Marine Le Pen: “De ´islamistische´ ideologie zou als vijand van Frankrijk beschouwd moeten worden”

(Vertaling: E.J. Bron)

Tien dagen na de moord op Samuel Paty was Marine Le Pen, de voorzitster van het Rassemblement National, in het tv-programma “Le Grand Jury” van mening dat “de ´islamistische´ ideologie als vijand van Frankrijk beschouwd zou moeten worden” en eiste een “uitzonderingswet”, die o.a. de opheffing van bepaalde artikelen van de Europese Mensenrechtenconventie omvat.

“Er wordt oorlog tegen ons gevoerd en wij moeten deze oorlog voeren. Deze oorlog voeren we niet tegen een staat, maar tegen een ideologie: het ´islamisme´ “, verklaarde Marine Le Pen.

“We moeten deze ideologie tot vijand van Frankrijk verklaren”, zei ze verder, en “uit deze verklaring moeten beslissingen voortkomen”. Ze eiste vooral het verbod van “organisaties die deze ideologie bevorderen”, de sluiting van ´islamistische´ moskeeën, de onderdrukking van “alle middelen die het ´islamisme´ ondersteunen” en de uitzetting van buitenlanders die voorstander zijn van het ´islamisme´.

(Bron: fdsouche.com)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Marine Le Pen, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rassemblement National, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Marine Le Pen: “De ´islamistische´ ideologie zou als vijand van Frankrijk beschouwd moeten worden”

 1. Cleo zegt:

  Waarom moet een vrouw dit zeggen? Zijn de ‘mannen’ te laf om de waarheid te zeggen?🤔🤨

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Mmm, dat is niet helemaal zuivere koffie. Ten slotte is het islamisme een verdere politisering van de islam, dat op zich al politiek is. De strijd is in feite tussen islam en de niet-islamitische wereld, een toon gezet door Mohammed.

  Maar wellicht is het niet de slechtste inzet: het zou niet alleen gematigde moslims, maar bovenal de meerderheid van de niet-moslims die nog niet doordrongen zijn van het kwaad dat de islam is, kunnen overhalen eindelijk eens de zelfverdediging ter hand te nemen.

  Geliked door 2 people

 3. Wakkere Joost zegt:

  Nice!
  En dit zou in Nederland ook moeten gebeuren.

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Kan iemand mij uitleggen het verschil tussen Islam en Islamisme. Dat geldt ook voor Katholiek en Katholicisme. Protestant en Protestantisme. Boeddhist en Boeddhisme.

  Je kunt het nazisme niet bestrijden als je het nationaal socialisme met rust laat.

  Is het Marxisme als equivalent niet hetzelfde als het Mohammed isme. Beide zijn een gevaar voor vrije samenlevingen dit betekent als je het marxisme bestrijdt dan kun je het communisme niet in de luwte laten. Bestrijdt je het Mohammed isme dat bestrijdt je ook de islam en in een adem het Islamisme.

  Kanker is kanker en goedaardige kanker kan ook dodelijk aflopen als het gezwel gezonde organen door zijn groei verdrukt.

  Leuk geprobeerd Mevrouw Le Pen maar het Islamisme kunstmatig losweken van de Islam is een exercitie die alleen maar slecht kan aflopen voor Frankrijk.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Waar de protesten bleven van de gematigde, vredelievende, gemiddelde muslim ? ?,
  Die luisteren naar de leiders, de elite van de Oummah.
  Hier eentje die zegt dat volgens de sharia het helemaal gerechtvaardigd was dat de leraar werd onthoofd.

  Geliked door 1 persoon

 6. verwardeman zegt:

  Op die vrouw zou ik onmiddelijk stemmen !
  Die kut-iSSlam is de vijand van HEEL Europa , bovendien zou ik die erdogan ook
  direct uit de NAVO flikkeren , terug naar de zandbak met die moSSelstront !

  Geliked door 3 people

 7. karton zegt:

  Marine Le Pen.
  Oguttegut Marine toch !
  Pas maar op, de één of andere Turkse kobold zal nu wel héél boos op u zijn !
  Hij, de kobold Erdogans, verdedigt die moordzuchtige en verkrachtende islamitische horden als “vredelievend en zéér tolerant”.
  Óók Nederland zou , bij monde van onze onvolprezen Pineukio Rutte en prof.dr.Bloemschoen-de Jonge, een dergelijk statement richting die kobold moeten afgeven, maar daar is dat zootje véél te laf voor natuurlijk !
  Madame Marine Le Pen heeft meer realiteitszin én lef in haar grote teen als de gehele Haagse Bende bij elkaar, m.u.v. een paar échte Nederlandse politici.
  Vive Marine Le Pen !!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Ze heeft groot gelijk

  Geliked door 1 persoon

 9. Alfred zegt:

  Een bekende fabel uit de oudheid van de Griekse verteller Aesopus verhaalt van een boer die medelijden krijgt met een verkleumde slang en deze onder zijn jas bergt om hem te laten opwarmen. Eenmaal warm bijt de slang de boer, waarop deze sterft met het besef dat hij schuldig is aan zijn eigen dood. Het verhaal moet de boodschap overbrengen dat het onverstandig is om van het kwaadaardige dankbaarheid te verwachten. Hieraan danken we de uitdrukking: een adder (mohammedaan) aan de borst koesteren. De moraal van deze fabel is in ons huidige Europa zeer actueel.

  Geliked door 3 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Sluw om het zo te zeggen ondanks dat ieder redelijk weldenkend persoon weet dat islam en islamisme in elkaars verlengde liggen.
  In “Het Marokkanendrama” werd ook al op dat gevaar gewezen.
  Probleemjongeren die nog maar zelden een moskee aan de binnenkant hebben gezien maar wel islamitisch zijn opgevoed en derhalve als moslims worden gezien lopen de ene dag nog in een trainingspak en doen alles wat god verboden heeft, van roken, drinken, blowen of erger en zogenaamde ‘kleine’ criminaliteit kunnen van de ene op de andere dag radicaliseren.
  Eerst worden ze heel vriendelijk benaderd en zodra dat aanslaat worden ze bang gemaakt met wat ze te wachten staat na hun dood.
  Maar dat “kunnen ze nog goed maken” door alsnog een vroom moslim te worden en uiteindelijk komt het erop neer dat ze al hun gemaakt fouten kunnen afkopen door een daad te stellen.
  Zou Marine le Pen hetzelfde gezegd hebben over de islam dan zou haar leven geen cent meer waard zijn geweest. Dan zou ze zo’n storm over zich heen hebben gekregen dat de bedreiging van Wilders op een lentebriesje had geleken.

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  “de ´islamistische´ ideologie als vijand ?? De hoef je je niet af te vragen, want dat is gewoon zo, ze haten het westen en hun bewoners maar willen wel van profiteren van alle voordelen.

  Like

 12. Bob zegt:

  Een idiologie die gevaar voor grote delen
  van de bevolking is zou uit de EU geweerd
  moeten worden. Aangezien de ongekozen
  leiders( voor wie ze als leiders zien) de
  moslim wetten willen in voeren zal dat
  nooit gebeuren. Zowel de Franse als de Duitse
  en ook de andere regeringen uiten alleen
  holle dreigingen naar de Islam.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dat ligt er aan in hoeverre zijn ze. AL. GEÏNFILTREERD. op. posten in ziekenhuizen, woningstichting en, gemeentehuizen,Etc. ,!!!! .. zichtbare, EN. ONZICHTBARE let maar. eens. op. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • Helena zegt:

    Reken maar fleckie: ze hebben de sleutels van de overheidsgebouwen in handen (beveiliging) de politie ligt al met de bibs omhoog in de moskee, ze zitten aan de iftar samen met keuning roodbaard en het onderwijs stimuleert de kindertjes kennis te maken met de religie van de ‘vrede’ kortom we zijn al lang bezet!
    De enige manier om van die ellende af te komen is om een heel leger aan varkentjes èn honden (daar zijn ze ook vies van) op ze af te sturen!

    Like

 13. fleckie zegt:

  Niet alleen. van Frankrijk, maar van. heel. Europa, en de gevaarlijke. sujetten, ( clerus) overal hun ( nog ). overwicht. dwarsbomen,( Frankrijk zit . NOG ALTIJD met de ‘NAWEEEN ‘.van koloniale
  overheersing, , ( en aanwezigheid v.het vreemdelingenlegioen). ….. en o.a. te weten. Algerije , Marokko, Tunesie, en. aangezien men zichNIET. aan geboortebeperking ophoudt, barsten ze daar.waarschijnlijk de. ‘voorsteden’ uit,, …….( zit men daar. zogenaamd. op. andermans. lip’). .. Nieuwkomers wordt dus aangeraden, via modernste. mobieltjes, : DOOR te. STROMEN. naar. Voornamelijk. DLD, ( vanwaaruit OOK. de. LOKROEP weerklonk (Merke l, ) om Naar. Europa te Komen,: de grenzen. werden. OVERAL wijd. Opengezet,, dus…
  absoluut.’ geen. belemmeringen. aanwezig’<~<~<~<~<~<~<

  Like

 14. fleckie zegt:

  MEN.!! schijnt nog altijd. NIET. te. beseffen, dat. MUZELMANNEN, doordat zij in een. ons belevende. Cultuur, helemaal niet passen, ( als ze ook de taal waar zij binnengedrongen zijn, vloeiend kunnen spreken) , …….In een HEEL. andere gedachtenwereld leven~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 3 people

 15. scherpschutter1943 zegt:

  De politie is al volledig geïnfiltreerd door moslims. Moslims leggen hun belofte tot handhaven van nederlandse wetten af, met de hand op de nederlandse vlag en niet op de bijbel want die erkennen ze niet. Helaas, dat is alles takia, dat zijn de leugens die er voor moeten zorgen dat de islamitische agent voet aan de grond binnen het politiekorps. De moslimagent erkent alleen de wetten van Allah. De moslimagent geeft, al dan niet door hen gedwongen, cruciale informatie door aan zijn geloofsgenoten, die daar hun crimineel voordeel mee doen. Er is geen andere reden te bedenken waarom een moslim bij de nederlandse politie zou gaan. Als een moslim echt van plan zou zijn de nederlandse wetten te handhaven kwam hij/zij direct in conflict met de eigen islamitische achterban c.q. familieclan, die hem/haar op hardhandige wijze tot de orde zouden roepen. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s