Feestje in Zweden: Soedanees verkracht vrouw en vermoordt gastheer

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweedse jongeren namen een hen onbekende Soedanees mee naar een feestje, nadat ze hem tijdens het feestvieren hadden leren kennen. Toen verkrachtte hij een jonge vrouw en vermoordde de gastheer, nadat deze probeerde de vrouw te beschermen.

Het had een vrolijk avondje moeten worden: de 19-jarige Zweed Tommie Lindh ging met zijn vriendin verschillende huizen bij langs om een feestje te vieren. Daarbij leerden ze een Soedanees kennen, die ze later meenamen naar Tommie´s woning om verder te vieren. Wat vrolijk begon, werd voor de jongeren een marteling: nu is Tommie dood.

Voorbeeldig geïntegreerd? Desondanks verkrachtte hij

Zo schetst het slachtoffer van de verkrachting het verdere verloop:

“Ik was op bed in de logeerkamer gaan liggen, Tommie was in zijn eigen kamer. Op zeker moment kwam Abubaker en trok een mes. Hij zei dat wanneer ik niet mee zou doen hij mij en Tommie zou doden.” De Zweedse volgde hem naar het toilet en werd daar verkracht. Tommie, die het geschreeuw om hulp van zijn vriendin hoorde, werd wakker en snelde te hulp.

Politie nam telefoontje niet serieus

De vrouw en Tommie belden meermaals naar de politie – maar er kwam niemand. Zoals later bleek, noteerde de agente die het eerste telefoontje aannam “niet geloofwaardig”. Het verkrachtingsslachtoffer heeft zware verwijten richting de politie. Een snel ingrijpen van de politie zou erger hebben kunnen voorkomen.

Soedanees nam politie niet serieus

Hij zou onverschillig meegeluisterd hebben bij de telefoontjes naar de politie, schetst het slachtoffer later. Toen de 23-jarige Soedanees merkte dat de politie sowieso niet zou komen, hij dus niets te vrezen zou hebben, stak hij op Tommie in. Uren later werd de Soedanees toch nog gearresteerd, op een moment dat Tommie al dood was. Abubaker zou later in de politiecamera gelachen hebben en op de foto het V-teken hebben gemaakt.

Terwijl Tommie doodbloedde, verkrachtte hij haar opnieuw

De 23-jarige Soedanees zou alleen maar gelachen en gezegd hebben: “Ja, nu heb ik hem gedood.” Terwijl Tommie langzaam doodbloedde, verkrachtte de Soedanees de jonge vrouw een tweede keer. Ze stond de hele tijd doodsangsten uit.

De Zweedse kreeg € 20.000,- smartengeld uitgekeerd. Ze heeft zware verwijten richting de politie: als de politie eerder gekomen zou zijn, zou Tommie nog kunnen leven. Het gedrag van de agenten wordt door de politie op dit moment intern onderzocht.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Feestje in Zweden: Soedanees verkracht vrouw en vermoordt gastheer

 1. Hebk zegt:

  tja een totaal andere cultuur wat je je land binnen haalt, helaas de waarheid

  Geliked door 2 people

 2. Wim zegt:

  Het klinkt hard, maar wie niet horen wil… Zweden hebben willens en wetens hun mooie land verpest terwijl ze druk waren met waarschuwende stemmen te overschreeuwen en te demoniseren met linkse goedmenstaal…

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat komt er inderdaad nou van als je daar in Zweden nog steeds denkt dat je dat islamtuig kunt gaan veranderen in je beste vrienden! Ze hebben gewoon maling aan gastvrijheid en nou heeft die meid eindelijk, naar ik hoop, doorgekregen dat zelfs de linkse politie te laat ingrijpt als het om dat moslim-kreng gaat! Ik heb eigenlijk geen mededogen met die vrouw, de verkrachter en evenmin met die politie daarginder!

   Geliked door 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Eigen Schuld. Volgende keer graag op video dan kunnen we ervan genieten !

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Was toch maar een Zweedse teef. Was een Soedanese vrouw verkracht door een blonde Viking was het land te klein geweest en waren ze uitgerukt met een stuk of 6 politie auto’s.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik zou thans gaan wensen dat het islamitische tuig daar in Zweden strijd gaan leveren met Zweedse jagers die daarginder op wolven en lynxen willen jagen! Deze roofdieren worden namelijk door die jagers als gevaarlijk beschouwd maar de moslimextremisten bijna niet! Ik heb niettemin allang geen medelijden meer met de Zweden!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Raar verhaal, eigen schuld, niemand hoeft dood, allemaal een lang en gelukkig leven, en wie zijn kont verbrandt, enz.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Weerzinwekkend en ongelooflijk naïef, elke keer weer. Denken deze mensen nu nog steeds in de trend van, als ik aardig tegen hen doe , dan doen ze ook wel aardig tegen mij……..jaaa.
  GELOVEN JULLIE HET ECHT. DAN GAAT DAT SOORT MAAR LEKKER NAAR DE DIERENTUIN zet alle hokken van de leeuwen en TIJGERS open en die ga je lekker over zijn bol aaien.
  Succes. Ik bedoel maar, ZE VERANDEREN NIET. Het is de aard van het beestje. Jagers en prooien. Niet utopisch en slap. Werkt NIET!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Qvic zegt:

  Het probleem ligt dieper, net als hier in Nederland wordt de jeugd op scholen geïndoctrineerd dat iedereen gelijk is. Op deze manier worden de moslimmigranten gelijk geschakeld met de christelijke levensinstelling door de scholen. Daar ook iedere autochtoon zich open en zich behulpzaam moeten opstellen voor de nieuwkomers in hun land. Door dit soort indoctrinatie verdwijnt het gevaar, van wat de islamitische leer nu werkelijk inhoudt. Door ook constant te blijven verkondigen van uit de (sociale)mediums, dat het een religie van de vrede zou zijn. Daar je altijd meer waarheid blijft hechten aan dingen, van wat je het als eerste leert op school. Dan is het niet zo zeer de domme naïeve blindheid van de slachtoffers, want die weten inmiddels niet meer beter. Maar meer de kwade doelstelling vanuit de regeringen. Om willens en wetens een vals beleid te voeren, om zo de jeugd te hersenspoelen zodat zij zonder enig weerstand van hun kant de moslims zo vrij spel geven. Progressieve denkende mensen hebben een hersenbeschadiging, waardoor zij denken dat echt alles op de wereld maakbaar is inclusief de natuur en de mensen. Van uit die gedachte zijn zij totaal blind en doof voor het aanstormend geweld c.q. gevaar van de kant van de moslims, die ze met grote massa’s maar blijven importeren en maar blijven knuffelen. Alle tegen argumenten/bewijzen met feiten onderbouwd willen regeringen niet horen, want regeringen zijn niet alleen door hun eigen ijdelheid en arrogantie zo overtuigt dat alleen zij gelijk hebben, dat alles maakbaar is op de wereld. Progressieve mensen zijn in werkelijkheid de narcisten/psychopaten, die meer waarde hechten aan hun eigen belevingen/opvattingen, dan op de echte bewijzen en op feiten beruste onderbouwingen. Daar progressieve mensen makkelijk om te kopen zijn, omdat waarheden niet toedoen enkel hun persoonlijke belevingen/opvattingen. Verraden zij met alle gemak een volk, zo lang zij maar genoeg financiële middelen eraan overhouden. Zij denken hoofdzakelijk in hun ” IK ” gevoel

  Geliked door 2 people

 8. Cock Paul zegt:

  Ach die zweden, nodig volgende keer het voltallige ISIS uit.

  Like

  • karton zegt:

   Niks bijzonders , is de cultuur van die barbaren ! Staat ons allemaal nog te wachten tenzij ………………maart 2021 ! Stem op échte Nederlanders en niet op buitenlanders in de NL-2de Kamer, zoals bijv. Yasser Feras , Quag ,Ollon Kreng of Astrakan of die andere moslim, Kut Zü o.i.d.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s