Meten met twee maten . . .

Wanneer haar religie een probleem is, maar de hare niet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Meten met twee maten . . .

 1. albert zegt:

  Dit laat duidelijk zien dat de wereld binnenkort weer in vlam staat, is het niet in eigen regios waar ze
  elkaar om niets afslachten dan maar internationaal de boel opzetten, het zit in hun cultuur, ook al ben je islam, dan wordt je nog om zeep geholpen als je tot een andere tak behoord die net even een andere interpretatie geven wat betreft de koran, dat is al eeuwen gaande, dus spreekt geert wilders de Waarheid, het is niet van nu, dankzij de westerse landen die hulp bieden worden die idioten die anderen in die regios bestoken met kogel, geweren en zwaarden, even tot de orde geroepen en is er sprake van tijdelijke vrede.
  Of worden die slachters even van de kaart geveegd. het is en blijft een ideologie die NIET in onze westerse landen getolereerd moet worden, en je ziet al de kentering, oostenrijk, denemarken, de balkan landen en nu frankrijk ook. Ze vragen er gewoon om daarom is het voor hen en voor ons westerlingen beter dat ze in hun eigen regios blijven kunnen ze naar hartelust hun islam bedrijven, hier in de westerse landen zal het NOOIT geaccepteerd worden. De moderne samenlevingen zijn te veraf qua beschaving, ze leven en denken nog in de tijd van voor onze jaartelling, maar er komt een kentering vele islamieten die gestudeerd zijn of weldenkend keren zich hoe langer hoe meer af van die idioterie waar zijzelf last van hebben en het ook voor hun een bedreiging is. Stemmen zelfs op de PVV om straks niet de kans te lopen om slachtoffer te worden van iets wat totale onzin verkondigd, net als de katholieke kerk in de middeleeuwen, precies het zelfde beeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Renato zegt:

  Maar wel besneden en onderdrukt.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  gematigde moslims vinden in stilte goed wat hun militante geloofsgenoten niet moslims aandoen. Zij durven zich daarover niet uit te spraken, bang als ze zijn om als afvallige gestenigd te worden of onthoofd. De koran verbiedt ook discussies tussen moslims onderling over de koran en haar geboden. Doe je dat als moslim toch dan is dat een doodzonde die met de dood bestraft wordt. Ik verwacht dus helemaal niets van zogenaamd “gematigde moslims”. die lieden dansen naar de pijpen van de militanten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s