CITAAT Geert Wilders

“De Turkse president onderdrukt niet alleen de vrijheid van meningsuiting in zijn eigen land. Hij is aan een kruistocht begonnen om deze ook in Europa te onderdrukken. En de grote groepen Turkse immigranten in West-Europese landen zijn z´n handlangers.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Hovawart zegt:

  Het zijn niet enkel handlangers, het zijn bewapende stoottroepen…..sommige zelfs met gevechtstraining.

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  Alsof we daar die mafkees ERDOGAN voor nodig hebben, het is hier ook gaande door de machthebbers. Moet Wilders toch ook wel doorkrijgen neem ik aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. verwardeman zegt:

  Geert , als jij volgend jaar de verkiezingen wint , dan stuur jij ze toch terug ?
  Ze hebben allemaal een dubbel paspoort……………………..!
  Maak dit vooral bekend tijdens de verkiezingen , dan win je gegarandeerd !

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   Ik stel die vraag mét u aan de heer Wilders.
   Maar ik vrees dat er nog 100-duizenden stemmers zijn die één en ander niet volledig begrijpen, stemmers die zich lachend naar de slachtbank laten leiden , niet wetend wat hen te wachten staat, n.l. hetzelfde lot als wat de leraar Samuel Paty heeft getroffen.
   Pak ze het NL-paspoort af, mensen met twee nationaliteiten ?? Hoe bestaat het ?? Alléén door de afgifte van een papiertje heb je een tweede of zelfs derde nationaliteit ! ’t Is te gek voor woorden.
   Ongelooflijk dat zó weinig mensen e.e.a. in de gaten hebben.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De islam heeft de politiekorpsen in de Pays-Bah al jarenlang in hun zak, zoetjes aan geïnfiltreerd, de agenten zelfs al gehersenspoeld met opgelegde trainingen en een aparte ‘wegkijk-aanpak’ van moslims, een soort van sharia-light, omdat de criminaliteitsstatistieken een andere aanpak vereisen om de waarheid te verhullen dat er een bepaalde groep in de bevolking voor 90% bestaat uit misdadigers, en pseudo-crimineel gedrag verheerlijken om zich af te kunnen zetten tegen de westerse maatschappij en wetgeving, een ontwrichtende ideologie…..en uit nood geboren heeft men de sharia-light reeds vormgegeven door de aanstelling van boa’s met een niet-westerse achtergrond, de sharia-light-politie noemt men hen al liefkozend in linkse kringen……..
  Dat er een giftige adder aan de borst van Vrouwe Justitia gekoesterd word is al jaren een levensgevaarlijke bedreiging voor de rechtspraak, dat er islamistische burgemeesters worden aangesteld, en dat er een groeiende oververtegenwoordiging van moslims binnen het openbaar bestuur plaatsvindt, het ambtelijke apparaat waarbinnen voor de maatschappij bindende beslissingen worden genomen, deze beslissingen zijn bindend als degenen op wie zij zich richten zich niet aan de werking ervan kunnen onttrekken……………de diversiteitswens (en met name voor één bepaalde bevolkingsgroep) is de voornaamste oorzaak dat we het gezag verliezen van binnenuit.

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  1940 was er een 5e collonne in Nederland.
  Zoek en je ziet waar je 5e collonne kunt
  vinde.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bob.
   Naar de hedendaagse 5e colonne hoeft men NIET te zoeken, zij treden vrij regelmatig in ’t openbaar op, onder toeziend oog van onze “overheid” en de overheden in vele andere landen binnen de EUSSR.

   Like

 7. Jan zegt:

  Rutte is toch echt een miezerig ventje

  Turkse regeringskrant, spreekbuis van @RTErdogan opent met pure haat tegen #Macron en #Wilders.@MinPres Rutte neemt het wel op voor Macron maar zwijgt over mij. Hij is geen premier van alle Nederlanders, alleen zijn EU-vriendjes krijgen steun. pic.twitter.com/JQG8V6PlwS

  — Geert Wilders (@geertwilderspvv) October 27, 2020

  foto

  Like

 8. Jan zegt:

  De lullige reactie van Adolf Erdogan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s