TERUG NAAR AF…

Schuilkelder – 1937

(Door: “Driek”)

In 1937 liet de regering ter beveiliging van de bevolking in het hele land in hoog tempo schuilkelders bouwen. Niet voor niets, zo bleek een paar jaar later, want de Tweede Wereldoorlog brak uit en ieder moment kon er een bom vallen. Die schuilkelders hebben toen wel hun nut bewezen. Doch de Nederlandse bevolking had er in 1937 geen idee van dat de steden ruim tachtig jaar later wederom moesten worden voorzien van veilige schuilplaatsen.

Want we hebben nu een nieuwe vijand, die even meedogenloos te werk gaat als de volgelingen van Adolf Hitler. Er gaat bijna geen dag meer voorbij waarin de volgelingen van de profeet Mohammed niet als wilden tekeergaan tegen willoze burgers die soms met angst in hun hart groepen lichtgetinte lieden uit de weg gaan. Het schorem uit islamitische landen kent geen enkele genade. Midden op de dag loop je de kans dat je hoofd wordt afgesneden. Overvallen en geweldmisdrijven zijn inmiddels dagelijkse kost. Het is zo langzamerhand een Nederlandse folklore geworden.

Waar hebben we dat in hemelsnaam aan verdiend? Welnu, lezer, dat komt omdat het merendeel der bevolking zijn stem uitbrengt op leugenaars en bedriegers die een loopje nemen met dat onnozele kiezersvolk. En die onnozele kiezers blijven hardnekkig die sujetten als Mark Rutte en zijn consorten de hemel in prijzen. Nederlanders? Die graven hun eigen graf.

De invloed der islam op ons dagelijks leven is verschrikkelijk. Maar de regeringspartijen ontvangen dagelijks gastvrij dat moordenaarsvolk dat enkel uit is op een islamitisch Nederland – op een Kalifaat waarin alleen de wet van Allah telt. Klaar zijn we met zo’n regering. Het enige waar dat kleedjesvolk in uitblinkt, zijn berovingen en geweldmisdrijven. Er is geen houden meer aan. We hebben zelfs een islamitische partij in de Tweede Kamer. Het is werkelijk ongelooflijk dat een eens zo stoer volk zich zo laat misleiden door die beunhazen in Den Haag.

Komt er hier ooit een eind aan die ellende? Neen. De burgers van Nederland kijken liever naar lullige televisieprogramma’s. Voor wat er werkelijk gaande is, zijn ze blind en doof. Jammer, we hadden het hier zonder al dat islamitisch tuig zo goed kunnen hebben. Nu zitten we met ruim een miljoen mohammedanen die hier de boel komen versjteren, die onze huizen in beslag nemen en een beroep doen op de Staatskas. De optimisten die denken dat het allemaal wel meevalt, raad ik aan de Vaderlandse geschiedenis eens te bestuderen.

Desalniettemin wens ik U allen nog een vredige tijd.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op TERUG NAAR AF…

 1. A. de Koning zegt:

  Driek, helemaal mee eens, en dan zijn er nog mensen die zeggen “maar er zijn zulke aardige mensen bij” ik vraag mij af hoe je dat kunt zien met al die sluiers en andere lichaamsbedekking. ik heb er in ieder geval nooit iets van gemerkt,

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik kan me geheel vinden in dit artikel. 100% Juist !!! In maart 2021 kunnen én moeten we de huidige leugenaars en bedriegers verjagen. Dit is nodig om úw en mijn kinderen een veilig , écht Nederland te kunnen geven. Laat ze sidderen , dat linkse Haagse zootje , in maart 2021.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een beroemde quote uit een film is “I guess it comes down to a simple choice really, get busy living, or get busy dying”,……een inspiratie van ongekende helderheid.
  Leven is levensgevaarlijk, we komen er namelijk niet levend uit.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  we hadden het hier zonder al dat islamitisch tuig zo goed kunnen hebben.

  Zeker weten!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Jade zegt:

  De Islam in Europa is een levensgroot probleem !!! ,
  maar ik maak mij momenteel meer zorgen over
  die knakkers in Davos met hun Great Reset…
  Bekijk dit eens: youtube.com/watch?v=FCl_oA7pFa0
  (Met dank aan Mo, Xandernieuws.)

  Like

 6. pepo Copyright zegt:

  2020.
  Iedere stad heeft zijn eigen bunkers.
  Rotterdam, denhaag, Utrecht enz.
  U mag 3 keer raden wat er op het bordje staat bij de ingang van de bunker voor wie deze bunker beschikbaar is 😱
  Ik heb hier namelijk werkzaamheden moeten verrichten in de vorige eeuw, dus ik weet waar ik het over praat.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  100% eens Driek !! We worden dagelijks verraden door het Haagse krapuul !

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Kaping is zgn geen kaping…
  https://whatsnew2day.com/politie-haast-zich-naar-olietanker-voor-isle-of-wight-nadat-verstekelingen-ontdekt/

  Politie haast zich naar olietanker voor Isle of Wight nadat ‘verstekelingen ontdekt’

  Zeven verdachten zijn aangehouden aan boord van een olietanker voor de kust van het eiland Wight na berichten dat ‘Nigeriaanse verstekelingen’ aan boord van het schip gewelddadig waren jegens de bemanning.

  Een mayday-oproep werd vandaag rond 10.00 uur gepleegd toen bemanningsleden naar verluidt onderdak zochten in een veilige kamer op de in Liberia geregistreerde olietanker, de Nave Andromeda genaamd, die om 10.30 uur in Southampton zou aankomen.

  Rapporten beweren dat de kapitein van de Nave Andromeda – waarvan wordt aangenomen dat hij 42.000 ton ruwe olie kan vervoeren met ongeveer 15 tot 20 bemanningsleden aan boord – een ‘wanhopige’ oproep tot redding heeft gedaan omdat hij ‘vreesde voor zijn leven’ als verstekelingen glas aan boord kapotgeslagen en zelfs met doden bedreigd.

  Like

 9. Stef zegt:

  Een bunker in Nederland zal niet meer helpen. Daarom hebben wij sedert enkele jaren een toevluchtsoord gezocht in Polen. Door alle Poolse werknemers in Nederland en hun waarde aan het Christelijke geloof en familiebanden is in Polen reeds zeer goed bekent dat de slachting in het westen er aan komt. Zij verzetten zich nu al en zullen deze keer helaas geen tijd hebben om nederland te helpen bevrijden. Nu eigen land en volk eerst. Zo zou het ook in Nederland moeten zijn ,maar links denkt helaas in sprookjes. Jammer maar onomkeerbaar als de verkiezingen weer fout uitvallen.

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Jammer maar onomkeerbaar als de verkiezingen weer fout uitvallen.”
  En die verkiezingen vállen verkeerd uit. Want er zullen allerlei mogelijke en onmogelijke coalities worden bedacht om vooral Geert Wilders buiten het Kabinet te houden. Linksom of rechtsom zijn we dan inderdaad weer TERUG BIJ AF.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Bob zegt:

  in de 40er jaren had onze regering de
  Duitsland toegestaan wapentuig in
  de nederlandse havens op te slaan.
  Wat is nu aan de hand????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s