Gevaarlijke gasten: Op dit moment ongeveer 1000 “islamistische bedreigers” in Duitsland

(Vertaling: E.J. Bron)

Een explosief later gevolg van de grensopening in 2015: in Duitsland leven op dit moment 619 mensen, die door de veiligheidsautoriteiten geclassificeerd worden als “islamistische bedreigers”. Daarbij komen (stand begin oktober) 513 personen die in dit verband als “relevant” geteld worden. Dat deelde de minister van Binnenlandse Zaken op vragen van de media mee. Duitsland zou “onveranderd het directe doelwit van terroristische organisaties” zijn, vooral van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS) en van Al-Qaida.

Sinds kort wordt daarom het stoppen van uitzetting van zulke bedreigers naar Syrië weer doorgelicht. Veroorzaker is de arrestatie van een man uit Syrië afgelopen dinsdag. De bij de veiligheidsautoriteiten bekende “islamist” wordt er dringend van verdacht begin oktober in Dresden een man op straat doodgestoken te hebben. De als bedreiger geclassificeerde vermeende dader was pas vijf dagen eerder uit de gevangenis vrijgelaten.

Op dit moment is Syrië het enige land waarvoor in Duitsland een volledig uitzettingsverbod bestaat. De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Würtemberg, Thomas Strobl (CDU), zei dat een gedeeltelijke opheffing van dit verbod “de veiligheid in Duitsland duidelijk ten goede zou komen”. Zijn collega in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul (CDU), zei dat rechtsgeldig veroordeelde zware criminelen “hun gastrecht in Duitsland verspeeld zouden hebben, en pas goed wanneer zij onze liberaal-democratische fundamentele orde ten val willen brengen”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Al Qaida, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gevaarlijke gasten: Op dit moment ongeveer 1000 “islamistische bedreigers” in Duitsland

 1. Pingback: Gevaarlijke gasten: Op dit moment ongeveer 1000 “islamistische bedreigers” in Duitsland! | eunmask

 2. Julia zegt:

  Het is gelijk aan een epidemie het verspreid zich razendsnel door geheel Europa waarvoor we Merkel, Macron en de rest van de politieke voorstanders van omvolking zeer dankbaar kunnen zijn. Zij zijn degenen die mee hebben geholpen sterker nog hebben gefaciliteerd en miljarden hieraan inmiddels hebben besteed om dit terreur massaal in Europa toe te laten. Helaas het is een epidemie die heel lang gaat duren en keihard zal toeslaan binnen onze samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Laat u niet in slaap sussen, mensen, hetzelfde geldt voor Nederland.
  Duitsland noemt een aantal van plm. 1000 islamitische bedreigers, dat is bedrog !!
  IEDERE islamiet is in principe een ernstige bedreiging voor de maatschappij.(er zijn wel enkele uitzonderingen, er bestaan islamieten die zich hebben aangepast aan de westerse normen & waarden; maar ik heb ze nog niet ontmoet, zal wel aan mij liggen !)
  De genoemde aantallen betreft alleen de islamitische bedreigers die BEKEND zijn !
  In óns landje durft de “overheid” niet eens met cijfers te komen !!

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De term ‘Gevaarlijke Gasten’ of verwarde jongemannen met een lage bloedsuikerspiegel, zonder stageplek en schooldiploma slaat de plank finaal mis, de ‘Gevaarlijke Gasten’ zijn de vrije entrepreneurs van de handel in verdovende middelen, van hard tot softdrugs worden er dagelijks oorlogen uitgevochten op straat, schietincidenten en explosieven, steek en mesincidentjes en berovingen en woningovervallen door hun vaste clientèle, en hun vaste klanten die enkel recreatief gebruiken en hun hobby bekostigen met witwaspraktijken……
  De vrije handel is allang geen vrije handel meer, maar een keiharde business met steeds vaker dodelijke slachtoffers, vaak onschuldige mensen die er niets mee te maken hebben………volgens hun familie en het OM.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  In Nederland hebben we er ook diversen die in de gaten gehouden moeten worden, moet je is uitrekenen wat dat allemaal kost. Trap die lieden het land uit !! Dat is stukken goedkoper !!
  De overheid is te slap en durven geen vergaande maatregelen te nemen tegen buitenlanders,maar voor het ‘eigen’ volk verzieken ze de hele samenleving !
  Maar ieder volk krijgt de regering die ze verdienen !! Tot ze leren te stemmen voor vrijheid, cultuur en welvaart.

  Geliked door 2 people

 6. verwardeman zegt:

  Ze zijn bekend , dus Sondercommando er op af , kaputmachen , opgeruimd staat netjes .
  Und weiter kein geloel jah !

  Geliked door 2 people

 7. John van antwerpen zegt:

  Vanmorgen nog een aanslag in Brussel verijdeld. Ondertussen blijven we allochtonen pamperen.
  Wanneer houd het op ? Waar gaat dit naar toe en in hoe verre zijn we in staat onszelf
  te verdedigen ? Wanneer komt de ommezwaai?

  Geliked door 1 persoon

 8. Yvonne zegt:

  1000? En al die anderen die niet bekend zijn ga maar van 10.000 uit
  En dan de minder gevaarlijken jonge ( onschuldige ) asielzoekers die door van die zangkoor types wees welkom,welkom in mijn land er 1 in huis halen en tot hun ontzetting erachter komen dat hun dochter is verkracht
  Dat gezin is later dat dit lieve vluchtelingen kindje bedreigd,was geloof ik ook in Duitsland

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  ongeveer 1000 ??? Ik denk dat ze er een paar duizend over het hoofd zien !!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s