Het was eergisteren, 23 oktober, 18 jaar geleden dat er in Moskou 130 doden vielen door islamitische Tsjetsjeense moordenaars: de Russen zullen dit nooit vergeten

(Door: Boris Guenadevitch Karpov – Vertaling: “delamontagne”)

Het is bijna 20 jaar geleden, 23 oktober 2002, dat een groep van 40 islamitische terroristen uit Tsjetsjenië 916 mensen als gijzelaars gevangen namen tijdens een theatervoorstelling in Moskou. Onder de gijzelnemers verschillende “zwarte weduwen”, vrouwen met bomvesten. Ze kwamen allemaal uit Tsjetsjenië, waar de oorlog woedde tussen de moslimseparatisten en de Russen.

Ongeveer 100 gegijzelden konden ontsnappen en wisten zich te verbergen in het theater. Een paar van hen slaagden erin om de autoriteiten te waarschuwen. De terroristen, aangevoerd door Movsar Barayev, eisten het vertrek van de Russen uit Tsjetsjenië. Ze plaatsten overal in het gebouw explosieven. Barayev beloofde de gijzelaars vrij te laten en een week in acht te nemen om de Russen de gelegenheid te geven hun troepen terug te trekken. De gijzelaars werden bijeen gedreven in het auditorium  en de orkestbak werd omgebouwd tot toiletten.

Drie dagen lang werden er onderhandelingen gevoerd  met de terroristen en sommige gegijzelden werden vrijgelaten: vrouwen, kinderen en………moslims. Maar daarna schoten de terroristen vanuit de ramen en gooiden granaten naar buiten.

Aan de eisen van de terroristen te voldoen was onmogelijk, maar een frontale aanval op het gebouw was ook onmogelijk door de samenstelling ervan. Toen probeerde men bedwelmend gas door het ventilatiesysteem te blazen. Hierna werd het bevel geven aan de commando´s Alpha en Vympel van de FSB om het gebouw te bestormen en zoveel mogelijk gijzelnemers te doden voordat zij hun bomgordels konden laten ontploffen.

ALLE TERRORISTEN WERDEN GEDOOD. Maar ook 130 gijzelaars kwamen in het gevecht om het leven en ook de dagen erna nog door vergiftiging door het gebruikte gas. Daarna ontstond er onenigheid en werd de regering beschuldigd geen uitleg te willen geven omtrent de formule van het gas waardoor er levens gered hadden kunnen worden.

Onmiddellijk na de bevrijding van de gijzelaars voerden de Russen hun acties in Tsjetsjenië op en doodden verscheidene andere terroristische moslimleiders. Ook in Moskou werden terroristencellen ontmanteld.

En wat denkt U dat er toen gebeurde ? Het Europese Hof voor de Mensenrechten beschuldigde op 29 oktober van dat jaar niet alleen de moslimterroristen, maar Rusland werd verantwoordelijk gehouden voor het gebeuren.

Op 20 december 2011 veroordeelde het  Europese Hof van Justitie Rusland! Zoals al eerder in alle gebeurtenissen veroorzaakt door moslimterroristen: het slachtoffer  werd de schuldige. Men had het er niet over dat zonder het nemen van de gijzelaars er geen executies waren geweest. Men kan zien waarheen deze politiek Europa heden ten dage heeft gebracht.

Bron:
ripostelaique.com
Door: Boris Guenadevitch Karpov

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Rusland, Terrorisme, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het was eergisteren, 23 oktober, 18 jaar geleden dat er in Moskou 130 doden vielen door islamitische Tsjetsjeense moordenaars: de Russen zullen dit nooit vergeten

 1. karton zegt:

  De moordenaar van Samuel Paty was ook een Tsjetsjeen. Het Europese Hof veroordeelde naast de Tsjetsjenen ook de Russen. Volgens dat zg. Hof mag een land z’n eigen inwoners dus eigenlijk niet verdedigen. Het “Hof” is ook al zo gek als een deur.

  Geliked door 4 people

 2. John van antwerpen zegt:

  We kunnen nog een hoop leren van de Russische methode. Onmiddelijk met gelijke munt
  terugbetalen, zelfs overtreffen. Natuurlijk zijn er dan mensen die gaan zeiken over mensenrechten. Terroristen hebben geen rechten, dus moeten ze vernietigt worden voor
  ze mensen vernietigen die naar concert gaan, op straat lopen en niemand in de weg staan.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   Het artikel van Boris Guenadevitch Karpov, laat ons overduidelijk zien wat voor volk de Tsjetsjenen zijn. In de Moskouse theater hebben ze onschuldige burgers aangevallen, maar lieten wel vrouwen en kinderen vrij. In Beslan (3 september 2004) was dat niet het geval. Daar hebben Tsjetsjenen met VEEL PLEZIER honderden kleine kinderen vermoord. Natuurlijk heeft Poetin na zulke gruwelijke daden de Tsjetsjenen te grazen genomen. Vreemd genoeg het Europese Hof voor de “Mensenrechten” heeft niet enkel de moslimterroristen beschuldigd (met tegenzin), maar vooral de Russen verantwoordelijk gehouden voor het gebeuren. Wat kunnen wij van dit verhaal concluderen? a) dat de “het Europese Hof voor de Mensenrechten” bestaat uit pathologische psychopaten, die kennelijk niet begrijpen wat goed is of fout. Iets wat niet is aannemelijk, aangezien men kan niet zo veel psychopaten op een plek verzamelen; behalve in een TBS kliniek. b) de Europese Hof voor de Mensenrechten is een ordinaire farce net als de EU zelf. Het is een ordinaire façade die duistere machten gebruiken. De ware toedracht is voor vrije mensen een tikkende bom. Regeringen die Tsjetsjenen als vluchtelingen het land binnen laten, laten zien dat zij hun kont vegen met de veiligheid van hun burgers. De eerste Amerikaanse zwarte, en MOSLIM president Barrack HUSSEIN OBAMA, is een uitgelezen voorbeeld. Hij verwelkomde in de VS behalve Somaliërs, Eritreeërs en andere moslim gajes uit de Hoorn van Afrika in de VS, ook moslim Tsjetsjenen. Dat hebben de Amerikanen geweten. Op 15 april 2013 was de Boston Marathon het toneel van islamitische aanslag die gepleegd werd door Tsjetsjenen. Nu heeft ook Frankrijk de rekening betaald.

   Geliked door 2 people

 3. Lord of Hosts zegt:

  Westerse, door het Pentagon aangestuurde staatspropaganda noemden die islamitische moordenaars ‘rebellen’, ‘strijders voor onafhankelijkheid’, ‘helden’ en zelfs ‘Tsjetsjeense dissidenten’…., Begrijpelijk want je gaat je eigen creatie geen dolk in de rug steken wanneer je vaker je leger van moordende islamitische huurlingen wilt gebruiken. Dan moet je ze te vriend houden.

  Maar de aangestuurde staatspropaganda hield wijselijk de mond over de directe steun, met wapens, geld en inlichtingen van de Amerikanen aan deze ondergrondse terroristische islamitische moordenaars in Tsjetsjenië…
  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fria.ru%2F20170616%2F1496602455.html

  Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  @John van Antwerpen. Wij hoeven ze niet fysiek te vernietigen. Gewoon eruit flikkeren is meer dan genoeg. Iedere regering heeft het plicht haar burgers te beschermen. Eigen mensen eerst.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Alles wat gelinkt is aan de EU en “Europese” voor staat is per definitie anti Europese bevolking, anti Rusland (oftewel Putin) anti Trump, Orban alles wat maar iets met democratie te maken heeft, ze voeren de catastrofale 21-30 agenda uit voor de NWO globalisten, daar zou de hele Europese bevolking eens massaal mee moeten afrekenen, zoals Putin afrekent met agressors in zijn land ter bescherming van zijn volk, voordat er niets meer af te rekenen valt……….

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik weet niettemin dat, voordat WO II uitbrak, de Tsjetsjenen vreselijk werden onderdrukt door Jozef Stalin daar hij alle volkeren in de USSR tot een kunstmatige eenheid wilde samensmeden! Blijkbaar was Stalin, ofschoon hij een radicale links-extremist was, OOK een islamhater en wilde hij daar de islam vernietigen en door de vreselijke collectivisatie joeg hij uiteindelijk vrijwel de Tsjetsjenen en de Ingoesjen tegen zich in het harnas!
  Tijdens WO II liepen hierdoor talloze Tsjetsjenen en de Ingoesjen naar Adolf Hitler en de Duitsers over die ervoor zorgden dat zij daar de islam konden behouden en zij hielpen de nazi’s fanatiek mee met het vermoorden van joden, communisten, partizanen en alle Russen en niet-Russen die pro-communistisch waren!
  Stalin zou hen dat echter NOOIT vergeven en hij liet toen in februari 1944, op aandringen van Lavrenti Beria, het hoofd van de NKVD, vrijwel alle Tsjetsjenen naar Centraal-Azië (overwegend Kazachstan) deporteren waar tallozen van hen omkwamen en zelfs de Tsjetsjenen die in het Rode Leger dienden ontzag hij daarbij niet!
  Hierdoor was de haat tegen de Russen nog vele decennia’s bij hen aanwezig gebleven en toen de meeste overlevenden naar Tsjetsjenië terugkeerden zagen de Tsjetsjenen nog steeds dat zij hun onafhankelijkheid niet hadden teruggekregen! Hierdoor braken er ver tot in de jaren ’50 nieuwe ongeregeldheden uit tussen de verschillende bevolkingsgroepen en de Russen en dat zouden de Tsjetsjenen de Russen ook NOOIT meer vergeven!
  Nadat het communisme in 1991 was ingestort bleef Tsjetsjenië nogal achterliggen op de rest van Rusland en vielen de Russen in 1999 daar opnieuw binnen waardoor de radicale islamieten vreselijk wraak op hen zwoeren!
  Dat zij alleen in Moskou, rond 2002, in een theater ongeveer 130 mensen hebben vermoord, waaronder ook door de gasaanvallen van de Russen, die helemaal NIETS te maken hadden met de Russische inval, en dan nog wel in naam van de islam, is alleen NOOIT goed te keuren!
  Het is daarop ook maar goed dat veel van die terroristen werden afgemaakt daar zij zo zijn geradicaliseerd dat ze in geen eeuwigheid meer iets menselijks in zich hebben! Naar de bliksem met die radicale islam!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s