Brandbommen tegen gebouw van Robert-Koch-Instituut aangegooid

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Berlijnse district Tempelhof-Schöneberg zijn vannacht brandbommen tegen de façade van een gebouw van het Robert-Koch-Instituut (vert.: het Duitse RIVM) aangegooid (foto). Onbekenden hebben volgens informatie van de politie een gebouw van het Robert-Koch-Instituut (RKI) in Berlijn aangevallen. De rechercheurs deelden mee dat er brandbommen tegen de façade gegooid zouden zijn. Er zou niemand gewond geraakt zijn.

 

Tegen 02.40 uur zou een bewaker meerdere personen hebben ontdekt, die met flessen gegooid zouden hebben. “Daarbij zou een ruit gesneuveld zijn. De vlammen konden door de medewerker geblust worden”, staat er in het politiebericht.

De verdachten zouden zonder herkend te worden, zijn ontsnapt. Er word tin alle richtingen onderzoek gedaan, zei een woordvoerster van de politie vanmiddag. Omdat het om een gebouw van het RKI zou gaan, zou ook een politieke motivering onderzocht worden. Er wordt onderzoek gedaan wegens poging tot brandstichting.

De afdeling staatsveiligheid van de politie van de deelstaat heeft het onderzoek overgenomen. Het RKI is een gezondheidsinstantie, die ook voor infectieziekten zoals Covid-19 verantwoordelijk is.

Volgens de politie werd een gebouw van het instituut aangevallen in het zuidelijke stadsdeel Tempelhof-Schöneberg. De hoofdvestiging bevindt zich in het noordwesten van de hoofdstad. Het Robert-Koch-Instituut was onbereikbaar voor commentaar.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn. Bookmark de permalink .

9 reacties op Brandbommen tegen gebouw van Robert-Koch-Instituut aangegooid

 1. Tistochwat zegt:

  Vind je het gek? Normale mensen zijn dat gedonderstraal spuugzat.
  Wat zijn er toch ontzettend veel lafaards?
  Bang voor hun hachje, bang dat ze doodgaan aan ‘corona’.
  Nou en? Als het je tijd is, is het je tijd, en je kan trouwens toch altijd van je huisarts eisen dat je behandeld wordt met HCQ e.d.?

  Stel zielige angsthazen, sleep ons niet mee in jullie ziekelijke slaafsheid aan die onmenselijke ‘coronamaatregelen’ van leugenaar/graaier Rutte!
  Door dat ‘vaccin’ gaan jullie ook de pijp uit, hoor. Misschien niet meteen, maar dan tóch een paar jaar later, als niemand de dealer meer kan beschuldigen. Als niemand het verband meer kan leggen tussen ‘vaccinatie’ en afsterven.

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado St. zegt:

   Ik denk dat iemand van 40 oid. er anders in zal staan, dan iemand van bv. 70!

   Like

   • M. Schettini zegt:

    @gieneke
    ik ben 78 en sta zeer afwijzend t/o al deze maatregelen. leeftijd is het probleem niet; het probleem is dat men de hersens niet meer gebruikt. men gaat er van uit dat als Rutte of de Jonge iets beweert, het de waarheid zal zijn.

    Geliked door 1 persoon

 2. freda110 zegt:

  Het zou wel eens met deze video te maken kunnen hebben, hier wordt Drosten ontmaskert.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado St. zegt:

  In Spanje overwegen ze om de noodtoestand tot MEI 2021 te verlengen!! In welke HORROR zijn wij in vredesnaam terechtgekomen. ’t is ook de vraag of Corona ooit opSODOMietert!! ‘k Heb een potje zitten janken.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Gienekehado St. Janken heeft geen zin maar de handen massaal ineen slaan en een keiharde strijd voeren wel met als doel al die misdadigers tegen de menselijkheid omver te werpen. Die corona hoax sodemietert anders voorlopig niet op en is een pure psychologische oorlogsvoering die net zo erg is als WOII. Uiteindelijk kon WOII ook worden beëindigt door de moed van onze vrijheidsstrijders die voor onze vrijheid zelfs hun leven hebben gegeven. Deze ongekende dictatuur moet keihard worden aangepakt maar dan moet het volk zich massaal verenigen in plaats van nog langer de waanzin van de elitaire machtswellustelingen en hun maatregelen volgzaam te volgen waardoor zij hun eigen ondergang tekenen. Welk gezond mens denkend wil hier nog langer in mee gaan.

   Like

  • Cleo zegt:

   In Spanje is een zeer links kliekje aan de macht.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Je oogst wat je zaait !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Die brandbommen tegen het gebouw van het Robert-Koch-Instituut waren natuurlijk bedoeld om het corona virus te doven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s