Ik droomde vannacht over het sprookje van Europa

(Door: “bozeoudeman”)

Er was eens een gebied dat men Europa noemde. Er leefde een veelheid aan vijandige stammen in dat Europa, waar dus bijna altijd oorlog heerste. Vooral in een bepaald gebied leefden mensen die daar heel erg bedreven in waren. Na weer twee hele grote soort ordinaire stammenstrijden om grondgebied besloot een grote groep ambtenaren en politici dat er iets moest veranderen, ook al omdat industriëlen, bankiers en rijken dit eisten en vonden dat het zo niet meer kon. Er werd een idee gelanceerd van eenheid, waardoor iedereen gelukkig en blij zou worden. Dat idee was het, dat was geweldig, ook al omdat met een heel groot Europa de industriëlen, bankiers en rijken van Europa dan pas goed de concurrentiestrijd met een ander groot economisch blok, de Verenigde Staten van Amerika, met meer en beter gevolg zouden kunnen aangaan.

Dat vond dat andere blok niet echt leuk en eiste dan ook een stem in dat Europa te krijgen. En zo geschiedde, eerst met een klein groepje, later met steeds meer landen die zich aansloten. Het notoire probleemland dat aan de twee grootste oorlogen min of meer de schuld droeg, wist zich te ontwikkelen tot een van de meest belangrijkste van al die aangesloten landen. Dat land werd bestuurd door een voormalige kolenboer en alles was wel. Helaas echter besloot de kolenboer er mee op te gaan houden en hoe dan verder? Gelukkig wees de wijze kolenboer een opvolger aan, een timide meisje uit een voormalig dictatoriaal gebied van het land, dat vreemd genoeg de naam droeg van haar ex-echtgenoot en waarvan eigenlijk niemand wist hoe zij nou werkelijk heette. Dit had bij eenieder alarmbellen moeten laten rinkelen.

De man die voordien een grote oorlog had ontketend, had ook bekend gestaan onder een andere naam dan hij eigenlijk had. Maar goed, die overeenkomst viel niemand op en het meisje uit de dictatuur was heel blij en opgewonden met haar nieuwe functie, waar zij eigenlijk helemaal niet voor geschikt voor was. Dat laatste deed de kolenboer erg goed, want zo bleef hij de geweldenaar die nooit weg had moeten gaan. Het timide meisje werd op de troon gezet en omdat het zo´n timide meisje was, vond het hele volk dit net een sprookje en zong het massaal het meisje toe. Dit op haar beurt deed het kind zo veel goed dat zij ging denken dat zij alles kon.

Na jaren van middelmatigheid en na verliefd te zijn geworden op een grote donkere man uit het verre Amerika, wist zij dat dit het moment was om echt naar voren te treden als de grootheid, die zij inmiddels wist dat zij was. Zij was gewoonweg voorbestemd om de wereld te gaan leiden. Haar idool, de grote donkere man uit Amerika, was inmiddels overal oorlogen begonnen, waardoor er grote stromen vluchtelingen over de wereld trokken. Dit was het moment voor het inmiddels zichzelf als redder van de mensheid wanende meisje om haar voordeel daar mee te doen. Als zij de onderdrukte mensen overal op de wereld kon tonen dat zij een groot moederhart had en dat alle verschoppelingen van de aarde zich tot haar mochten en konden wenden, dan zou zij de beste papieren hebben om de volgende secretaris-generaal van de club van Verenigde Naties te worden en op die manier, via die club, zou zij dan dat door haar geambieerde ambt van wereldleider wel bereiken. En zo geschiedde.

Het eens timide meisje wist onfeilbaar en goddelijk te zijn en zette alle deuren van haar land open om het door haar gewenste doel te bereiken. Ook dwong zij af dat alle andere landen uit haar clubje van landen, waarin zij inmiddels het meest te vertellen had, ook de deur van hun land open zetten. Vanuit de hele wereld kwamen de verschoppelingen aan. Met boten over de grote wateren en met vliegtuigen, met de trein en de bus, zelfs lopend in dikke rijen waar geen einde aan leek te komen. Het nu wat oudere en volkomen arrogant in haar geweldigheid gelovende meisje was erg blij en wist dat de functie haar niet kon ontglippen. Helaas voor haar, snode mannen wisten haar deze toch te ontfutselen door snel een van hen aan te wijzen.

Wat nu, dacht het nu hierdoor weer heel erg onzekere meisje. Maar wist zich door de veelheid aan haar getrouwen die zij om zich had verzameld snel te herwinnen en besloot voor die tijd dat het duurde aan te blijven als leidster van haar land en tevens van Europa. Een Europa dat, dit om haar plannen toch te laten slagen, totaal anders moest worden dan het ooit was geweest. En opnieuw zo geschiedde. Twintig jaar na het laten spreken van haar hart stierf het timide meisje, dat erin was geslaagd om tijdens haar bewind van onkunde en absolute onnozelheid vele honderden miljoenen vreemden met een erg vijandige houding jegens de Europeanen Europa binnen te laten stromen. Opnieuw was er een grote oorlog geweest in dat altijd zo gewelddadige Europa, een oorlog waarin de voormalige bewoners van dat gebied verjaagd waren, als zij het er al levend van af hadden gebracht. Een Europa waar nu overal minaretten staan; waar iedere vrijdag de oproep voor het gebed klinkt; waar vrijheden niet meer bestaan; waar enkel één ideologie als de enige echte ware bij wet is erkend en waar natuurlijk, want zo hoort het met sprookjes, iedereen nog heel lang en gelukkig beweert te leven. Oh wat mooi nietwaar, en wat zijn we allemaal dat eens timide meisje uit dat ene land dankbaar!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Merkel. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ik droomde vannacht over het sprookje van Europa

 1. vangie1206j zegt:

  Was het maar een droom,,,,helaas….

  Like

 2. Daaf de Boude zegt:

  Niet iedere vrijdag klonk toen de oproep vanaf de minaretten, maar vijf keer per dag. Iedere dag.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het desbetreffende Europese sprookje is feitelijk gewoon in een complete nachtmerrie veranderd daar het in de geschiedenis al talloze malen voorkwam dat men verschillende landen bij elkaar wilden voegen, door middel van verbindingen, revoluties en oorlogen, en wat later altijd een puinhoop werd!
  Zo waren er na WO I, vooral in Oost-Europa, verschillende landen ontstaan of zelfstandig geworden, zoals Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Wit-Rusland, Polen, Tsjechoslowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije en Joegoslavië, waar zich echter allerlei verschillen volkeren in bevonden die met geen mogelijkheid tot een eenheid konden worden samengesmeed!
  Zo woonden er vele miljoenen Volksduitsers daarginder die onafhankelijkheid wilden of zich later wilden aansluiten bij Nazi-Duitsland en vooral in Polen waren er nog vele miljoenen Oekraïners, Wit-Russen, Litouwers en joden die een vreselijke haat koesterden tegen de Poolse regering! Toen WO II uitbrak hebben de nazi’s al deze bevolkingsgroepen tegen elkaar uitgespeeld of zelfs geterroriseerd waardoor er toen daar tientallen miljoenen mensen bij omkwamen!
  Angela Merkel lijkt ongeveer hetzelfde te willen als Adolf Hitler ooit deed met als enigste verschil dat zij juist vreemden verkiest boven het eigen volk en ook dat wekt vaak alleen maar wantrouwen en haat op!
  Die gehate islam kan bovendien evenmin een maatschappij creëren waar iedereen exact hetzelfde is of daaraan onderworpen is omdat de islamieten juist nooit in staat waren om landen te besturen! Zonder kennis is dat vrijwel onmogelijk en daarom mag die hele “sprookjes-EU” zo snel mogelijk in elkaar storten om NOOIT meer te herrijzen!

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Helemaal waar islamieten kunnen geen land besturen dat primair seculier is. Dat is ook waarom islamitische landen automatisch veroordeelt zijn tot dictatoriaal bestuur. De islamitische voorschriften zijn naast godsdienstige voorschriften ook voorschriften hoe de staat in te richten. Hoe het geldverkeer in te richten en de tussen menselijke verhoudingen inclusief het oorlogsrecht. Voortdurend moeten de geheime diensten van islamitische staten de vinger aan de pols houden voor opkomende islamisering processen die via de moskeeën en de Koranscholen aangewakkerd worden. Seculiere islamitische overheden moeten altijd de goedkeuring hebben van religieuze leiders willen ze in enige mate iets in stand houden dat op een staat lijkt. Om een seculiere democratische staat in stand te houden moet je zelfstandig denkende en verantwoording nemende burgers hebben. Dit is onbestaand in islamitisch geïndoctrineerde samenlevingen omdat de islam zelfstandig nadenken en keuzevrijheid verbiedt.

   Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Een mooi sprookje met enige waarheid erin.
  Want helaas is het iets ingewikkelder, zo ingewikkeld dat er al duizenden pagina’s over zijn geschreven. Ik probeer het samen te vatten in een paar zinnen: Sinds het einde van de Eerste Wereldoorlog konden in Duitsland alleen mensen die door bepaalde machten waren geselecteerd en gedelegeerd naar de top van de staat komen.
  Sommige van deze leiders werden door een meerderheid van de bevolking geaccepteerd en bejubeld, waardoor ook de meerderheid van de Duitsers medeplichtig werd aan hun acties en misdaden. Dat was het geval in 1945 en het zal hetzelfde zijn in 2020. Zonder volk geen Führer, ongeacht hoe die leider aan de macht is gekomen.
  Merkel’s lot zal worden beslist op 3 november, en niet alleen het hare. Daarom wordt in der EU alles in het werk gesteld om de herverkiezing van Trump te voorkomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Nu heeft ze 2 snorren.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Guus, ik heb een ondeugende foto van deze vrouw zonder broekje en met de beentjes wijd
   Ook al is de foto nep je krijgt het niet meer van je netvlies

   Like

   • karton zegt:

    @ Yvonne.
    Wil je me dát alsjeblieft NIET aandoen ???!!!
    Ik vind dat mens mét broekje al niet te pruimen.

    Like

 6. Bob zegt:

  De droom is een reele nacht merrie geworden.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Wie gelooft er nog in sprookjes,alleen heel naieve mensen.

  Like

 8. Julia zegt:

  Ik droomde dat dictator Merkel gedwongen in een roeibootje werd gezet en met duizenden woestijnratten en zwarten naar open zee werd afgedreven en nimmer meer terug kwam. Helaas was het een mooie droom maar de EU en de ondergang van Europa is de ware nachtmerrie.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Wat ik niet kan begrijpen is waarom bijna iedereen denkt, dat Duitsland de twee wereldoorlogen begonnen zijn. Dit is een groot misverstand. Want de eerste wereld oorlog was dat Rusland met Frankrijk, waar Duitsland bij betrokken werd, omdat het veelal over hun grondgebied afspeelde. De 2e wereld oorlog werd wederom door de Fransen en nu samen met de Engelse gestart. Omdat zij de expansie drift van Duitsland niet accepteerde. Zo ook de ware geschiedenis en toe drachten van hoe en waarom Duitsland vol moest lopen met islamitische immigranten en de rest van de EU landen. Daar de ware grondleggers van de EU bij o.a. ons zogenaamde koningshuis en machtige Amerikaanse zakenmannen. Deze Amerikaanse zakenmannen financierde alles en waren de echte opdrachtgevers. Presidenten van de desbetreffende landen waren en zijn enkel de zetbazen van hun landen en dat gaat het al eeuwen op bijna de zelfde manier. De presidenten komen en gaan om de bevolking het idee te geven dat zij een keus hebben en dat de bevolking min of meer stapje voor stapje de gewenste richting van de ware opdrachtgevers opvolgen. Na de tweede oorlog is het in een stroom versnelling gekomen, die steeds maar sneller gaat. Voor de oorlog werkte we met de natuur en nu tegen de natuur. Daarvoor moest de muziek frequentie veranderd worden. Dit klinkt absurd, maar het punt is dat voor de oorlog de muzieknoten op onze menselijke chakra’s afgestemd waren, waardoor we eigenlijk konden genezen m.b.v. muziek. Na de oorlog hebben zij deze muzieknoten frequentie verandert naar frequenties met 8 Hz verschil die juist onze chakra’s verstoren voor het menselijk lichaam. Met deze subtiele verandering kun je mensen de grootste leugens laten veranderen in waarheden.Tenminste zolang je het maar constant verkondigd, dan gaan er steeds meer mensen geloven dat het werkelijk zo is. Dat principe wordt nu telkens door de politiek en de media voor alles en nog wat gebruikt. Om iedereen zoveel mogelijk te desoriënteren werd de popmuziek in het leven geroepen en het wordt nu in vele bedrijven en thuis via de radio of andere muziekdragers de hele dag afgespeeld. Je ontkomt er bijna niet meer eraan. Zoals nu met het corona beleid te laten rechtvaardige door een normale seizoensgriep uit te laten roepen door de WHO als een zeer gevaarlijk en een dodelijke nieuwe ziekte, zodat vele in angst en paniek raken. Hierdoor accepteren vele de meest absurde maatregelen die de regeringen zelf verzinnen en/of met meerdere landen op elkaar afstemmen om nog enigszins betrouwbaar over te komen.

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Maar toen – het was op het nippertje – kwam daar die Russiesche held uit het oosten !
  Hij wist welk een puinhoop het verlegen meisje van Europa had gemaakt en dacht
  ” dat kunnen we onze blanke broeders en zusters niet laten gebeuren ” .
  In elk hoekje en gaatje in gans Europa kwamen dappere Russiesche strijders tevoorschijn , en
  geen enkele moSSlim / zwarte barbaar ontkwam aan hun AK47s .
  In een paar weekjes tijd veegden deze helden het ganse continent schoon en was
  de iSSlam nog slechts een nare herinnering .
  En Rusland en Europa leefden nog lang en gelukkig SAMEN .

  Dromen mag toch he ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s