Onbekenden hangen Brussel vol Mohammed-cartoons

(Door: Tom Lallemand)

Onbekenden hebben afgelopen woensdag tientallen affiches met Mohammed-cartoons opgehangen in Brussel. Dat meldt Het Nieuwsblad. Wellicht deden ze dat om hun steun te betuigen aan de Franse leerkracht Samuel Paty die onthoofd werd nadat hij Mohammed-cartoons had getoond aan zijn leerlingen. 

Vorige week werd in Parijs geschiedenisleerkracht Samuel Paty onthoofd door een 18-jarige moslim omdat die in het kader van een les over de vrijheid van meningsuiting Mohammed-cartoons getoond had aan zijn leerlingen. In enkele Franse steden werden als eerbetoon al Mohammed-cartoons geprojecteerd op overheidsgebouwen, nu werd in ons land een gelijkaardige actie gedaan.

Lees verder>>>
(h/t R.K.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Brussel, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Nationalisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

14 reacties op Onbekenden hangen Brussel vol Mohammed-cartoons

 1. Yvonne zegt:

  prima actie, dan zijn de moslims snel in het weg halen en een stel sukkels die met ze mee doen
  ons mogen ze onthoofden en nog meer ellende die ze veroorzaken
  zet dat hele plein in Brussel vol met varkens, eens kijken of ze die ook zo snel weghalen
  ik zag vandaag in de supermarkt paar Tjechen, daar lopen maar weinig moslims, dus koffers pakken en op naar Tjechie, maar ook daar woningen tekort zeiden ze

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Frankrijk

  Tommy Robinson News, 24 oktober
  Het Franse publiek, ziek van moslims die straten blokkeren om op hun gebruikelijke manier te bidden, verzamelt zich voor hen en zingt hun volkslied over hun islamitische gejammer heen.

  Geliked door 2 people

 3. ruud beijer zegt:

  Hier in Nederland waar de meeste wegkijkers en huichelaars wonen gaan ze liedjes zingen en versjes oplezen. Ook gaan we ballonnen opblazen en daarna gaan we weer stemmen op partijen die per jaar 110.000 homo en jodenhaters naar Nederland halen. Hopelijk worden hun dochters verkracht en niet de mijne.

  Geliked door 1 persoon

 4. Motorman zegt:

  Die affiches zouden moeten vastgeplakt worden met lijm op basis van varkensgelatine, dan mogen ze die niet aanraken!

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Eindelijk begint een tegenoffensief. Men laat zien dat er in Brussel is een ondergrondse actief. Dappere mensen die de multiculturele terreur zat zijn. Maar hopen dat de Brusselse politieagenten ze niet vinden.

  Geliked door 2 people

 6. John van antwerpen zegt:

  Blijven plakken. Hoe meer hoe beter. Onze Europese waarden zijn immers onze waarden.
  Wat komen mensen die hier willen wonen doen die onze waarden niet aanvaarden ?
  Ze wonen in hun eigen land en leven hier. Maar wij leven en wonen hier. 1-2 zou ik zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. triumph zegt:

  Mooi dit is het begin een paar van die kansparels hun strot afsnijden en daarna nog meer van die ellendelingen kijken wat die verrijkers er dan van vinden .Lijkt me de enige manier .De politiek doet er toch toch geen ene moer aan.

  Like

 8. Julia zegt:

  Prima actie verzet is in elke oorlogstijd nodig. Gewoon op papier verspreiden en absoluut geen gebruik maken van het gecensureerde en gecontroleerde social medium.

  Like

 9. Schuimpje zegt:

  Wat je het beste kan doen is deze aanbrengen met spuitbus en sjabloon. Ik ben er helaas te oud voor, maar als ik nog 25 was zou ik op deze manier knokken voor de vrijheid van meningsuiting. De hele stad vol. Zodat onze nieuwkomers weten dat ze hier niet welkom zijn met hun middeleeuwse levenshouding. Spot moet kunnen. Wie daar niet tegen kan of agressief wordt, kan ophoepelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s