STAAKT, STAAKT, STAAKT!

(Door: “bozeoudeman”)

Wanneer gaan mensen zich eens realiseren dat veel overheden allang oorlog tegen hun bevolkingen zijn begonnen. Eerst met vluchtelingen binnenhalen, die helemaal geen vluchtelingen zijn, maar eerder veelal criminelen, verkrachters, godsdienstwaanzinnigen en moordenaars zoals de leraar in Frankrijk aan den lijve heeft mogen ondervinden en met hem al vele anderen. 

De ‘vluchtelingen’ ellende was nog niet genoeg, dus kwam hierna het pact van de VN om illegale migratie te legaliseren om zodoende Europa onder de voet te kunnen lopen door, ja daar is die weer, met name islamieten, zoals Mekka dit al vanaf 1975 wenst. De omvolking van Europa met islamieten ligt al goed op schema.

En dan nu ook nog eens deze zogenaamde pandemie erbovenop,  waarvan het de vraag is of deze echt zo ernstig is of dat dit zich enkel afspeelt in de geesten van nazi getinte overheden en hun dito persdweilen, die dagelijks met rampscenario’s zoveel angst creëren, waardoor we allen weer een forse stap dichterbij de communistische dictatuur zijn gebracht van een door idioten gedroomde DDR 2.0 

De staatsterreur wordt met de dag heviger en heftiger en wat doet het volk? NIETS! De weinigen die wel iets wensen te ondernemen, staan bijna zinloos te demonstreren om vervolgens door de dienaren van staatsveiligheidsdiensten in elkaar getimmerd te worden. 

Anderen zitten achter hun toetsenborden en wachten tot de deur door mannen met zware laarzen en lange leren jassen ingetrapt wordt, de rest doet net als in 40-45 helemaal niets en wacht af tot anderen de strijd voor hen heeft gevoerd om daarna de hele santenkraam na enkele tientallen jaren opnieuw te laten plaatsvinden. 

Dus zolang niemand echt iets doet en dus zolang de status quo blijft gehandhaafd zoals deze nu is, doe ik ook niets. Waarom zou ik, ik ben op leeftijd, heb het aan mijn longen, heb sinds kort door al dat typen ook RSI en heb gelukkig geen kinderen die ik een terreurmaatschappij wens te besparen. 

Ik ga dus niet naar demonstraties om me in elkaar te laten meppen door robot staatsnazi’s. Niet zolang de grote zwijgende meerderheid niet eens een duidelijk signaal afgeeft het ook zat te zijn en voor één keer hun veilige burgerman huisjes uitkomt om echt via het platgooien van dit hele land duidelijk te maken het SPUUGZAT TE ZIJN! Alleen dan komt er verandering, alleen dan kan het kwaad worden gekeerd. 

Dus, luister niet naar dat vervloekte kankergezwel dat zich links noemt en luister niet naar die vakbond die allang aan de leiband van het kapitaal loopt: luister naar je hart en weet wat je doen moet voor je kinderen, als je die heb,t of voor jezelf. Zo, dat moest er uit, doe ermee wat je wenst. Ik pak ondertussen een pufje om op adem te komen, doe mijn pijnlijke arm in een mitella, terwijl ik me met links temperatuur.  

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op STAAKT, STAAKT, STAAKT!

 1. Jan zegt:

  Illegalen kapen schip

  Zeven arrestaties op olietanker op Kanaal, Verstekelingen dwingen olietanker aan te leggen aan Isle of Wight

  Verstekelingen op de uit Nigeria vertrokken tanker hadden volgens de Britse politie verbale dreigementen geuit. Meerdere helikopters werden ingezet. Bij de actie op het schip Nave Andromeda, onder Liberiaanse vlag, zouden geen gewonden zijn gevallen.
  ….
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201025_95774513

  Like

 2. Bas zegt:

  Luchtalarm….avondklok

  Like

 3. Bas zegt:

  Vlissingen

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Men laat het gewoon gebeuren…. angst ..angst.. angst.., alles straalt angst uit…, is het niet voor covid en Roverheid , boa’s en politie … en die zelfde zijn ook weer in angst en beven gelijk als de burger…… dan wel voor islam… dan wel voor antifa … blm…. neonazi’s…. , gaat lekker zo… wij gaan het wel redden…. nee dus…,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 5. Yvonne zegt:

  het is waar er moet iets gebeuren, maar de meesten hopen dat een ander zijn nek voor ons uitsteekt, ik ben het al vanaf het begin in maart spuugzat
  de hele kudde loopt met die verrekte mondkapjes we zijn net zombies
  ik heb er zo genoeg van elke keer denk je met welke maatregels komen ze nu weer mee aan en iedereen volgt netjes op wat Peppie en Kokkie Rutte en de Jonge dus ons bevelen

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Ik vraag u wel eens af, bozeoudeman, waar zijn al die stijfkoppige Hollanders gebleven, waar is de term Hollanditis of Hollandse ziekte gebleven, de benaming voor het Nederlandse verzet tegen de plannen voor plaatsing van kruisraketten in West-Europa. De Geuzennaam werd geïntroduceerd in 1981 om aan te geven dat het Hollandse verzet tegen kernwapens zich als een virus verspreidde.
  Maak eens een vuist, in plaats van een selfie.

  Geliked door 5 people

 7. Pingback: Wij pikken het niet langer! | eunmask

 8. Pingback: STAAKT, STAAKT, STAAKT! | eunmask

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Debiel volk…

  Like

 11. Bas zegt:

  Het blijft maar oneindig doorgaan die omvolking…

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Die zogenaamde “idioten” in brussel werken bewust mee aan de islamitische invasie van europa,het is kwade opzet.george soros de extreem linkse miljardair lid van de (nazi) bilderberg groep heeft 226 E.P. leden omgekocht.

   Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Invasietactiek…

  Like

 13. Bas zegt:

  @BasFilippini
  Eerste Kamer stemt over spoedwet waarin jij EUR 95,- boete of een week gevangenis straf krijgt als je minder dan 1,5 m afstand houdt tot iedereen die niet op jouw adres is ingeschreven: je kinderen, je broers, zussen, je (groot)ouders, partner, vrienden, buren, kennissen. Terreur

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/volledige-lockdown-om-corona-te-bestrijden-is-totale-gekte/

  Volledige lockdown ‘om corona te bestrijden’ is totale gekte

  Zondagavond werd bekend dat het kabinet deze week waarschijnlijk een volledige lockdown aankondigt als een afvlakking van het aantal nieuwe coronabesmettingen uitblijft. De Telegraaf kwam als eerste met dit nieuws. De krant baseert zich op verschillende “bronnen” rond het kabinet.

  Een “ingewijde” zegt, “we staan nu echt op een kruispunt.” Of de maatregelen van de afgelopen weken hebben effect en zorgen voor afvlakking, of het kabinet gaat verder dan ooit.

  Dit is totaal geschift. Eerder deze maand tweette Kamerlid Wybren van Haga van Forum voor Democratie (daar is hij tegenwoordig lid van) dat het nieuwe Chinese coronavirus volgens de WHO (World Health Organisation) een Infection Fatality Rate (sterftecijfer) heeft van ongeveer 0,23%. Dat cijfer is weliswaar iets hoger dan de griep, maar niet veel hoger. En bij mensen onder de 70 jaar oud is het sterftecijfer nóg veel lager.

  Like

 15. ziekvandepolitiek zegt:

  Boze oude man, hier nog een boze man van 68 jaar jong. We kunnen blijven roepen om de mensen wakker te maken. Maar ik hoop op een opstand vanuit de dokwerkers. Dat is van oudsher al volk dat durft en niet terugdeinst. Maar het volk is te dom om te zien wat er gebeurd. Het zal jou en mijn tijd wel duren. Als de jeugd niets doet, ga ik zeker niet voorop. Sterkte met je mitella neem een nutella. Voor de spanning een neut en lach je een deuk. Feitelijk is het om te janken.

  Geliked door 4 people

 16. scherpschutter1943 zegt:

  De staat is je ergste vijand. De staat verhindert dat het volk zich bewapent. De staat zet draconische straffen op de burger die zich zelf verdedigt tegen het straattuig. Het straattuig loopt zwaar bewapend rond inclusief de zware criminelen die met vuurwapens elkaar afmaken. De staat staat niet meer toe dat oom piet van 75 met een zakmes rond loopt (deed die zijn hele leven al ). De staat met zijn handhavers die alleen de autochtone burger dwarszit met het handhaven van regeltjes maar niet de allochtonen en de moslims aan pakt. Daar zijn ze bang van. De staat die geen wetten handhaaft maar de andere kant uit kijkt als de autochtone burger wordt gediscrimineerd. De staat die Geert Wilders perse veroordeelt wil zien en in plaats van rechtspraak, zich van kromspraak bedient, kromspraak, uitgesproken door lieden met een bef voor en een zwarte jurk, die pretenderen een ander te mogen veroordelen en daar nog dik voor betaald worden ook voor het verkrachten van het wetboek van strafrecht. In maart 2021 mogen we ook nog stemmen. Ben benieuwd of ik tot het stembureau wordt toegelaten in mijn boerka.

  Geliked door 1 persoon

 17. bobzelf zegt:

  JA
  LIEVER DAN EEN RUS IN DE KEUKEN

  HAD JE NU MAAR EEN PAAR HE ..

  IN PAPPEN EN NATHOUDEN KUT LANDJE

  MIJN GOD , IK ZIE IEDERE DAG HET NIEUWS

  U BENT ECHT ALLEMAAL HERSENDOOD HE , ??

  KNAP HOOR

  DIKKE HUG ,

  OOM ATHENS

  Geliked door 1 persoon

 18. Bob zegt:

  Onze regeerders drukken op een langzame
  gemene manier de sariah in ons leven
  eerst lock down, dan het langzaam beprken
  van het alkohol gebruik, mondmuilkorf voorbode
  van verplichte kleding, de totale verduistering
  van het lichaam, vrouwen die naar de man
  moet luisteren , dan de lijf straffen.
  1940 werden met behulp ook allerlei
  beperkingen opgelegd.

  Geliked door 2 people

 19. Cleo zegt:

  Beste ‘boze oude man’,
  Ik deel uw teleurstelling over de lafhartigheid van de meeste Nederlandse mannen.
  Deze ‘kereltjes’ maken zich wel druk over een ‘verkeerde’ wissel inzake voetbal of een ‘gemiste’ penalty, maar over de MEEST FUNDAMENTELE ZAKEN (zoals het land waarin zijzelf en hun kinderen/familie dagelijks leven en wonen) en hoe deze BASISCONDITIES ACUUT WORDEN BEDREIGD, daarover durven deze PUDDING TARZANS zich niet over te uiten.
  SLAPPELINGEN!
  (Moet een vrouw blijkbaar ook daar het voortouw nemen…)

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Kun je mij , buiten mevrouw LePen een vrouw noemen die de strijd tegen de islam aanbindt , Cleo ?
   Ik ken alleen vergoeilijkende “begripvolle” vrouwen , die het gevaar totaal niet beseffen .

   Waarmee ik natuurlijk niet wil beweren dat de mannen zich wél heldhaftig op zouden stellen !

   Het is één grote bende laffe honden !

   Like

 20. Jean zegt:

  Na de mondkapjes volgt de boerka zo krijgen de islamieten hun zin.
  Die Turk wil boycot van Franse producten, wij willen boycot én verbod van islam op ons grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

 21. Julia zegt:

  Zal het volk eens uit dromenland komen en angst opzij gaan zetten als morgen alle vrachtwagenchauffeurs de boel plat gooien omdat zij tijdens hun ritten niet meer kunnen douchen, niet fatsoenlijk van toilet kunnen gebruiken, alleen nog uit een plastic bakje kunnen eten maar door een algehele staking het volk voor blok zet dat de schappen in de supermarkten leeg zijn. Nee dan gaan we massaal janken dat er niets meer is te krijgen. De keuze is dan snel gemaakt mondkapjes af, niet langer als een makke schaap de leugens volgen, niet meer langer voor de eigen ondergang willen tekenen door afgeschaalde gezondheidszorg of voedsel op de plank. Ben benieuwd hoeveel mensen nog geloofwaardig houden en deze opoffering er voor over zullen hebben.

  Like

 22. Bas zegt:

  Christenfobie

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s