Aan Farid Azarkan

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Farid,

Ik neem aan dat jij als fractievoorzitter van Denk in het conflict tussen de Franse president Emmanuel Macron en zijn Turkse ambtgenoot Recep Tayyip Erdoğan ‘team Erdoğan’ bent.

Dat jij het volkomen terecht vindt dat Erdoğan zegt dat Macron ziek in zijn hoofd is, nu de Franse president de terroristische tak van de islam uit zijn land wil verdrijven na de zoveelste moordaanslag, nu op een keurige docent die alleen maar wat westerse waarden in de praktijk bracht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan Farid Azarkan

 1. Julia zegt:

  Ik vraag mij toch wel af waarom dergelijke Turkse partijen die uitsluitend de boel lopen te provoceren en op te ruien zomaar onderdeel kunnen uitmaken binnen onze democratische (???) politiek. Dit is Nederland (voor hoelang nog is een vraagteken) en wij zijn een land van vrijheid en meningsuiting. Die Denk gasten denken alles te kunnen zeggen maar denk erom als wij onze mening eens flink zeggen. Die Turken zaaien zelfs binnen de Tweede Kamer ons politieke hart continu bonje en schromen niet om aan te vallen en hun eigen eisen te stellen. Dit soort partijen dienen te worden verboden om deel uit te maken binnen de Nederlandse politiek en zich niet kunnen en zeker niet willen aanpassen aan onze normen, waarden en tradities. Het zit nu eenmaal in het bloed van deze gasten met Erdogan als grote voorbeeld waar overigens tegen deze dictatuur tot op heden nog een enkele sanctie is opgelegd en nog steeds beloond wordt met pakken geld vanuit de EU. Zolang de politiek kruipt voor deze vorm van Islam terreur en te laf zijn om eens daadkracht te tonen zullen maatregelen niet helpen en zeer zeker niet dat leraren weer in training moeten om les te kunnen geven in vrijheid van meningsuiting (weer bakken met belastinggeld over de balk). Die gasten blijven de betalingbetalers bakken met geld kosten maar profiteren wel van alle faciliteiten die ze met gulle hand wordt geboden en in eigen land niet krijgen .

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia. Het meest ergerlijke aan die Turken in ónze Kamer vind ik dat het niet eens Nederlanders zijn. Ze mogen dan wel een papiertje hebben waarop staat dat zij “Nederlander” zijn , maar Nederlander is iemand NIET vanwege een papiertje. Zij blijven zich ook gedragen als ongeletterde zandbak-bewoners : ze schreeuwen en bléren een beetje voor zich heen , niet wetend hoe stom ze in feite bezig zijn. Wél jammer dat zij vreten uit de door u én mij gevulde staatsruif.

   Like

 2. karton zegt:

  Die Frans Azarkan is nét zo gek als z’n grote baas Erdogans ! Dat soort is geen tijd of aandacht waard ; ‘t zijn in feite volkomen waardeloze mensjes die geloven in sprookjes uit het sprookjesboek koran.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je bent weer goed bezig, Karton. Azarkan heet Farid van z’n voornaam en hij is Marokkaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • karton zegt:

    @ J.C.Th. Köhler. Ik kan dat soort. Buitenlanders in óns land niet uitstaan J.C.Th. ! Als de manier van óns leven hen niet aanstaat laat ze dan aub z.s.m. oprotten naar ‘t land waar ze het kennelijk allemaal heel goed vonden gaan. Ik dacht zo bij mezelf : “ Oké, ‘t is een halve “Nederlander” dan óók een halve NL naam , dus Frans. Ik dacht , serieus , dat deze schertsfiguur een Turk was. Zowel Turk als Marokkaan zijn voor mij de “vijand” en moeten dus, wat mij betreft, héél snel terug naar hun zandbak.

    Like

   • karton zegt:

    @ J.C.Th.Köhler.
    Ik heb vanmorgen al eerder gereageerd op uw opmerking, maar ik zie mijn reactie niet verschijnen, dus, nogmaals : Omdat deze schertsfiguur zogezegd een “halve Nederlander” is heb ik ‘m een NL-voornaam gegeven want ik vind dat als je een land, waarvan je beweert het te dienen ,waarin je leeft en waarvan je vreet, óók een naam uit dát land dient te dragen, vandaar een “halve NL-naam” : Frans. Ik heb ff gegoogled en inderdaad , u heeft gelijk , ’t is een Marokkaan ! Maar weet u, heer/mevr.Köhler : zowel Turken als Marokkanen behoren tot een mij zéér vijandige groep die het hebben voorzien op mijn noemen en waarden, en ik ben niet zo dol op dat soort.
    Iemand die mij met rust laat zal van mij nóóit last hebben, maar…………als ik last heb of krijg van anderen……..ja, dan is “de boot aan” ! Deze instelling heb ik overgehouden van mijn werkzaam leven bij de politie/justitie.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Maar weet u, heer/mevr.Köhler : zowel Turken als Marokkanen behoren tot een mij zéér vijandige groep…”

    De laatste keer dat ik keek was ik nog een jongetje, Karton. Maar het zijn vreemde tijden, voor je het weet heb je een transitie ondergaan.
    En ik ben het in zoverre niet met je eens, dat niet de Turken of Marokkanen onze vijanden zijn, maar de moslims. Uit welk land ze ook komen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • karton zegt:

    @ J.C.Th. Köhler. Inderdaad , ik moet u wéér gelijk geven , maar ……….wie gelijk hééft krijgt dat ook van mij. Onze gevaarlijkste vijanden zijn de islamieten. Maar als tweede groep op de lijst van “vijanden van Nederland” staan toch wel de Turken en Marokkanen , echter ……mét stip ! De meeste Turken en Marokkanen komen in beide groepen voor , dus……dubbel vijandig. Overigens moet ik nog wel ff kwijt dat ik uw reacties altijd met gepaste belangstelling lees en ‘t veelal met u eens ben. Ik zeg dit niet om in ‘t gevlij te komen maar meen dit serieus. We beleven idd. zeer vreemde tijden maar ik laat me niet ongevraagd transigeren/ver- of ombouwen.

    Like

 3. Bob zegt:

  De 5e collonne met als woordvoerders
  de leiders van Denk niemand kijk dan naar
  de stille vennoot Kaag en de correcte
  politoieke partijen.

  Like

 4. saddy zegt:

  Ach, die Erdo en Macron waren toch ook al aan het spelen met bootjes in de Middellandse zee?

  Toch moet je wel luisteren naar wat Erdo zegt. Erdo zegt nl, als een van de vele mensen die het weten kunnen, “er is maar 1 islam”, er is dus geen gewelddadige tak of gematigde tak, hoe graag je dat ook zou willen.

  Je hebt uitvoerders en je hebt sponsors maar de insteek is altijd dezelfde.

  Like

  • karton zegt:

   @ saddy.
   Ik hoorde even geleden, dat onze nationale Pinokkio, Rutte , een tweet heeft geplaatst waarin hij steun toezegt aan amice Macron. Ja ja, Dappere Dodo komt eraan mensen !
   Ik vermoed dat Pinokkio héél erg graag zou willen optreden als “vredesstichter” in dit moddergevecht tussen Erdogans en Macron; hij verwacht natuurlijk dat hij daarna als “redder van de EUSSR” zal worden toegejuicht.
   De man slaagt er toch steeds weer in zich belachelijk te maken !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s