Boycotoproepen – De islamitische wereld: fanatiek, gewelddadig, hardleers

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van zich van de gruwelijke “Allahu akbar”-moord op de Franse leraar Samuel Paty te distantiëren, probeert de islamitische wereld nu Frankrijk met beledigingen en boycots op de knieën te dwingen. Een schaamteloos fanatieke jihad, waarbij de geringste concessie de eigen doodsverklaring zou zijn.

Wie verwacht had dat de islamitische wereld zich na de “Allahu akbar”-aanslag op de Franse leraar Samuel Paty zou inspannen de boel te sussen, hun leiders zich wellicht zelfs van de dader en in zijn naam zouden verontschuldigen, om daarna over een hervorming van hun tradities na te denken, heeft zich grondig vergist.

De door de “religie van de vrede” beïnvloede wereld slaat ook deze keer opnieuw oude bekende wegen in, die de hoop op een dialoog met de politieke islam definitief vernietigen.

Daders verklaren zichzelf tot slachtoffers

Geheel tegenovergesteld aan de door het westelijk denken bepaalde hoop maken de islamitische (mede)daders slachtoffers van zichzelf en zetten het werk van de dader op hun wijze in grote stijl voort. Zo zijn meerdere Arabische landen een boycot van Frankrijk begonnen. Op Twitter is opnieuw de hashtag #boycottfrance al dagenlang trendy. Slechts een van de vele voorbeelden:

Deze oproepen zijn niet alleen in de virtuele ruimte vinden, waar Twitter en Facebook – net zoals bij “islamistische” oproepen tot geweld – ineens hun censuurmacht zijn vergeten. De structuren van de religieus gemotiveerde haat functioneren al perfect in de islamitische wereld: in talrijke landen, o.a. in Jordanië, Koeweit en Qatar, halen niet alleen de winkels Franse producten uit hun schappen, ook de groothandel heeft ze uit zijn aanbod genomen.

Macron wil hard blijven

Frankrijk maakt zich weliswaar zorgen om de traditioneel goede betrekkingen met de Arabische wereld, maar tot nu toe laat Macron zich niet intimideren door de heftige dreigingen. Frankrijk zal niet “afzien van karikaturen en tekeningen, ook al trekken anderen zich daarvan terug”, aldus Macron bij de staatsplechtigheid voor Samuel Paty, die voor het tonen van de karikaturen in zijn les met zijn leven moest betalen.

Een bijzonder roemloze rol speelt daarbij de altijd weer door het Merkel-systeem gevleide Turkse president Erdoğan: hij schold Macron uit voor geestesziek en adviseerde hem een medische behandeling.

En steeds opnieuw valt in dit verband de door de “islamistische” propaganda van Iran bedachte term “Islamofobie” op, die ook in Duitsland het vaste repertoire van linkse kringen en hun “strijd tegen rechts” geworden is.

Bloedige daden als middel van de islamisering

Hier wordt overduidelijk: de islamitische wereld gebruikt de gruwelijke aanslag op Paty als belangrijke etappeoverwinning op zijn weg van de islamisering. Sinds oudsher wordt deze nog steeds met bloed en ijzer uitgevoerd. En met een logica, die niet alleen religieconform met leugen en misleiding werkt (Taqiyya), maar elk door de knieën gaan, elk vredesaanbod en elk compromis als een vorm van onderwerping beschouwt.

Hoe moeilijk dit voor op dialoog en begrip inzettende westelijke samenlevingen ook mag zijn: hier zou elk ook nog zo voorzichtig compromis een capitulatieverklaring en de ondertekening van het doodvonnis voor alle waarden betekenen, die onze westelijke samenleving uitmaken. Daarom zou het nu al lang noodzakelijk zijn dat de hele EU unaniem en consequent achter Macron´s uitspraken gaat staan en de reacties van de Arabische wereld veroordeelt.

Wie nu ook maar heel licht door de knieën gaat, zal heel snel op de knieën sterven in plaats van rechtopstaand te leven.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Boycotoproepen – De islamitische wereld: fanatiek, gewelddadig, hardleers

 1. verwardeman zegt:

  Krijg de kolere , vieze vuile ranzige kankermoSSels .
  Wat je in je eigen zandbak doet moet je zelf weten , maar HIER leef je naar ONZE normen , anders
  flikker je maar op naar je zandbak , smerig kutvolk .

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het is toch ook allang bekend dat verderfelijke mensen zoals die islamieten aan een sterk staaltje van zelfbedrog en -huichelarij doen als ze op de vingers worden getikt! Die akelige moslimextremisten hebben nergens liefde gezaaid naar hen die dit tuig gastvrij bejegend en wie haat zaait zal uiteindelijk haat oogsten!

   Geliked door 1 persoon

 2. Kees zegt:

  Maak dat maar eens duidelijk aan Markje Rutte en de rest van het gekkenhuis in Den Haag… Daar denken ze nog steeds dat het Nederlandse knuffelen-en-thee-drinken-model werkt.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Boycot de landen die zich achter Erdoğan scharen !!
  En ga niet op vakantie naar deze landen,ook niet om dat het zo goedkoop is, stel krentenwegers !!

  Geliked door 2 people

 4. Stef zegt:

  Schoonvegen Europa .Het begin kan er nu zijn. Ik hoor zelfs linkserts die anders beginnen te denken. De moslim zal nooit van ophouden weten.

  Geliked door 1 persoon

  • John van antwerpen zegt:

   Het partijprogramma van de s.p.in de jaren 80 had veel weg van de pvv nu.
   Dus wie weet komen er nu weer meer wakkeren. Ondertussen blijven de slapers
   in diepe slaap verkeren oftewel het bewustzijn van de slaap.

   Like

 5. Harry zegt:

  Wij kunnen ook meteen beginnen om NIKS MEER UIT DIE LANDEN TE IMPORTEREN !
  Wat hebben ze te bieden ?
  Dadels en vijgen , misschien ?
  Er wordt daar nauwelijks iets gefabriceerd .
  Behalve agressieve geestelijk gestoorde haarballen en lorrenkoppen .
  Meteen mee beginnen , een TOTALE BOYCOT VAN ALLES WAT NAAR DE ISLAM RUIKT !

  Like

 6. karton zegt:

  Ik zal niet op papier zetten wat ik denk en wat ik eigenlijk zou willen schrijven.
  Als zo’n pedofiel-vereerder als Erdogans een aangifte tegen de heer Wilders doet is toch volledig duidelijk dat deze Erdogans een IQ van plm. 35 heeft ?! Dat is ook aan hem te zien : z’n platte voorhoofd geeft dat aan, kijk bijv. naar chimpansees , ook die hebben een plat voorhoofd, echter……die dieren leven op een sociale manier binnen hun groep en dát is iets waartoe die Erdo niet in staat is. De zandhaas gedraagt zich zoals al dat moslim-schorem zodra zij aankomen in een min of meer beschaafd westers land.
  Dat ik, als inwoner van een “min of meer beschaafd westers land”, reageer op een “minder beschaafde” toon is mij niet aan te rekenen………….ik beroep mij op “overmacht” bij een eventuele DDR66-rechter.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De koppensnellers blijven doorgaan met hun terreur tegen Fransen (nou ja, iedereen eigenlijk)

  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/dcxanvje&jwsource=cl

  Like

 8. Jan zegt:

  Demonstraties in het noorden van Idlib ter ondersteuning van de profeet en om Franse verklaringen tegen de islam aan de kaak te stellen
  Joden moeten het ontgelden

  Hulp is dat kutvolk snel vergeten:
  2018
  IDF sends humanitarian aid to Syria in overnight operation
  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5299264,00.html

  Like

 9. oprechtegeus zegt:

  Het geeft nu een duidelijk beeld. De zogenaamde gematigde moslims laten zich meeslepen door de extremisten. Daar is al doorlopend voor gewaarschuwd, maar de politiek correcten en de linkse kerk hebben dat voortdurend naast zich neergelegd, dat belachelijk gemaakt, en aangeduid als islamofobie. Bij de verovering van het Westen gaan de extreme moslims voorop en bij succes laten de op het oog gematigden zich meetrekken in die strijd. In feite bestaan er dus geen gematigde moslims.

  Geliked door 1 persoon

  • Hans zegt:

   Islamofobie is een term uitgevonden door de organisatie van islamitische staten (OIC) om te bereiken dat iedere kritiek op de islam de kop wordt ingedrukt en discussies te smoren. Linkse partijen zijn daarin meegegaan. De betekenis die er tegenwoordig aan gegeven wordt is onwaar en precies tegenovergesteld toegepast als wat er in feite bedoeld wordt: terechte angst voor de islam.
   Lees ook Wim van Rooy: Waarover men niet spreekt; bezonken gedachten over postmodernisme, Europa en de islam. Een zeer verhelderend wetenschappelijk werk over alles wat met de islam samenhangt. Als je dit boek gelezen hebt is het helemaal geen verrassing van wat er gebeurt in deze tijd in West-Europa. Onder andere ook dat de moordenaars van islamitisch geïnspireerde aanslagen eigenlijk GOEDE moslims zijn, want ze handelen precies volgens de Koran/Hadits.
   Laten we iedere dag de naam noemen van Samuel Paty, de vermoorde Franse leraar die opkwam voor vrijheid van meningsuiting.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s