Onmenselijk: Asielzoekers moeten in het Zwart Woud wonen

(Vertaling: E.J. Bron)

Weet u eigenlijk hoe slecht het veel van de bij ons naar binnen gevluchte jonge mannen vergaat? Weet u dat deze zielige, zielige mensen hier en daar bijna geïsoleerd met tot 25 minuten lopen naar de volgende bushalte in het Zwarte Woud ondergebracht zijn? Nee? Kijkt u dan eens naar de schokkende beelden van de fotografe Sibylle Fendt, die de gruwel gedocumenteerd heeft.

“Zo goed als geen andere huizen. Geïsoleerd en buitengesloten. Zo leeft men in een vluchtelingenonderkomen. 25 minuten lopen naar de eerste bushalte.” Met deze korte, even markante als schokkende zinnen is het project van de fotografe Sibylle Fendt van tekst voorzien. Midden in het Zwarte Woud – omringd door bossen en weiden – moeten alleen reizende mannelijke asielzoekers in een voormalig pension een menswaardig leven proberen te behouden.

Fendt begeleidde deze zielige jonge mannen drie jaar lang en documenteerde hun leven onder de meest harde omstandigheden. Hun wachten. En hun hoop. Hun hoop op een beter leven. Het publiekrechtelijke kunstprogramma “WestART” levert u dit onrecht, dat dankzij uw omroepbijdrage kon worden vastgelegd. Bekijk HIER de video.

Veel commentatoren kunnen het leed nauwelijks verdragen en formuleren hun ontsteltenis:

“Ik kan me verhalen van de oudjes van na de oorlog herinneren. Die moesten vaak een tot anderhalf uur te voet of op de fiets naar hun werk lopen respectievelijk rijden. Daarna gewerkt. Aan het eind van de dag weer terug. Zes dagen in de week. En nu moet ik serieus medelijden hebben met personen, die 25 minuten moeten lopen naar de eerstvolgende bushalte, volledig verzorgd worden en na hun ´krachtsinspanning´ van 25 minuten niet hoeven werken. Serieus?”

“Het schijnt in de landen van herkomst allemaal super te zijn als ze kritiek hebben op deze onderbrenging. En dan ook nog 25 minuten lopen naar de eerstvolgende bushalte, ongelooflijk. Als ze daadwerkelijk gevlucht zijn voor oorlog, zouden ze blij moeten zijn een rustig en veilig onderkomen gevonden te hebben.”

“De huizen en auto´s die men hen beloofd heeft, moeten immers eerst nog gebouwd en gemaakt worden… geduld!!!”

“Menen jullie dat serieus? Weg ermee naar huis als ze het te saai vinden… een fantastisch landschap en dan zijn ze per slot van rekening beschermd voor moord en doodslag. Een brutaliteit, deze bijdrage, en dan ook nog spreken van geïsoleerd…”

“Zo zou ik graag vrijwillig leven. Is toch fantastisch! Gratis in het Zwarte Woud en alles betaald krijgen.”

“Drie jaar als opgebrande oude vrouw hangt ze rond in het vluchtelingencentrum voor mannen. En het zijn immers deels bijna erotische foto´s van buitenlandse, jonge mannen die Sibylle Fendt gemaakt heeft. Had ze daar ook seksuele contacten? Dat zou je kunnen aannemen. Hier worden vraagtekens geplaatst  de serieusheid van Sybille Fendt. En ik zou graag wel eens willen weten wat ze hiermee wil bereiken? Wat moeten de Duitsers nog allemaal doen? Zich verontschuldigen dat de buitenlandse volwassen mannen heimwee hebben. Zich verontschuldigen dat d eDuitsers hen gered hebben. Een verontschuldiging dat ze in een pension in het Zwarte Woud moeten wonen, waar de volgende bushalte 25 minuten lopen verderop is. Dat is geen kunst, dat is een bespotting.”

“Oh mijn God, midden in het Zwarte Woud, dus daar waar de boze Duitsers hun vakantie doorbrengen, ook nog in een pension en een ongelooflijke 25 minuten lopen verwijderd van de eerstvolgende bushalte, niks te neuken, omdat er alleen maar mannen zijn – die hebben het echt zwaar, heel zwaar getroffen. Deze zielige mensen, laat iemand ze redden, alsjeblieft!!!”

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Onmenselijk: Asielzoekers moeten in het Zwart Woud wonen

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Ik heb ontzettend medelijden met deze “vluchtelingen” ! Dat er geen bushalte voor hun deur staat is niet heel erg : ze weten immers niet wat een autobus is. Waarom worden deze stumperds niet ondergebracht in vrijstaande woningen met een zwembad ? De mensen die zo begaan zijn met het zonnige lot van deze “vluchtelingen” kunnen veel van hen toch wel in hun grote huizen opnemen ? Of plaats desnoods tenten in de tuinen van die gutmenschen ! En anders : flikker die vluchtelingen het land uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  niks te neuken, omdat er alleen maar mannen zijn

  Hoezo? Lopen dan geen geiten en schapen in het zwarte woud?

  Nou Mutti, doe er wat aan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Het, alles is voor ons gratis volk, heeft weer eens wat te miauwen… Ik neem aan dat ze intussen vloeiend Duits spreken en daarmee via het Duitse arbeidsproces geheel zelfstandig naar woonruimte zoeken en deze voorts ook gaan bekostigen evenals het overige levensonderhoud?

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Misschien laat zij haar hart spreken, : en door diverse jaren achter elkaar, bij afwisseling minimaal laat. …….2 in haar woning bivakkeren , waarschijnlijk treedt dan een ‘genezingsproces’ op, dan kan zij haar. huisgenoten het gezegde uitleggen: ‘eigen haard is goud waard’, ( of ‘een gegeven paard mag je NIET. in zijn bek. zien’, ( i.v.m alles vanzelfsprekend pro deo incasseren) …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Ze moet maar een paar van die hoogopgeleide, broodnodige vakkrachten in haar huis opnemen. Dan komt ze de betekenis van de uitdrukking ‘de hand bijten die hem voert’ snel genoeg te weten. Hopelijk geneest ze dan grondig van de Gutmenschenziekte.

  Like

 7. Jan zegt:

  De volgende ‘vluchtelingen’zijn al weer in aantocht, Libanezen, eerste bestemming Cyprus

  Wedden dat Hezbollah volgt.
  Vreemd, dat dat islamitisch volk meent dat wij (die zij haten) hun problemen (door henzelf veroorzaakt) moeten oplossenn, dat zij zelfs menen recht te hebben andermans land binnen te komen zonder aan te kloppen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s