VIDEO Jensen: “Schande! Rutte´s domme lockdown”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Jensen: “Schande! Rutte´s domme lockdown”

 1. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Diep triest de lockdowns gaan door totdat bijna ieder bedrijf en het gehele mkb failliet is. Enkele reis armoede. Het middel is erger dan de kwaal: dit is absoluut LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD van globalistische SCHOFTEN die Europa en ons de totaal GEPACIFICEERDE Europese burgers de AFGROND indrijven en daaronder.

  Het wordt nog erger: waarschijnlijk een nieuwe p(L)andemie* volgend jaar februari/maart (ene *bill g. jr. voorspelde dat eerder dit jaar in gesprek met stephen colbert), dan met helaas meer slachtoffers dan deze keer. Op naar een cashless society, met verplichte vacciNAZI’s, een POLITIESTAAT naar CCP met ook “social credit scores” voor ons, net als in China. Binnen 2 jaar einde privébezit voor 99% van de Europese burgers lijkt zeer realistisch.

  Pak je geen vacciNAZI, dan kom je waarschijnlijk in een coronakamp, totdat je wel de vaccinatie pakt. Dat terwijl werkende medicatie bestaat. Alles bij elkaar de misdaad van de eeuw (inclusief “The Great Reset”, agenda 21 2030 2050, pLandemie covid 19″84″, 2e Migratiepact enz. enz.), die al veel eerder is ingezet.

  In 1 zin: globalistisch FASCISTISCH 7e Eeuws cultureel marxistisch groene Khmer CCP Politiestaat GENOCIDAAL communisme 3.0 rollen de grootste verraders uit de geschiedenis van de mensheid over ons uit.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Het Corona-plan voor de volgende jaren werd geleaked vanuit kringen van de Canadese regering. Dat is althans de informatie van de rapporteur van transitieweb. Zeer de moeite waard om te lezen. maar met de nodige scepsis. Video’s met nederlandstalige subtitels.

  https://www.transitieweb.nl/corona/de-routekaart-van-een-ijzingwekkend-complot/

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Hoe zullen die hypocriet Rutte, De Jonge en de rest zich vermaken en toosten op hun nieuwe maatregelen en doorgedrukte spoedwet. Die hypocriete Spaanse dictators weten er in ieder geval wel weg mee https://www.ad.nl/buitenland/commotie-in-spanje-ministers-vieren-een-dag-na-noodtoestand-alweer-feest~ab89ee38/ Dit soort dictators heeft de moed om een volk te terroriseren. In mijn ogen zijn het een stel ongeloofwaardige elitaire criminelen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s