Nog niets veranderd, alleen heet het nu Voedselbank . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jolande“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nog niets veranderd, alleen heet het nu Voedselbank . . .

 1. Gienekehado St. zegt:

  Het is niet alleen de schuld van Rutte als mensen naar de Voedselbank moeten. Je kunt er ook door eigen toedoen / schuld belanden! In Merkelland waren / zijn er regelmatig knokpartijen bij de Voedselbanken. Als ik zie wat de mensen allemaal meekrijgen voor NOPPES, krijgen ze heel wat meer pitamientjes binnen, dan ik. Een Wijsneus sprak het lang geleden al; ‘Barmhartigheid is de achillespees van de westerse beschaving’!! Zeg maar gerust; Het DEBIEL zijn!! Met de ha(r)telijke groeten aan Opoe Ankie op 2513 AA Den Haag!!

  Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   En Opoe Ankie, jij heb groot gelijk staat er iedere keer weer van te kijken wat deze mensen allemaal cadeau krijgen er zijn erbij die komen met en dikke auto de dure pakketten op halen.

   Geliked door 2 people

 2. Cleo zegt:

  Voedselbanken is een bij uitstek typerend kenmerk van 10 jaar Rutte; 10 jaar ONONDERBROKEN FINANCIEEL UITWRINGEN van de werkende, belastingbetalende en ziektenkostenpremies-betalende Nederlanders!
  Tegelijkertijd MILJARDEN NEDERLANDS BELASTINGGELD VERKNOEIEN aan de linkse ‘Gutmensch’-industrie van NEP-vluchtelingenopvang, stupide klimaatplannen,
  Brusselse bodemloze putten en terroristen-financiering via oa. UNRWA.
  Laat de Groningse huizenbezitters met instortende huizen maar wachten tot ze volledig ontmoedigd zich niet meer roeren, laat het zorgpersoneel maar ploeteren voor een schijntje, laat de jeugd maar barsten met de kapotbezuinigde jeugdzorg, laat de onderwijzers maar spartelen met hun lerarentekort, etc.
  Rutte is een walgelijk laf creatuur!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Hoezo de Jeugdzorg bezuinigd, de MILJARDEN voor Jeugdzorg zijn niet aan te slepen!! 100.000en KANSLOZEN, armoedzaaiers ONTHALEN, 50 jaar terug zagen ze de problemen al aankomen!! 80% van deze zorg gaat naar de probleemwijken van de VERRIJKTE / OMVOLKTE steden!! De ene na de andere grote(re) komt aan de bedelstaf, maar de oorzaken mogen NIET benoemd worden!! De OZB zgn. legitiem opplussen, wel zo gemakkelijk en de huizenbezitter staat toch tegen de muur! Ik ben met MISADADIG VOLK omringd!!

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Hoelang nog zullen verarmde Nederlanders nog gebruik kunnen maken van de voedselbank. De toeloop van parasieten uit Afrika en Arabie neemt gestaag toe, en zij zijn het die de hoofdmoot gaan vormen bij de voedselbank en voorrang gaan krijgen op de autochtone bevolking. Dit item van voorrang krijgen op de autochtone bevolking is op vele terreinen aanwezig, onder andere speelt het bij de woningtoewijzing. Om voor een woning in aanmerking te komen dient u uw pasgeborene meteen in te schrijven om er zeker van te zijn dat deze na 25 jaar een woning krijgt toegewezen. En misschien ook weer niet als er op dat moment weer mensen uit Afrika of Arabie verschijnen.

  Like

 4. Gienekehado St. zegt:

  Moet zijn; ‘De ene na de andere grote(re) STAD komt aan de bedelstaf……’

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Die foto heb ik goed bekeken en ik vraag me af: Waarom houden die mensen geen anderhalve meter afstand? Om van mondkapjes maar te zwijgen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s