Supermarkten Koeweit boycotten Franse producten in plaats van onthoofding te veroordelen


(Door: Wout Willemsen)

Doordat de Franse leraar Manuel Paty werd onthoofd, hebben ze in het Midden-Oosten te horen gekregen dat men in Frankrijk cartoons van de profeet Mohammed als lesmateriaal gebruikt. En in plaats van de onthoofding te veroordelen, wordt er nu opgeroepen om Franse producten te boycotten vanwege de cartoons!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Koeweit, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Supermarkten Koeweit boycotten Franse producten in plaats van onthoofding te veroordelen

 1. karton zegt:

  Mogelijk hebben de Amerikanen tóch niet genoeg bommen op dat land gegooid tijdens de Golfoorlog. Wát een schurkenstaat !

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Onmiddellijk alle betrekkingen met dat land verbreken!

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik had niet anders verwacht, deze zg,, Religie,, die wordt er van kinds af aan ingetrapt en geslagen, ze worden echt niet opgevoed zoals dat bij ons gebruikelijk is. Ze moeten luisteren of je krijgt klappen, je moet geloven in allah of je krijgt klappen, en daarbij hoort ook de haat naar alle anderen die er anders over denken en doen. Het is alleen maar HAAT HAAT HAAT, bij de één meer dan bij de ander, zo lijkt het soms, maar ze nemen het uiteindelijk allemaal voor elkaar op. Het zijn de grootste vijanden van het vrije WESTEN, alhoewel daar het socialisme heel slinks door een griepje wordt uitgerold.
  NOTABENE SAMEN MET DE ISLAM, HET ZIJN ONZE VIJANDEN, VOOR UW EN MIJN KINDEREN EN KLEINKINDEREN TOT IN DE VERRE TOEKOMST ALS WE ER NIETS TEGEN DOEN. OPROTTEN, ERUIT OF WE SCHIETEN JULLIE ER UIT. GA DE SAHARA MAAR GROEN MAKEN MET DE ISLAM, NIET HIER. En dan krijgen jullie er een paar regeringsleidertjes ook bij, die het altijd voor jullie opnamen. Iedereen blij, zoniet, hebben jullie toch nog wat te snijden.

  Geliked door 4 people

 4. John van antwerpen zegt:

  Deze landen inclusief de zogenaamde profeet roepen cartoons over zichzelf af.
  Nooit zullen ze in zien waarom dit gebeurt. Als je je eigen cultuur heilig en onschendbaar
  verklaart ga je dit krijgen, in combinatie met geen enkele vorm van zelfreflectie.

  Like

 5. Julia zegt:

  Hoogste tijd om al de geldstromen per direct stop te zetten en zware sancties op te leggen aan al die Moslim landen zoals ook Marokko en Turkije. Het is toch treurig om Frankrijk sancties op te leggen om die vreselijke barbaarse moord dit geeft toch aan dat dergelijke landen achter dit soort barbaren staan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het laat precies zien wat voor (moslim)vlees we in de kuip hebben !!
  Ze haten gewoon alles wat geen moslim is.
  Weg met dat moslimtuig !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Dijkstra zegt:

  De Organisatie van Islamitische Samenwerking veroordeelt de les van Paty als ‘godslasterlijk tergen van godsdienst’ en herhaalt dat het niets met islam heeft te maken.

  Deze mensen leven in een andere wereld.

  Originele tekst:

  OIC condemns continued, systemic assault on Muslim sentiments following blasphemy of Prophet (PBUH)
  Date: 23/10/2020

  The General Secretariat of the Organization of Islamic Cooperation (OIC) has been following the ongoing practice of running satirical caricatures depicting the Prophet Muhammad (PBUH), being struck with astonishment at so unexpected a discourse from certain French politicians, which it deems to be harmful to the Muslim-French relations, hatemongering and only serving partisan political interests.

  The General Secretariat says it will always condemn practices of blasphemy and of insulting Prophets of Islam, Christianity and Judaism.

  Taking an unequivocal condemning stance against all acts of terror in the name of religion, the General Secretariat had earlier condemned the brutal murder of French citizen Samuel Paty.

  While dissociating this horrendous crime from Islamand its magnanimous values, blaming it as an individual or collective terrorist enterprise punishable by law, the General Secretariat continues to decry justification for blasphemy-based harassment of any religion in the name of freedom of expression. Furthermore, the General Secretariat deplores pairing Islam and Muslims with terrorism, urging for a review of anti-Muslim discriminatory policies, unjustifiably provocative to the feelings of a billion and a half Muslims across the world.
  (https://www.oic-oci.org/topic/?t_id=24852&t_ref=15190&lan=en)

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/deense-lerares-kondigde-gebruik-van-mohammed-cartoons-in-les-aan-wordt-nu-ook-met-dood-bedreigd/

  Deense lerares kondigde gebruik van Mohammed-cartoons in les aan, wordt nu ook met dood bedreigd

  Een Deense lerares die op Facebook had aangekondigd dat ook zij de cartoons van Mohammed wilde behandelen, is met de dood bedreigd. Toch springt een grote Deense krant voor haar in de bres en roept op de discussie rond spotprenten tot verplichte leerstof te maken. Die krijgen binnenkort dus vast ook een bedreiging aan hun adres!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Dat is dan één van die landen die zonder de Westerse “hulp” niets zouden betekenen.
  Ik moet nog vaak denken aan de jaren eind 60 – 70 de emiraten waar de hoogste skyscrapers ter wereld nu staan.
  Toen………….normale straten met plaveisel in Abu Dhabi ? ?, .zand en gruis en de emir [ of hoe ’t opperhoofd daar ook mag heten, kon je in een 2e hand Roll Royce voorbij zien komen.
  Nu hebben ze ’t hoogste woord.

  Like

 10. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s