Geert Wilders: aangifte Erdoğan ’wereld op zijn kop’

PVV-leider reageert: “Loser!”

ANKARA – De Turkse president Erdoğan heeft via zijn advocaat Huseyin Aydin een klacht ingediend tegen PVV-leider Geert Wilders. Dat melden verscheidene Turkse media waaronder persbureau Anadolu. „De wereld op zijn kop”, reageert Wilders.

Wilders zou met de publicatie van een spotprent van Erdoğan het Turkse staatshoofd hebben beledigd. De advocaat heeft de aangifte ingediend bij de officier van justitie in Ankara.

De PVV-leider reageert op Twitter razendsnel op de berichten: ’Dus de man die mij een fascist noemt en eerder heel Nederland fascistisch en een overblijfsel van het nazisme noemde, gaat nu aangifte tegen mij doen? De wereld op zijn kop. Loser!’

Dit weekend tweette Wilders een oude prent waarop de Turkse leider staat afgebeeld met een bom op zijn hoofd.

Lees verder>>>
(h/t “Julia”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geert Wilders: aangifte Erdoğan ’wereld op zijn kop’

 1. Jan zegt:

  Schuimbekkende Erdogan

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Bizar, Erdogan spreekt schande van landen die geen vrijheid van religie zouden hebben terwijl er niet 1 islamitisch land is, inclusief Turkije, dat vrijheid van religie heeft.

   Like

 2. Jan zegt:

  Turkish President Erdogan: Muslims in Europe subjected to a “lynch campaign similar to that against Jews before World War II”

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Die Erdogans is totaal krankzinnig geworden; als hij niet zielig plé-figuur zou slaan kon je er nog om lachen ook; wat een dwaze clown.
  Laat hij maar heel snel al die hier vrij rond lopende moordenaars en verkrachters en andere parasieten van Turkse afkomst, terug halen naar zijn zand-paradijs.
  De figuur Erdogans is eigenlijk te stom om er verder nog woorden aan te wijden.

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Na wilders veroordeling in turkije (dat die veroordeling er komt staat nu al vast), zal er vanuit ankara een uitleveringsverzoek komen om Wilders zijn gevangenisstraf in turkije te laten uitzitten. Dat wilders dat niet zou overleven, staat ook al vast. Hoe kan het verder gaan, ik denk dat de nl.justitieautoriteiten zich in alle bochten zullen wringen om Wilders uitgeleverd te krijgen, want ja, ze moeten Erdogan toch zeker te vriend houden (vind minister Blok). Mocht dit niet lukken dan is er toch de mogelijkheid voor de nl.justitie om Wilders in het openbaar via een showproces toch in nederland veroordeeld te krijgen. Dat zou koren op de molen zijn van de kartelpartijen om voor eens en voor altijd van wilders af te komen. Het kan ook zo zijn dat een persoon zoals Volkert v.d.Graaf, achter de schermen opdracht krijgt om Wilders van kant te maken. Voor het vuurwapen, voorbereiding en vluchtweg wordt natuurlijk gezorgd. ook riante betaling van de dader).
  De persoonsbeveiliging wordt even opgeschort onder het mom dat alle beveiligers worden verdacht van coronabesmetting en daarom in quarantaine moeten blijven. Zo zou het kunnen gaan want in nederland is op dit punt alles mogelijk. Het zou zelfs ook nog kunnen dat een moslimsterrorist Wilders van kant probeert maken, ondanks de persoonsbeveiliging. In de praktijk blijkt dat niemand te beveiligen is tegen de aanval van een zelfmoordenaar. We gaan het zien wat er van komt. ( (Opstelten zou er blij mee zijn) . Als het allemaal gelukt is kan rutte nog altijd opdracht geven aan de politie om het onderzoek naar de dader te stoppen. (zie de zaak Demmink)

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Beste Tayip , ik vind het onverantwoord dat Turkse onderdanen nog langer in dit
  ongelovige rotland – Nederland – moeten wonen en leven.
  Voor hun psychische gezondheid adviseer ik je ALLE Turken zo snel mogelijk
  terug te halen naar Turkije.
  Andere iSSlamieten van andere nationaliteit mag natuurlijk ook , geen probleem.
  Bij voorbaat dank.

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  We hebben toch hopelijk geen uitleveringsverdrag met turkije ?
  Die islamitische mongolen zijn tot álles in staat !

  En als je dan bedenkt dat er nog steeds een enorme groep gekken uit de EU turkije bij die EU willen halen , ondanks ALLES WAT DIE KLOOTZAK OVERHOOP haalt , dan blijkt toch maar weer dat die EU één groot gekkenhuis is ?
  En diezelfde EU heeft die schurk miljarden cadeau gedaan om iets te doen , wat ie blijkbaar nalaat !
  Kortom , geld wég en tóch krijgen wij die shit op ons dak .
  En wat gebeurt er ? GEWOON WÉÉR NIKS !
  Kennelijk willen ze het zo in Brussel .

  Ik denk dat die EU het eerste is waar we vanaf moeten !
  En dan die achterlijke islamieten exporteren .
  En een groot hek langs de grens .

  Geliked door 2 people

 7. saddy zegt:

  Niet de wereld op zijn kop, maar het nieuwe normaal..
  Wel een beetje gek trouwens: als Erdo een dag in Ter Apel gaat zitten is hij opeens een warm, sociaal, open en hoog-opgeleid mens en een aanwinst voor de maatschappij.
  Dus niet te hard oordelen aub.

  Like

 8. Julia zegt:

  Waarom stuurt de regering de Turkse ambassadeur niet het land uit, waarom sluit de regering niet veel van die haat moskeeën waar veel Imans zich schuldig maken met het uitspreken van haat, hebben wij nog scholen waar uitsluitend Islamitisch onderwijs wordt gegeven. Het is niet meer te tolereren wat haatzaaier en dictator Erdogan als uitkraamt en politici tot op het bot beledigd. Dit had allang aangepakt moeten worden. Er moet nu worden doorgepakt gooi Turkije uit de Navo (uiteindelijk is dit geen Westers land), geen onderhandelingen meer met de EU, grenzen dicht voor meer migranten en verbiedt vakanties naar Turkije. Die dictator moet schaak mat worden gezet en een flinke les krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Helena zegt:

   Helemaal mee eens Julia maar ja, dat gaat niet gebeuren. Onze ‘staatsman’ pakte even op camera het foei momentje richting Erdogan! Dat is zo’n beetje het hoogst haalbare voor deze draaikont, Aan het benauwde gezicht, tijdens het uitspreken van deze ‘stevige’ woorden, was af te lezen dat hij het zweet in de bilnaad had staan.

   Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Ga er niet op vakantie…….daar pak je ze het hardste mee !!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Met u eens.
   Ik ben er nóóit geweest en zal er ook nóóit naar toe gaan.
   Als ik islamieten wil bekijken ga ik wel naar Amsterdam , Rotterdam of een andere grote stad , met een burgemeester als Halalsema van A’dam , Appie Taleb van R’dam of Albert Marcouch van Arnhem.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Als je naar de markt op het Afrikaanderplein in Rotterdam gaat ben je in een islamitsch land lijkt het wel, Ik mijt islamitische landen als de pest, ook al zit je in een 1ste klas hotel het vlees op je bord is ook mishandeld tijdens de slacht. En ik heb een pest aan die leugenaars !

    Geliked door 1 persoon

 10. Lost Johnny zegt:

  Een verkapte oproep tot het ombrengen van Wilders….de Turk die Wilders ombreng word de held van Turkije…..word eenmaal daar niet uitgeleverd en zeer waarschijnlijk aanbeden….

  Dit is feitelijk een oproep tot moord verborgen achter een “aangifte”….

  Erdogan mikt op een interne oorlog in de VS en de mogelijkheid tot invallen in Griekenland, het komt eraan, subtiel en de EU zal worden gegijzeld via de reeds hier aanwezige soldaten van Erdogan. De man is eigenlijk best geniaal bezig….dit soort acties hadden de veiligheids diensten van de EU al lang moeten voorzien…..ach, vooruitzien is niet iedereen gegeven….

  Geliked door 2 people

 11. klaas zegt:

  +++
  https://en.wikipedia.org/wiki/Oyak-Renault
  +++
  owned by Oyak (Turkish Armed Forces Pension Fund) and Renault. 
  +++
  https://group.renault.com/en/our-company/locations/bursa-oyak-plant-2/
  +++

  Like

 12. John van antwerpen zegt:

  Wilders versus Erdogan. Iemand die al 15 jaar ons waarschuwt voor deze man, radicalisme,
  achterlijkheid en teruggang in de tijd. Tegenover een inteelt figuur,alleen in staat om te
  brullen, dreigen en intimideren. Zet ,m op Geert.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wim zegt:

  Tien jaar geleden noemde Wilders Erdogan al een “total freak”. Tjonge tjonge, wat een verontwaardiging toen overal in de Westerse wereld, zomaar een bevriend staatshoofd beledigen, schande! Veel gefladder en gekakel in het politieke kippenhok. Wilders had het echter toen al goed gezien, het is nog een milde benaming voor die gek in Turkije.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Turkije kondigt juridische stappen aan vanwege Erdogan-cartoon
  ….
  Erdogan noemt de makers van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo schurken. Hij noemde de cartoon een ‘walgelijke aanval’. ,,Ik hoef niks te zeggen tegen die schurken die mijn geliefde profeet op een dergelijke schaal beledigen”, zei Erdogan.

  ….
  ‘We veroordelen de publicatie omtrent onze president in het Franse blad dat geen respect heeft voor ons geloof, heiligheid en waarden’, schreef Erdogans woordvoerder eerder vanochtend op Twitter. ‘Ze laten hun eigen vulgariteit en immoraliteit zien. Een aanval op persoonlijke rechten is geen humor of uitdrukking van vrijheid,’ voegde hij eraan toe.
  ….
  https://www.ad.nl/buitenland/turkije-kondigt-juridische-stappen-aan-vanwege-erdogan-cartoon~a411763f/

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Zoals doorgaans : helemaal mee eens !
   Erdogans noemt iets of iemand : “mijn geliefde profeet”: deze dwaas is total krankzinnig geworden.
   ZIJN “geliefde profeet” is een pedofiel van de ergste soort en heeft zélfs de gore lef om het verkrachten van een 6 of 7-jarig meisje door die zg. “geliefde profeet” het “consumeren van een vrouw” te noemen.
   Hoe diep ben je dán gezonken ?
   De gehele zg. islamitische wereld is één héél grote smeerlapperij, verpakt in een moorddadige, bloeddorstige, intolerante ideologie; een ideologie die door die barbaren wordt bestempeld als “geloof”.
   Dat volk is niet alleen héél diep gezonken maar óók nog eens oer- en oer-stom !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s