Beste mede-Nederlander. . .

(Door: “Elise Nijmegen”)

Eerst wens ik alle mede-Nederlanders succes en sterkte! Blijf sterk en positief en laat u niet gek maken door diegenen die gek zijn en mijns inziens zonder enige geldige reden ons, de Nederlandse bevolking, in opdracht van de VN, onze vrijheden afnemen. Het is te bizar voor woorden, krankzinnig gewoon, dat voor de griep, herstel, voor het corona/Covid-19 virus deze “noodwet” is aangenomen. We komen elkaar vast binnenkort tegen in één of ander… Aangezien mijn normaliteit, welzijn, persoonlijke beleving, lichaam, geest en vrijheid iets is dat van mij is en daar gaat verder niemand over. En daar ik medisch gezien geen mondkapje behoef te dragen, zal ik me vast mentaal versterken voor de vele discussies die op mijn weg zijn komen te liggen met betrekking tot de muilkorf, die men nu verplicht, als de wet ingaat, op zal moeten en die niet werkt… Ook niet hoeft te werken. Logisch?

Ondertussen mogen met corona/Covid-19 besmette mensen gewoon blijven werken. Dan kunnen ze anderen, met wie ze samenwerken of anderen die in hun buurt komen, besmetten. Of zou het toch niet echt gevaarlijk zijn, dit virus? Feit is: er gaan maar bar weinig mensen aan dood en de griep is verdwenen. Ook erg logisch toch?
https://jdreport.com

Ondertussen in Canada…. Gelekte documenten van een lid van de liberale partij in Canada, verkregen van de strategische Covid-planningscommissie van de Minister-president van Canada, laten het volgende weten: permanente bewegingsrestricties, continue in en uit lock-down, versnelling van het bouwen van quarantainevoorzieningen in elke Canadese provincie, meer testen, dus hogere cijfers creëren, mondkapjes verplicht in december 2020.

In de eerste helft van 2021 het omzetten van het nationale werkeloosheidsplan naar het mondiale basisinkomen-plan. De derde golf zal meer doden veroorzaken en is gepland ook in het eerste kwartaal van 2021, met meer reisverboden voor stad en provincie. In februari 2021 zullen er elke dag meer “besmette mensen” zijn en ziekenhuisopnames wegens “Covid-21”… De voedselketen zal gebrekkig zijn, grote economische onzekerheid voor het tweede kwartaal van 2021. Meer militairen op straat in drukbezette gebieden en snelwegen met “checkpoints”.

Ook zullen alle schulden kwijtgescholden worden van elke Canadees; hypotheek, creditkaarten, leningen, alles gewoon. Het wereld schulden-reset-programma! Daar staat dan wel tegenover dat uw huis, uw auto, uw bezit dat tegenover de schuld staat, niet langer meer van u is, maar van “de staat”! Voor altijd in het bezit van “de nieuwe wereldregering”. Iedereen zal moeten meewerken aan de vaccinaties van Covid-19 en 21, dat geeft dan weer recht op een mondiale “gezondheidspas”, die dan wat meer vrijheid zal geven.

Het is in het Engels. Mcht iemand zich geroepen voelen om er een Nederlandse ondertiteling onder te zetten, dan zou ik dat zeer waarderen, aangezien dit totalitaire gebeuren in Canada (en Australië) is beschreven in Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties! Daar heeft destijds Balkenende voor getekend, dus dit komt ook hierheen. Of is er al eigenlijk, maar hoe beter de mens geïnformeerd is op wat kan komen, des te beter kunnen we ons erop voorbereiden.
https://youtu.be

Het is onvoorstelbaar… En dat is het ook, bizar en onmenselijk! Dat is de titel van het volgende filmpje dat u waarschuwt.

Er is een motie ingediend in het parlement in Australië die de komst van buitenlandse militairen goedkeurt. Dat betekent dat buitenlandse militairen, met instructies vanuit de VN, zonder enig respect voor de Australiër, hun naasten, hun bezit of andere voor hen belangrijke zaken, gewoon bij hen naar binnen kunnen komen vallen.  Eén wereld, één volk, één leger… Deze moedige man waarschuwt ons, de wereldbevolking, en zegt dat we met zijn allen zouden moeten opstaan voor hetgeen ons lief is. Luister en huiver!
https://youtu.be

Het World Economic Forem (WEF), u weet wel, een zusterorganisatie c.q. onderdeel van de private onderneming de VN, heeft vele plannen uitgedacht voor de wereldbevolking. En doet ook aan voorspellingen zoals we weten. Nu heeft het acht voorspellingen voor 2030, uitgebreid beschreven in het artikel.

1. Je bezit niets en je zult er blij mee zijn.

2. De VS zal niet de grootste wereldmacht van de wereld zijn.

3. Je gaat niet dood als je op een orgaandonor wacht.

4. Je eet veel minder vlees.

5. Een miljard mensen zullen ontheemd raken door klimaatverandering.

6. Vervuilers zullen moeten betalen voor de uitstoot van kooldioxide.

7. Je zou je kunnen voorbereiden om naar Mars te gaan.

8. Westerse waarden zullen tot het breekpunt getest zijn.

humansarefree.com

Er gaan wereldwijd miljoenen mensen de straat op om te protesteren tegen de totalitaire wereldregering, verplichte vaccinaties en lock-downs. Zijn dat allemaal complot-gekkies? Aluhoedjes? Of toch gewoon wakkere realistische mensen die zien wat er gebeurt?

We worden door de regering en de media tegen elkaar uitgespeeld, tegen elkaar opgestookt, maar als we ons opnieuw met elkaar verbinden, voor één doel, onze vrijheid, dan kunnen we het tij keren. Er zijn meer doelen waar we ons in zouden kunnen vinden; het satanistische pedo-kartel blootleggen en daarmee alle kinderen beter beschermen, en ons land!

Want óns land gaat nu op in het globalisme, dat ik persoonlijk niet kan waarderen noch omarmen, aangezien ik het juist mooi vind, verschillende landen, verschillende culturen, verschillende mensen en eten. Waarom ga je anders op vakantie als je op cultuurreis gaat… En nu moet alles veranderen in één grijs totalitair mondiaal geheel? Doorgaan is het motto voor alle (vrijheid)strijders, respect voor allen, blijf buiten een samenwerking je eigen ding doen, want er staat te veel op het spel om het op te geven!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Beste mede-Nederlander. . .

 1. saddy zegt:

  In Canada mogen de buitenlandse militairen al gestationeerd worden, met name de Chinese militairen hebben een vrijkaartje.
  De interneringskampen die ze daar binnenkort openen moeten natuurlijk wel gevuld en bewaakt worden.

  Like

 2. Htsk day zegt:

  Terwijl Zweden leven in vrijheid, stemt Eerste Kamer voor dictatuur

  https://www.dlmplus.nl/2020/10/27/terwijl-zweden-leven-in-vrijheid-stemt-eerste-kamer-voor-dictatuur/

  De beelden spreken voor zich

  En laat ze maar goed op je inwerken. Hier geen mondmaskers, geen 1,5 meter afstand, geen corona kolder…..

  Like

  • LUCIA zegt:

   Zoals in ieder opgezet experiment heb je een controlegroep die je onaangeroerd/blanco/onbehandeld laat . Dat is dus Zweden!!! Ik ben jarenlang een fan geweest van een bepaald zweedse omroep en weet dus dat de Zweswn nog voor ons omgevolkt zijn ik verdenk de zweedse politici dus niet van een overdosis aan liefde voor hun onderdanen en voor de duidelijkheid dat is zeer sarcastisch bedoeld.
   Voor mij zijn alle politici dik betaalde leugenaars en acteurs, ik geloof helemaal niet meer in politiek, de enige goede politicus is een dode politicus .
   Ik kan hooguit de een of de ander enigzins ” bewonderen”, vanwege oscarwaardig belazeren van het volk.

   Like

 3. Dijkstra zegt:

  The Canadian Report is een website die geen feiten brengt, maar fictie gebaseerd op een mix van overdrijving en satire. Aan de manier van formuleren die in de video wordt gebracht zie je meteen dat dit nooit een document van de overheid kan zijn.
  Er bestaat geen Strategic Committee en ook geen World Debt Reset. Een Canadese regering kan zoiets niet in zijn eentje besluiten.
  Zie:
  https://factcheck.afp.com/leak-canada-lockdown-plans-fake

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Dit zijn zaken waarover in politieke kringen wereldwijd al veel langer over wordt gesproken. De waarheid is voor sommigen een drug te ver, in wat voor dosering je het ook brengt.
   Elise…. het allergrootste probleem wat we hebben is niet de 1% hoe machtig en rijk dan ook maar de verdeeldheid en domheid in eigen gelederen en soms het grofweg negeren en wegkijken als er een blauwe olifant hun voet kapot trapt .
   Dit is al zo lang stap voor stap georganiseerd maar je moet wel genoeg grijze massa en moed hebben om het onder ogen te kunnen en willen zien, beide schaarse eigenschappen.
   Als deze planeet een kale knikker wordt, dan is het bij de gratie van domheid en lafheid en niets anders .

   Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  De vernietigingskampen binnenkort een vertrouwd beeld wereldwijd.

  Like

 5. Bob zegt:

  Als het virus van de angst loslaat en je
  assimileert het wordt lichaams eigen en
  raak je nooit meer kwijt. Het is zo erg dat je
  probeert de ander die niet geinfecteerd is
  met woord of daad mee te slepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s