Verzet – Demonstraties in Londen tegen coronapolitiek: “Wij willen de mensenrechten terug!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in Palermo, Napels en Rome protesteren burgers dit weekend tegen de toenemende coronabeperkingen, ook in Londen gingen gefrustreerde burgers opnieuw de straat op. Hun verzet is vooral gericht tegen de met de coronaregels verbonden schendingen van de mensenrechten, o.a. tegen het recht op privé- en familieleven, de medische vrijheid en lichamelijke zelfbeschikking.  

Open waarschuwingsbrief van de politie

De protesten vlamden op, nadat de politie van Londen een open brief stuurde aan de organisatoren van openbare bijeenkomsten met daarin de waarschuwing dat ze daarmee een wetsovertreding riskeren, die bestraft zou worden. Massabijeenkomsten worden ontbonden en de handhaving van de coronawetten wordt streng gecontroleerd, stond er verder in de brief. De optocht van woedende burgers startte gistermiddag bij het Hyde Park en ging van daaruit verder naar het centrum van Londen. De meeste demonstranten droegen geen gezichtsbescherming, hielden geen afstand en drongen door de straten. Ze eisen een einde van de strenge maskerverordening en van de lockdowns.

Tegen totale controle

Tot de initiatiefnemers van de protesten behoort o.a. de organisatie “Save our Rights UK”. Haar woordvoerster, Louise Creffield, zei: “Wij vinden dat de actuele coronaregels buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat ze helpen”. Men zou zich grote zorgen maken vanwege de bescherming van de mensenrechten. Die zorg zou niet per se de lockdown gelden, maar de beperkingen in het privéleven, dat te pas en te onpas gecontroleerd zou worden. Men zou niet meer bereid zijn dat te ondersteunen en zou daarover een standpunt innemen.

Ongeacht de politiewaarschuwing werd nu voor 5 november de “Million Mask March London” – uitgaande van Trafalgar Square – aangekondigd. In de oproep staat o.a. #Plandemic, geen maskers meer!

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Groot-Brittannië, Londen, Mensenrechten, Verzet. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verzet – Demonstraties in Londen tegen coronapolitiek: “Wij willen de mensenrechten terug!”

 1. Pingback: Verzet – Demonstraties in Londen tegen coronapolitiek: “Wij willen de mensenrechten terug!” | eunmask

 2. Mary zegt:

  Heel goed, massaal de straat op de massa heeft toch echt de macht!!!! als je die niet neemt nemen zij je voor dat je het weet alles af!!!!

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  De democratie verandert in veel landen in een dictatuur, ook in Nederland !!

  Like

 4. Julia zegt:

  We mogen maar hopen dat dit een voorbode is dat het volk het massaal niet meer pikt en de EU als een kaartenhuis in elkaar stort. Dit is een ongekende dictatuur die nu heerst in vele landen. Die idioten in Spanje kondigen al een noodtoestand af tot mei 2021 laten we hopen dat het niet zo ver komt. Er zal een keiharde strijd moeten worden gevoerd maar beter dan te leven in een dictatuur die er op uit zijn om zoveel mogelijk slachtoffers te maken die er meer zullen gaan worden dan in WOII. Maar een ieder weldenkend mens ziet toch echt wel in dat dit niet meer lang goed gaat en protesten, demonstraties en misschien tot staatsgrepen toe zullen gaan leiden. Het is niet normaal om mensen economisch, maatschappelijk en sociaal ten onder te laten gaan om de agenda 21/30 NWO te verwezenlijken. Het wordt tijd om al die elitaire machtswellustelingen en politici die hieraan meewerken kei maar dan ook keihard uit hun zetels te verbannen en openbaar terecht te stellen. Het is een ontoelaatbare misdaad tegen de menselijkheid waar nu toch heel veel mensen meer dan genoeg van krijgen en terecht. Het Europees volk moet de handen ineen gaan slaan voordat het werkelijk te laat is. Uiteindelijk heeft het volk de macht. Uiteindelijk heeft de politiek het volk de psychologische oorlog WOIII verklaard.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  De regering maakt een vuist tegen de bevolking.
  Nu wordt het tijd dat de bevolking massaal een vuist maakt tegen deze terreur regering.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Vandaag ook in Berlijn met officieel 2000 deelnemers, waarschijnlijk veel meer, waaronder weer Nederlandse groepen uit Friesland. De politie was volledig terughoudend, hoewel niet aan de voorwaarden werd voldaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Vrouw geeft thuis les in golf tijdens coronaperiode

  [video src="https://i.imgur.com/FnN8Dee.mp4" /]

  Like

 8. Jan zegt:

  De politie, fascisten

  Like

 9. Jan zegt:

  (“Wir tun nur, was uns aufgetragen wurde”)

  8 Gestapoleden tegen 1 Brit (die ook nog eens geboeid is),

  meer:
  (**=tt)
  h**ps://youtu.be/PkjJox9PWfI

  h**ps://youtu.be/uXIUKGm0Hsc

  h**ps://youtu.be/NYdreX5klE0

  h**ps://youtu.be/NRr5jlUH9h4

  vies landje

  Like

 10. Jan zegt:

  Na gedane arbeid neemt de Gestapo een hapje in een restaurant en gaat vervolgens over tot bedreiging

  video
  https://vladtepesblog.com/wp-content/uploads//2021/01/Facebook-video-1332148580465893.mp4?_=1

  Like

 11. Jan zegt:

  Kandidaat-burgemeester voor Londen, Laurence Fox wil direct een eind maken aan alle coronamaatregelen en de geschifte Khan als hij gekozen wordt

  Like

 12. Jan zegt:

  Vrijheid van meningsuiting en de nieuwe communistische woordenschat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s