EEN VERRIJKING VOOR NEDERLAND…

(Door: “Driek”)

Wanneer het allemaal een beetje “meezit”, gaat in de nabije toekomst ons straatbeeld aanzienlijk veranderen. Gelukkig blijft mij dat bespaard, want dan ben ik er niet meer. Maar voor de Nederlandse burgers die nog in de bloei zijn van hun leven raad ik aan alvast bepaalde gewoonten en gebruiken van de hier naartoe komende Afrikanen te bestuderen. Goed, Sinterklaas is nu wel voorgoed verdwenen, ook dat gezeur over Zwarte Piet hebben we nu wel gehad. De lol is er af. Doch er zijn meer aanpassingen nodig om Nederland op een Afrikaans land te doen gelijken. Geduld, beste Nederlanders, dat komt wel, als jullie tenminste je stem uitbrengen op Mark Rutte en zijn volgelingen die het beste met Nederland voor hebben.

Maar wat mij steeds meer en meer opvalt, zijn de reclames die ik op internet tegenkom (televisie bezit ik gelukkig niet), zijn tal van lachende donkere vrouwen of mannen die met een blanke man of vrouw het grootste plezier hebben. Ik geloof er geen pest van dat die lieden met al hun plezier in werkelijkheid in Nederland ook bestaan. 

Neen, lezer, wat hier arriveert zijn primitieve lieden uit donker Afrika. Met stamhoofden en toverdokters. Maar die lieden zie je niet in de reclamespots. En toch – en toch – waarom komen al die zwarte asielzoekers in hun rubberbootjes nou juist hier naartoe? Want in hun thuisland schijnt altijd de zon. Ze hebben daar onbeperkt seks met altijd lachende en gewillige vrouwen. Wat willen ze nog meer? Welnu, ik denk dat ze hebben gedroomd van de blanke rijkdom, huizen van steen met een oprijlaan, glimmende automobielen, ijskasten, gratis geld en verzorging. Niks geen geploeter in blubberige straten en rieten huizen. Ze hebben gedroomd van blanke vrouwen. Maar die durven zich in ons Vaderland al bijna niet meer buitengaats te begeven.

Waarom donderen we al die zogenaamde vluchtelingen uit Afrika niet het land uit? Want als ik een bezoek wil brengen aan een Afrikaans land, Ghana bijvoorbeeld, heb ik allerlei papieren nodig en een inentingsbewijs om dat land binnen te komen. Want er zijn daar vreselijke ziekten. Parasieten bijvoorbeeld. En ze zijn daar streng hoor! Geen geldige papieren? Hup, wegwezen! Geen enkel pardon. Maar Sinterklaas is racisme. Die negers hebben net zo lang zitten zeiken dat de lol er af is. Maar je moet toch maar het lef hebben om als asielzoeker uit Afrika onze tradities te verpesten. En ook overal maar kritiek op te hebben. Ik zoude zeggen: Allemaal wegwezen. Dat doen ze daar ook. En die rapper en woordkunstenaar  Akwasi uit Ghana als eerste.

Ik wens U allen nog een dag zonder veel ergernissen.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op EEN VERRIJKING VOOR NEDERLAND…

 1. guusvelraeds zegt:

  Ben helemaal met je eens Driek. Ook ik ben op leeftijd dat het mijn tijd wel zal duren. Maar ik heb twee kleinkinderen. Een van 4 en een van 2. Ik houd mijn hart vast.

  Geliked door 1 persoon

 2. A. de Koning zegt:

  Driek wat kun je het goed zeggen, dat die Nederlanders nog steeds op Mark Rutte stemmen is mij een raadsel, nu was het voorstel van Geert Wilders om de mensen in de zorg meer te gaan betalen
  aangenomen maar ze voeren het niet uit, zou dat soms komen omdat het van Geert Wilders komt, en dat noemen ze democratie dan moeten de kiezers toch gaan nadenken zou je denken maar nee. Trouwens de beloofde 1.000 euro hebben ze na al die tijd nog niet ontvangen, misschien met Kerstmis en dan toch nog Rutte stemmen. Gelukkig ben ik net als jij ook niet meer de jongste.

  Geliked door 7 people

 3. Julia zegt:

  We kunnen een ding concluderen ons volk bestaat uitsluitend aan angstige volgzame onderdanen zie zich vrijwillig hebben overgeleverd aan staatsterreur en daar boven op aan Islam terreur. Ze verdienen het. Laat ze maar ten onder gaan. Maar in ieder geval niet meer janken WIJ SAMEN waren het hier mee eens Een fijne toekomst onder censuur en dictatuur is WIJ SAMEN wat mij betreft van harte toegewenst. Persoonlijk ben ik klaar met al die onderdanige idioten die met chips en bier op de bank blijven hangen met het idee dat het allemaal nog goed komt en die alle realiteitszin hebben verloren.Kortom\Ik wens al die laffe onderkruipsels en alle slapende nog een lange sombere winter tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 4. hennieschwarz zegt:

  Het publiceren van de zgn peilingen is volgens mij vast een schot voor de boeg om verkiezing- fraude op een echte telling te laten lijken.
  Dit soort nep rechtse/ linkse VVD ers, willen kost wat kost op het pluche blijven.
  Kijk wat er door deze ondemocratische cordon kliek al is gesloopt, weggegeven en toegezegd. Alles ten koste van de hardwerkende uitgebuite Nederlanders.
  Nu is er alweer een spoed/ noodwet. Nou we gaan nog plezier beleven met deze wet.
  De boa,s doen straks gewapend de controles en de rest.
  Ja het leven lacht de burgers toe.
  Vergeet niet op de VVD te stemmen of op 1 van die achterbakse cordon gluiperds.
  Ik stem Wilders!

  Like

 5. jepa8 zegt:

  Import Afrikanen en je krijgt hier op den duur Afrika.. een erg somber vooruitzicht voor Europeanen staat dit continent te wachten.

  Like

 6. klaas zegt:

  +++  Humza Yousaf    Scottish Justice Secretary   +++

  criminalise free speech in people’s own homes

  https://www.express.co.uk/news/politics/1352957/snp-news-scotland-hate-crime-law-humza-yousaf-holyrood-latest-nicola-sturgeon
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Like

 7. Sinyo zegt:

  Niet alleen Driek is ziek. Ook ik ben ziek. Ziek van de linkse storm.
  Gezien Driek’s bestaan, ver voorbij de 60 levensjaren, moet hij de jaren 60 nog in herinnering hebben. Daar ging de linkse golf later over in een tsunami, waarmee dit landje werd overspoeld.
  Het merk Outspan sinaasappelen uit Zuid Afrika moest geboycot worden. De Mandelaar werd op een sokkel geheven. [In duistere herinnering Win(nie)-Win(nie) zijn “SS” echtgenote. Niet die SS (SchutzStaffel), maar Stompie Seipei.
  Toen begon de aftakeling en werd niet alleen voor die ene Jan de Maat vol.
  A (ha) de Koning spreekt (de echte wel te verstaan)!.
  Driek wat kun je het goed zeggen, dat die Nederlanders nog steeds op Mark Rutte stemmen is mij een raadsel. King let wel DN (DIE Nederlander / de blinden), is voor onze begrippen een onoplosbaar probleem. De grote scharrelaars, die hierachter steken zijn de vol in linkse handen verkerende media. Door Beeldvorming (via knippen, plakken en rood kleuren) wordt DN gemanipuleerd bij het leven.
  In maart 2021 zullen wij hoogstwaarschijnlijk weer verzuchten God Allemachtig ALWEERRRR. Niet te geloven :o(.
  Aan de andere kant denk ik ook wel eens “This is a Young People’s World! They can Handle their Problems”. Not any longer for us . . . . . the Oldies.

  Like

 8. jetse47 zegt:

  Beste Driek , ook hier heb je Ziek makende Parasieten die zitten op het pluche in Brussel en Den Haag doch deze Parasieten worden door ons betaald!

  Like

 9. Eppo zegt:

  Nou zekers een verrijking had ook zo dobber naast me uit Eritrea kreeg gelijk Nederlanderschap .
  Nog een grotere flat als ik , 10.000 subsidie om zijn huis in te richten , uitkering , kwijtscheldingen belastingen , huur toeslag , zorg toeslag , Case managers in en uit , 2 weken naar school geweest daarna nooit meer .
  In de papierbak lag zijn post en hij kreeg maar automatisch elke keer verlenging voor school.
  Hele dag zuipen , roken en gillen door de telefoon naar Afrika .
  En Politie aan huis omdat er weer van die rare koppensnellers probeerde de deur er uit te trappen bij hem .
  Wat een zooitje heeft die Rutte (VVD) en PvdA en nog wat Clubs er hier heen binnen gehaald zeg .En dat domVolk hier blijft maar op die Clubs stemmen ze mogen Zelf opgescheept zitten met die troep van t, Haagje het opknappen , betalen etc etc .

  Like

 10. Kanaloa01 zegt:

  Het is voor mij onvoorstelbaar dat je als Regering dergelijke ellende over je kiezers stort, maar kennelijk zijn er heel veel Nederlanders die het met Rutte eens zijn gezien de peilingen.
  Ik heb bijv. een kennis die van mening is dat we de niet Nederlands sprekende mensen, de migranten dus en de moslims die hier al generaties lang zijn en nog geen Nederlands spreken, in hun eigen taal moet bedienen. Hij vindt zichzelf een realist en mij te rechts. Hij woont dan ook in een klein plaatsje met slechts een paar allochtonen die zich (nog) rustig houden.
  Een andere kennis van me verschuilt zich achter een boom als ze met haar man wandelt in het bos als er een paar andere wandelaars ze tegemoet komen, zo panisch is ze voor corona. De hysterica volgt precies de bevelen van Rutte op en ze vindt ons maar een stel idioten die spelen met hun leven.
  Wat ik er mee zeggen wil is dat het in Nederland barst van de mensen die klakkeloos doen wat de regering en media ze voorschrijven en dan vinden ze zichzelf nog heel intelligent ook.
  Ik heb lang gedacht dat we het wel zouden redden, maar dit land met haar bevolking is ten dode opgeschreven.

  Like

 11. bozeoudeman zegt:

  Dit had ik tweed agen geleden op Frontnieuws gezet en dat past hier ook prachtig, dus zonder mijn arm extra te belasten.

  Sommige lui horen hier niet, laten ze terug gaan naar hun eigen landen. Dan is iedereen tevreden, wij omdat we eindelijk weer een redelijk rustig land hebben en zij omdat ze weer terug zijn in de landen waar zij het zoveeeeeeel beter hadden. Hetzelfde geldt al die radicalen van BLM, donder op, keer terug naar Afrika waar jullie voorouders zijn verkwanseld door mede zwarten uit andere stammen. En nummer drie, laat alle linkse en christelijke idioten die de islam hier hebben binnengehaald en die vinden dat blanken de slaven van zwarten moeten zijn meegestuurd worden met islamieten en zwarten. MAKE EUROPE GREAT AGAIN! Dus een Europa zonder al die huilebalken, laffe aanvallers, klaplopers, profiteurs, krankzinnigen, verkrachters, dieven, moordenaars, godsdienstwaanzinnigen en ander parasiterend gepeupel zoals het Antifa tuig. Onze democratie is toch niet hun democratie? Maar wel fijn in uitkeringen van die niet hun democratie profiteren, stinkende huichelaars. Ik ben al dat rapaille zat, donder op, zout op, sodemieter op. GENOEG IS GENOEG, DE MAAT IS VOL! Vertrek vrijwillig of anders onder dwang maar lazer voorgoed op! Wij, het volk, hebben jullie nooit binnengehaald dat heeft de elite gedaan die financieel van jullie wenste te profiteren, elite als Den Uyl, Kok en Blair die jullie als stemvee zag, elite als Van Veen en De Boer die met jullie hier halen alle opgebouwde arbeidsomstandigheden en fatsoenlijke lonen van werkende mensen weer konden terugbrengen naar wat het nu weer is. Elite als Lubbers die internationale arbeidscontracten heeft opgezegd. En noem de rest van die vooral politieke ‘goden’ maar op, neem ze mee, al die huichelaars, de Marijnissens, de Klavers, de Asshers, de Ruttes, de De Jonges, de Jettes en de hele zooi; neem ze mee en donder op! En neem de staatsjournalisten ook mee, dan kunnen wij hier eindelijk weer eens met echte journalistiek en objectieve media starten. Waarom gaan jullie niet? Het is toch vreselijk hier. Zwarten en islamieten worden hier toch allemaal zo verschrikkelijk achtergesteld en gediscrimineerd? GA DAN! DOEI!

  Geliked door 1 persoon

  • Ruud Lubbers had een HEEL GROOT HART, wilde nog 10.000en SIELENPIETEN naar ONS LANDJE deporteren!!! Hij wordt nogal, tuurlijk door zijn soortgenoten, opgehemeld. Voor mij is hij mededader van de SLOOP van Het Land van Onze Voorouders!! Net als Wim Kok, BakEllende etc.

   Like

 12. Bas zegt:

  Signalement onbekend…
  https://www.pzc.nl/binnenland/73-jarige-man-overleden-na-zware-mishandeling-arnhem-vijf-jongeren-nog-spoorloos~a1d7072f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  73-jarige man overleden na zware mishandeling Arnhem; vijf jongeren nog spoorloos

  De man die woensdagavond in de Spijkerstraat in Arnhem zwaar werd mishandeld door vijf jongeren, is overleden aan zijn verwondingen. De daders zijn op de vlucht geslagen. De 73-jarige man raakte zwaargewond, werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar enkele uren later overleden, aldus de politie.

  Like

 13. Bas zegt:

  Heel apart geval van censuur?
  https://www.ad.nl/show/grote-zorgen-bij-politie-opsporing-verzocht-krijgt-lange-zomerstop-en-wordt-ingekort~a3fde195/

  Grote zorgen bij politie: Opsporing Verzocht krijgt lange zomerstop en wordt ingekort

  Het succesvolle AvroTros-programma Opsporing Verzocht gaat volgend jaar zomer veertien weken van de buis. Ook worden de afleveringen per 1 januari met wel twintig minuten ingekort. Dat is althans het voornemen van de publieke omroep, bevestigt de nationale politie. ,,Wij proberen dit te voorkomen en zijn in gesprek met de betrokken partijen. Dit vinden wij écht geen goed idee”, laat een woordvoerder vanavond weten

  Met een oplossingspercentage van zo’n 40 procent is het maatschappelijk belang van Opsporing Verzocht voor de samenleving onmetelijk groot, aldus de politie. ,,Het programma vervult in de burgerparticipatie en de opsporing al tientallen jaren een belangrijke rol. Het zou heel problematisch zijn als de publieke omroep haar plannen doorzet”, stelt de woordvoerder. ,,Criminaliteit stopt niet in de zomer. Het is er altijd. Het programma bewijst iedere uitzending weer effectief te zijn in het bestrijden van die criminaliteit. Het zou volgens ons heel onverstandig zijn om aan zo’n succesvol format te sleutelen.”

  Like

 14. brillegriet zegt:

  Hartstikke eens met bozeoudeman! Chapeau. Ook eens met bijna al het bovenstaande. Let wel…bijna. Beste Dries, ik ben grootmoeder van drie prachtige meisjes van gemend bloed. En jazeker, hun ouders ZIJN gelukkig met elkaar en hun kindertjes. Dat wilde ik toch ff gezegd hebben (*_*) Fijne dag, allen.

  Like

 15. ‘De VIBRERENDE MONDHOEKEN’ in Het Parlement zijn een afspiegeling van het Klootjesvolk in Nederiglandje!!j! Het volk heeft de huidige RAMPZALIGE situatie zelf gewild, al 50 jaar lang!! Kan geen SUFKUT meer in mijn buurt verdragen, lang leve de 1,5 KM!!

  Like

 16. Bob zegt:

  De Afrikanen die hier voeren een concurentie
  strijd met Zwarte Piet. De aardige zwarte tegen
  de luie grove onbeleefde zwarte.
  Samen met delinkse en fascisten zoals
  antifa,BLM,enz. kunnen de vrolijke mens
  hebben.
  Zwarte Piet werkt hard en is goed.
  Ze kunne hier de zon niet in water zien
  schijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s