  Gaat never nooit gebeuren.
  Fuck de oerdomme 1%

  Like

 8. Jan zegt:

  Die goeie ouwe tijd

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Het was weer ouderwets gezellig

  Geliked door 3 people

 10. Lost Johnny zegt:

  Over een jaar zal blijken welke gevolgen een Lockdown hebben op de bevolkingsgroei. Er zal worden gejongleerd met cijfers om een op dat moment gewenste presentatie te creëren. Er zal niet worden gekeken naar WIE de kindertjes al dan niet meer of minder produceren, maar zeker is dat vrijwillige spontane verbindingen welke kinderen voorbrengen minder zullen bijdragen aan de strijd tegen vergrijzing….bij de autochtone bevolking zal het niet hebben van kinderen om diverse redenen groeien, dus het aantal ook echte blanke babies zal dalen. Dit word gecompenseerd door de verkrachtingen binnen het huwelijk waarbij het gebrek aan uitlaatkleppen zal zorgen dat menige blanke huisvrouw tijdens het hangen in de love swing toch de aanloop naar nieuw menselijk leven importeert. Dus het aantal blanke babies word tijdelijk nog in terugval gecompenseerd en op het zakkende peil gehouden. De jongeren die nu echter niet meer voortplanten wegens depressie en onzekere toekomst zullen straks geen inhaalslag plegen, dus de voorspellingen wanneer het aantal blanken in Europa in verhouding tot gekleurd volk gelijk komt zal eerder zijn. Dan nog de spuitjes ter voorkoming van allerlei ziekten welke ook bijwerkingen hebben op het voortplantings systeem en vooral de kwaliteit van het te produceren artikel….. Mijn schatting is dat het getal van 50/50 in 2050 nu ergens rond 2038 komt,

  Dan is er nog de ongebreidelde drang tot overbevolking bij de gekleurde medemens in naam van Allah, welke niet lineair moet worden gezien qua groei maar meer als een exploderende kerstboom. Exponentieel noemt men dat dacht ik….
  De groei van de gekleurde bevolking stijgt veel harder dan wat de statistieken ons vertellen, en dit meegenomen in het stukje hier boven legt mijn schatting van een 50/50 situatie ergens rond 2028/2032. Ergens daar gaat door verschillende factoren zoals genoemd plus immigratie welke ook acuut voortplant dus veel sneller.

  We mogen dus hopen op een enorme ramp voor die tijd om totale ondergang van de mensheid te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s