WAT EEN ACHTERLIJKHEID…

(Door: “Driek”)

Door heel Nederland verspreid zijn honderden opvangkampen voor vluchtelingen uit islamitische landen die in oorlog zijn. En dat zijn er nogal wat. En al die zogenaamde vluchtelingen komen uit oorlogsgebieden in het Midden-Oosten en Afrika, waaronder Marokko, Turkije, Afghanistan, Irak, Syrië, Somalië, Eritrea, Pakistan, Ghana, en nog zo wat.

Waarom is de islam toch voortdurend een bron van oorlog, geweld en onrust? Welnu, als volgelingen van de vermeende definitieve openbaring van Allah  aan de mensheid hebben alle moslims de plicht om de rest van de wereld te veroveren en te onderwerpen. De moslim is behept met een dwangmatig oorlog voeren. Uiteindelijk zullen ze zichzelf uitmoorden. Maar dat is nog toekomstmuziek.

Hun geloof is alleen zinvol als zij hun veroveringswerk, begonnen bij Mohammed, kunnen voortzetten. Wat ons land binnenkomt – en ik zeg het hier wederom – zijn geen oorlogsvluchtelingen. Het is de voorhoede, die straks, als de tijd daar is, ons dwingt volgeling van Mohammed te worden. Nederland wordt in de toekomst islamitisch. En als wij niet volgzaam genoeg zijn, wordt het zwaard geheven om ons vakkundig de hals af te snijden.

En omdat de islam zijn macht voornamelijk ontleent aan fysieke overmacht wordt oorlog een daad van geloof. Geloven in de islam is het geloof te hebben dat de hele wereld veroverd en onderworpen moet worden. En om een echte moslim te zijn, moet iedere moslim zich geroepen voelen om te helpen bij de ‘Wereldwijde Verovering’. Dat is door het verstrekken van geld en middelen aan de jihadisten, of om zelf jihadist te zijn. De islam is pure fysieke superioriteit. Geweld tegen niet-moslims is de essentie van deze religie. En een  ieder die suggereert dat de islam niet absoluut superieur is, pleegt godslastering.

Wanneer moslims van woede ontploffen en uitbarsten in geweld over kleinigheden, zoals een cartoon of een teddybeer met de naam Mohammed, dan is dat voor de gelovige moslim gezichtsverlies. Omdat de islam een religie is van fysieke overmacht ondergaan de mohammedanen alles als een directe aanval op hun geloof. Wat de Tien Geboden zijn voor de Jood, of de opstanding van Jezus voor de christenen, is de fysieke dominantie van de islam voor de moslimgemeenschap. Het is de basis en de vervulling van hun geloof.

Het voeren van oorlog tegen de ongelovigen, het bouwen van een minaret in hun steden, bevestigt alleen maar de macht van de islam. Door er voor te zorgen dat de ongelovigen hun “gezicht verliezen”, voldoet de moslim aan de belofte van Allah in de koran, waarin staat dat hij Mohammed heeft gestuurd om de islam dominant over alle religies te maken.

Wanneer de islam zijn “gezicht verliest”, wordt een daad van godslastering begaan, die alleen religieus kan worden rechtgezet door het doden van ongelovigen om zo opnieuw de fysieke superioriteit van de islam te bevestigen.

En al die gestoorde lieden die welkomstliedjes zongen bij aankomst van die zogenaamde vluchtelingen zijn op het verkeerde been gezet. Is het al die enge liedjeszangers dan niet opgevallen dat het bijna allemaal jonge sterke mannen zijn? Het zijn de krijgszuchtige volgelingen van een verschrikkelijke ideologie die ons straks de kop gaat kosten.

Ik wens U allen nog een fijne dag zonder islam.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op WAT EEN ACHTERLIJKHEID…

 1. andre zegt:

  Driek de aggressie begint als het verstand ophoudt. Moet ik nog uitleggen dat er bij bepaalde import geheel geen verstand aanwezig is? Nee toch.

  Geliked door 4 people

 2. Elena zegt:

  Helemaal mee eens. Bovendien komen die lui met Covid 19 binnen zonder te weten dat zij besmet zijn.Ik las eerder dat er veel jonge mensen van andere afkomst in het hospitaal liggen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Elena.
   Dat er veel mensen van allochtone afkomst in de ziekenhuizen liggen, met corona, is juist.
   Ook werd per ongeluk, bekend gemaakt dat er veel agressie aanwezig is bij bezoekers van DIE patiënten. Allochtone bezoekers dreigen én eisen, dat begint al bij het binnen brengen van een allochtone patiënt : zij EISEN ogenblikkelijk een arts bij hun familielid enz. enz. Dit “nieuws” werd per ongeluk medegedeeld tijdens een interview met verpleegkundigen.

   Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Jammer dat de meerderheid dit niet begrijp of niet begrijpen wil of nog erger het volk totaal op het verkeerde been zetten zoals onze dictators dat doen met de nep media exstreem links onderwijs.
  En dan maar te zwijgen over de Eu die schijnbaar opgericht is om Europa te omvolken met islamieten.

  Geliked door 4 people

 4. delamontagne zegt:


  De Hoge Islamitische Raad van Algerije veroordeelt de campagne die woest tekeer gaat tegen de Religie van de…..VREDE ! en klaagt de verdorvenen die zich uit naam van de vrijheid van menigsuiting uiten, aan.
  Zij veroordeelt krachtig deze akties die als een “hondsdolle”! tegen de Beste en meeste nobele schepselen, de proleet Mohammed, worden gevoerd.
  Mohammed, symbool van tolerantie en vreedzaam samenleven.
  Maar ook die tegen hen die tegen de islam zijn, het geloof van Vrede dat door miljoenen mensen op aarde wordt beleden, ALDUS HET COMMUNIQUÉE.

  BRON
  http://www.aps.dz/algerie/111827-le-hci-condamne-la-campagne-enragee-contre-l-islam-et-le-prophete-mohammad-qsssl

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne op 26 oktober

   Nou nou, hier ben ik van onder de indruk hoor! Het ‘geloof van vrede’….., toe maar. Waarom zijn er dan honderden miljoenen het slachtoffer geworden van deze ‘fantastische religie’?
   Deze ‘gelovigen’ zijn niet in staat om op vredige wijze met anders denkenden samen te leven. Wat hebben we aan hen die hun haatboek als leidraad in hun leven beschouwen, en er naar handelen?
   Laat de islam groeien en bloeien in landen waar ze allen dezelfde overtuiging zijn toegedaan, maar houd Europa en andere werelddelen vrij van deze haatzaaiers.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Zélfs de zg. Hoge Islamitische Raad van Algerije is niet meer bij zinnen; vraag me af of ze dat overigens óóit wél geweest is. De gehele islamitische “wereld” staat op z’n achterste poten en dat allemaal vanwege één of andere volkomen idiote islamiet die meende een leraar te moeten onthoofden omdat die man z’n beroep uitoefende.
   Hoe gek wil je ’t hebben.
   De totale islamitische wereld, incl. de dwaas Erdogan, zou zich moeten dood-schamen (liefst letterlijk !) vanwege deze opstelling.
   Een verachtelijke ideologie aanhangen , die veelwijverij én pedofiele aanbeveelt, die moord en intolerantie eist van z’n volgelingen t.o.v. andersdenkenden , volgelingen die dat ook nog eens braaf doen , dan zijn dat toch verachtelijke wezens ?
   Geen wonder dat 99% van die volgelingen analfabeet zijn met een IQ van een poetslap.

   Like

 5. Eppo zegt:

  Ze komen er van zelf wel achter wie Ze zijn .
  Gaat wel heel lang duren hoor bij die Hollanders , maar op een dag snappen ze het , zien ze het ervaren ze het.

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Ook Marokko op zijn beurt, veroordeelt de publicatie van de Mohammed cartoons.
  Onder geen enkel beding kan de vrijheid van meningsuiting er toe leiden om de beledigende provocatie van het geloof van de moslims dat meer dan 2 miljard aanhangers heeft, te rechtvaardigen.
  Aldus het communiquee van het Marokkaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken
  Afgelopen zondag veroordeelde het Koninkrijk van Marokko op krachtige wijze het hervatten van de publicatie van de Mohammed tekeningen in Frankrijk.
  Ze wijst deze daad die de onvolwassenheid van de auteurs weerspiegelt, af en zegt wederom dat de vrijheid van “sommigen” daar eindigt waar de vrijheid en overtuiging van anderen beginnen”.
  Een veroordeling die komt op het moment dat er een oproep is om Franse producten te boycotten.
  Dit gaat de hele Arabische wereld door.

  BRON:
  Le Parisien

  Like

 7. Sinyo zegt:

  Het is sinds enkele eeuwen bekend, dat met islamieten niet te onderhandelen valt.
  Onderhandelen zien zij reeds als onderwerping. Schuitje varen en vooral theetje drinken ook.
  Langzaam worden de bewoners onderworpen. Alleen dit is het land der blinden, die dat niet zien, En die paar die het wel zouden kunnen zien kijken weg.
  Staaltje onderwerping? Vraag het Gerrie Eickhof, de verslagen(gever) van de NOS naar de chocomelk om het nieuwe jaar in te luiden op de lagere school van zijn kinderen. Voordien werd in het prikwater een scheutje ranja geschonken. Protesten kwamen van de islam-belijdende-ouders, die het op champagne vonden lijken. Dat mocht niet volgens de leer, Dus ging het feest wel door met chocomelk. Niet te geloven.
  Bloemen verwelken en schepen vergaan
  Als er niet snel wordt gehandeld gaan wij er allemaal aan.

  Geliked door 6 people

 8. bezorgde burger zegt:

  Gedwongen remigratie per schip.
  Met de juiste wil is dit probleem in een paar maanden opgelost.
  De westerse wereld is verreweg superieur als het op discipline, organisatie en techonologie aankomt.

  Mocht dit niet gebeuren? Gaat u voorbereiden.
  Zet die bierbuik om in spiermassa, leer een vechtssport, verdiep u in omgang met wapensystemen want die oorlog is er sneller dan u denkt!

  Geliked door 1 persoon

 9. Sufkutten op 2513 AA Den Haag willen vleesconsumptie slopen.
  SUFKUTTEN op 2513 AA Den Haag verwelkomen 100.00en VleesVeelvraters!
  (hele schapen gaan er naar binnen)

  Sufkutten op 2513 AA Den Haag steken miljoenen in HOMO-acceptatie.
  SUFKUTTEN op 2512 AA Den Haag verwelkomen 100.000en HOMO-haters!

  Sufkutten op 2513 AA Den Haag steken miljoenen in JODENHAAT.
  SUFKUTTEN op 2513 AA Den Haag verwelkomen 100.000en JODENHATERS!!

  Sufkutten op 2513 AA Den Haag willen autogebruik slopen.
  SUFKUTTEN op 2513 AA Den Haag verwelkomen 100.000en SPEEDREAKS!!

  Sufkutten op 2513 AA Den Haag willen de vergrijzing aanpakken.
  SUFKUTTEN op 2513 AA Den Haag verwelkomen 100.000en NIKSNUTTEN!

  Sufkutten op 2513 AA Den Haag steken MILJARDEN in het onderwijs.
  Nederland stijgt in de lijstjes van de ACHTERLIJKHEID!!

  De HUFTERIGHEID in NL is 2x zo groot als in de ons omringende landen!!

  HOE DUIDELIJK WIL JE HET HEBBEN!!

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  En wie gaat nu de macht grijpen ? De Moslims, The New World Organisation, Brussel, of heel misschien de burgers via een burgeroorlog ? Of gaat iedereen elkaar vermoorden zodat net als tijdens de pestperiode en tijdens de heksenvervolgingen de Europese bevolking gedecimeerd gaat worden. De tijd zal het leren.

  Like

 11. Jan zegt:

  Nederland is één groot Lesbos geworden

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  ((((WE)))) veroordelen dan wel de islam – moslims en terecht maar wat denken van de overheden die bewust deze beesten binnen halen.
  Zij die de macht hebben het geweld monopolie die ons ook nog financieel laten bloeden voor dit verschrikkelijk volk.
  Daar moeten we mee beginnen te starten bij de dictators in Brussel.
  Dat gespuis is in eerste instantie de oorzaak van deze islamitische ramp.
  Zij importeren deze beesten moedwillig ter vernietiging van Europa.
  En.die achterbakse gluiperts zoals Rutte kruipen voor zowel Brussel als de islam met al zijn moordenaars.
  Zelfs de Paus is van zijn geloof gedonderd.
  Hoe is dat in Godsnaam toch allemaal mogelijk.
  Ik begrijp het werkelijk niet.

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Veel van die gestoorde lieden die de welkomsliedjes zongen zitten nu thuis. Misschien hebben ze buiten het afgeschaald psychisch vermogen en realiteitszin (dat al jaren bij vele linkse aanhangers speelt) nu ook als last van thuiswerkblessures. Let op buiten al dat Islam terreur, de massale invasie stapelen de problemen zich verder op en hebben we er weer een probleem bij namelijk thuiswerkblessures!!! We leven anno 2020 in een krankzinnige wereld en dat is helaas niet meer te redden dus de gevolgen zullen wij merken. Niets maar dan ook niets geleerd van de geschiedenis of de Balkan oorlog. Ook onze hypocriete EU hielenlikker Rutte vindt de uitspraken van Erdogan aan Macron en terecht niet kunnen maar haalt de uitspraak van Erdogan gericht aan Wilders een Nederlandse politici niet aan. Dan weten we genoeg. Rutte staat volkomen achter de EU en heeft niets met Nederland daarbij werkt hij al jaren hard mee aan de waanzin en het wanbeleid van de massa invasie van migranten zoals deze door Merkel, Macron dus de hoofdrolspelers binnen de EU is opgelegd.

  Geliked door 2 people

 14. koddebeier zegt:

  Trap is eindelijk al die asielparasieten het land uit !! Ze voegen niets toe !!

  Geliked door 1 persoon

 15. Blaffertje zegt:

  Inderdaad wat een achterlijkheid.
  En het volk trapt er gewoon weer in en kiest in maart gewoon weer dezelfde kliek die ze verneukt.

  Geliked door 5 people

 16. Bob zegt:

  Als in de islamitische wereld andere
  religies of anders denken worden bespot
  dan hoor je van de deugd pers of moslim-
  pers niets. Bij bepaalde gebeurtenissen
  tegen anders denkende wordt zelfs
  gefeest en hun daden bejubeld.
  Door de europese regeringen in de
  hand gewerkt en praktisch nooit
  veroordeelt.

  Like

 17. Julia zegt:

  Nog zo een waanzinnige uitgeverij om kinderboeken door de versnipperaar te doen omdat Zwarte Piet hier in voor komt. Wie wil er überhaupt nog kinderboeken aanschaffen die door deze volksverradende uitgever worden uitgegeven. Te walgelijk voor woorden. Het blijkt dat al dat import en terroristische groeperingen zoals Kick Off Zwarte Piet en BLM het hier voor het zeggen krijgen en dat heel veel linkse aanhangers hierachter staan. Onze democratie is vermoord, onze cultuur en tradities worden vermoord, onze geschiedenis moet worden opgeborgen en dan gaan de gaan de griezels en linkse VVD en Groen Links verraders nog eens eisen dat er een onderzoek wordt ingesteld naar discriminatie nog meer belastinggeld over de balk.Wie worden er nu uiteindelijk gediscrimineerd zowel binnen onze rechtstaat en binnen de politie? Dat zijn de belastingbetalers die worden leeggezogen en geen voorrang hebben op toewijzing van woningen en veelal gratis zwemlessen en gezondheidszorg. Over discriminatie gesproken. Kortom al die import krijgen hun zin overal in en de witte man wordt meer en meer ondergeschoffeld Het is werkelijk ontoelaatbaar en zum kotzen. Niet vreemd dat de haat en tweedeling toeneem die wordt gekweekt door linkse idioten zowel onder de politiek als onder het volk. Links gedachtegoed is het gif voor onze samenleving. We hoeven maar om ons heen te kijken wat links inmiddels in Europa heeft aangericht. .

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s