Aan Clowntje Clusterfuck

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

Dus we weten dankzij het wekelijkse lek naar de vrienden van de NOS en de Telegraaf wat deze week het plan is: jullie geven het zogenaamd nog een week. Dan is die Coronawet ook door de Eerste Kamer gejaagd en gaan jullie op basis van niet-actuele ‘actuele cijfers’ Nederland een avondklok en een strenge lockdown opleggen.

Niet omdat u als verantwoordelijk minister een potje heeft gemaakt van de testcapaciteit (onvoldoende beschikbaar), bron- en contactonderzoek (onvoldoende uitgevoerd) en die malle corona-app (onvoldoende geactiveerd).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Clowntje Clusterfuck

 1. Julia zegt:

  De complete lockdown komt na deze week. Daar hoeven ze niet omheen te draaien door ons nog een kleine week zoet te houden. Volgende week is de spoedwet door de eerste kamer en dan is bereid u maar voor een totale lockdow en een hele lange sombere winter.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Julia 26 oktober 2020 om 08:35

   Dat het een verschrikkelijke winter zal worden, was mij afgelopen zomer al bekend.
   Wat nóg verschrikkelijker is, is dat de schaapskudde steeds groter wordt en ervan overtuigd is dat WIJ ‘complotdenkers’ zijn. Die SCHAPEN met hun zinloze muilkorf zijn juist de echte complotdenkers!

   Geliked door 4 people

   • Julia zegt:

    Tistochwat. Al die volgzame schaapjes genoten van de zomer nog volop op hun (elektrische) fiets maar ik ben wel benieuwd hoe de algehele kudde er na november voor staat. November is namelijk de meest sombere maand van het jaar waar veel depressies zonder deze maatregelen al een grote rol speelde. Enfin de volgzame schaapjes komen er na alleen november niet achter maar nog vele jaren hierna. Laat dat een troost voor ze zijn. Medelijden nee. Groet van een complotdenker die nog over het volle verstand beschikt en verder leest en kijkt dan dat haar neus lang is. Ik zeg maar zo beter een complot denker met vol vermogen en realiteit als een blind volgzaam schaap die onbewust en slapend voor hun ondergang tekenen .

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Julia 26 oktober 2020 om 18:14

    Ik zeg maar zo beter een complot denker met vol vermogen en realiteit als een blind volgzaam schaap die onbewust en slapend voor hun ondergang tekenen .

    Helemaal mee eens, maar die schapen sleuren óns ook mee!

    Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Met het ‘optreden’ van het duo Rutte en de Jonge ontkom ik meestal niet aan het beeld van twee kerkvoorgangers of tv-dominees op een interreligieuze gebedsbijeenkomst, met hun opzwepende proselitisme om tezamen met gelegenheidscoalities en bevriende virologen de beminde gelovigen er wekelijks van te overtuigen dat het vagevuur op ons wacht, hel en verdoemenis in gebarentaal als wij geen gehoor geven. Zodoende vormen zij met andere westerse regeringen een welhaast homogene politiek-religieuze macht die een fundamentalistische bedreiging is voor het westerse waardenpatroon.
  De Europese Unie als een moderne Alma Mater en het klimaatgeloof als nieuwe geloofsstroming, een Groene Dealtjes Religie die de jeugd al aardig word opgedrongen,………..want anders sterven we allemaal en komen we niet in de Europese hemel terecht.

  Geliked door 2 people

 3. Rob zegt:

  Wat een lul de behanger.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Rob 26 oktober 2020 om 11:28

   Ja. Maar die ‘lul de behanger’ maakt ons wél helemaal kapot.
   Is het niet lichamelijk, dan wel psychisch, met dat corona-gedonder.
   Ik wou dat hij in zijn graf stortte, samen met de andere leugenaars en graaiende volksmenners.

   Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Ik werd lid van de Bond van Overheidszaken. Zij zouden een proces tegen de Staat starten eind Augustus dit jaar. Ik kreeg 23 September een E-mail met een update waarin stond dat alles nog in de voorbereidende fase was. Om kwaadwillenden geen content te geven konden ze geen verdere informatie geven. Nu is het al bijna November en er gebeurt maar niets. Ja, toch wel, de noodwet zal waarschijnlijk deze week goedgekeurd worden door de eerste kamer. Als deze wet eenmaal erdoor is, kan de Bond van Overheidszaken deze Corona rotzooi niet meer teniet doen. Ik vroeg hun op 16 October via een E-mail om opheldering, maar kreeg nooit een E-mail terug. Deze Bond koste mij als lid €28,- en ik krijg het gevoel dat ik gesnaaid word.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s