Grote(muil)smurf

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Grote(muil)smurf wil Geert Wilders in Turkije strafrechtelijk laten vervolgen (en veroordelen?) wegens een spotprent van hem als ware hij Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr zelf… Grote(muil)smurf derhalve, maar deze keer met een witte maan en sterretje op zijn rode muts… Hiermee wil hij zijn greep op Europa versterken en daarmee ZIJN wil ÈN de islamisering van Europa doordrukken. Hij DENKt klaarblijkelijk meer dan genoeg gehersenspoelde Europese ‘inwoners’/infiltranten binnen onze grenzen te hebben om, buiten het Europese recht om, de sharia te doen gelden?

Oorverdovend stil bleef het bij de lafaards van GroenLinks, LGBTQIAPD66 en eveneens/uiteraard bij meneer Marcouch en DENK omtrent deze zogenaamd ‘religieuze’ wraakactie/onthoofding aangaande de vermeende ‘belediging’ (middels een illustratie!) van ‘de profeet’! Niemand van deze deugmens/islamitische ‘politici’ die het klaarblijkelijk openlijk wil of durft te veroordelen. En dat geeft te DENKen…

Voor mij persoonlijk voelt het als een uitermate logische en krachtige actie van Macron om moskeeën die een dergelijk verderfelijk vergif/islamitisch gedachtegoed delen (!) – en daarmee promoten, aanmoedigen en verheerlijken –  te sluiten! DÁÁR zou Nederland een voorbeeld aan moeten nemen, maar hier staat dan uiteraard de meest achterlijke (222 jaar oude!) wet uit 1798 (toen de wereld en derhalve Europa gehéél anders in elkaar staken) in de weg…

Maar goed, omdat Macron deze zogenaamde ‘ware’ islam’/gif-moskeeën keihard sluit, vindt grote(muil)smurf derhalve dat Macron niet goed bij zijn hoofd is. Want de islamisering van Europa liep net zo lekker, en binnen de EUntergang (in Brussel!) blijft het uiteraard oorverdovend stil, net als in Berlijn en praktisch alle andere EUntergang-vazalstaten overigens. Ook Nederland was daar geen uitzondering in. Behalve Geert Wilders dan, want hij is de enige die naast Macron wèl de testikels lijkt te hebben door wèl te durven uiten waar het op staat. Moet gezegd (en het heeft FOKKING lang geduurd!), maar Lodewijk Asscher lijkt nu eindelijk ook in te zien dat een parallelle samenleving, gebaseerd op een 1410 jaar achtergebleven hersenspinsel van een schizofrene gek, ook andere kanten heeft. En dat na ruim 50 jaar al… hulde!

Betrouwbare RT-PCR testen?

Amsterdam 3 weken geleden: vier (volwassen) kinderen gaan bij hun vader op bezoek vanwege zijn verjaardag; de vader blijkt achteraf corona te hebben en vervolgens worden 3 van die 4 kinderen allemaal rond dezelfde tijd ziek met exact dezelfde symptomen en moeten derhalve getest worden. Ik geef u even tijd om hier vast een conclusie bij te zoeken… Komtie: twee van de (volwassen) kinderen worden positief getest, één (met exact dezelfde symptomen) wordt NEGATIEF getest en kan derhalve gewoon zijn leven oppakken en de vierde heeft helemaal geen klachten en hoeft derhalve ook helemaal niet getest te worden…

Overigens: over grote smurf gesproken: meneer van Dissel… deze kwam vandaag via een vriend langs dus ik leen ‘m even: 200.000 RT-PCR testen per WEEK (!), waarvan er ongeveer 5% (!) positief getest wordt, leveren zomaar 10.000 nieuwe besmettingen per DAG (!) op? Hoe dan? Of betreft het hier héél toevallig wederom het geheimzinnige RIVM reken/tovermodel’…? KOEKOEK!

Ik heb overigens nog een historische opfrisser voor de huidige VN/WHO en EU: Toen Varus in het jaar 9 na Chr. voor Rome (vergelijkt u dit met Brussel) in Germania (vergelijkt u dit met Europa) steeds hogere eisen en belastingen kwam stellen om Rome en haar volgevreten senatoren (vergelijkt u dit met de VN/WHO-gezanten en Europarlementariërs) en hun families te spekken, maar het volk steeds verder uitkneep en liet verhongeren en creperen, verenigden de ‘barbaarse’ stammen zich en slachtten drie (!) Romeinse legioenen volledig af in het Teutoburgerwoud. U kunt mensen nu eenmaal niet opdringen te denken hoe ú ‘denkt’ en u kunt mensen niet dwingen te leven zoals ú wilt dat ze leven. Laat dit een waarschuwing uit het verleden zijn, want Brussel is gemakkelijker vindbaar dan een smalle doorgang in het Teutoburger wald.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Grote(muil)smurf

 1. Mary zegt:

  Zo is dat, wat ze 9 jr na Chr konden kunnen we nu ook, waar wachten we op???

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  De Eu zijn plicht is die grote muil te stoppen door keiharde sancties toe te passen. Zelfs Erdogan heeft meer macht dan die niet daadkrachtige EU. Erdogan schoffelt dat hele zooitje sinterklazen met hun miljarden schenkingen compleet onder het tapijt..Gevolg hij heeft een daadkrachtig leger en de Eu staat machteloos. Kortom overgeleverd en machteloos.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Volgens mij staat in die uit 1796 stammende regels ook vermeld dat vrijheid van godsdienst geen ontheffing van de normale wetgeving inhoud.
  Het is dus niet het algemene vrijgeleide waar het altijd voor verkocht wordt.
  Laat ik nog maar even buiten beschouwing dat de islam feitelijk geen godsdienst maar een met een godsdienstig sausje overgoten (foute) ideologie is.
  Men moet eens ophouden met het oprekken van wetten naar hetgeen de politieke elite zo van pas komt.
  En dat geld niet enkel voor vrijheid van godsdienst, dat geld, bijvoorbeeld, ook voor de racisme wetgeving, en het EU vluchtelingen verdrag.
  Godsdienst staat niet boven de wet, Marokkanen zijn geen ras, en illegale immigranten zijn geen vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Geronimo zegt:

  “…gebaseerd op een 1410 jaar achtergebleven hersenspinsel van een schizofrene gek…”
  De islam in een notendop. Vat perfect de essentie ervan samen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Laura van der Storm zegt:

  Ik ben al jaren bezig me te bedenken, wat er gebeurt als iets zoals nu gebeurt! Wat gebeurt er als de moslim boos worden gemaakt? Na de uitspraken vannMacron, schreef ik iets op fb over het stoppen van die grote bekken van de moslims. FB was te klein. Ik kreeg gelijk een grote bek van een aantal moslims. Dit was mijn bewijs. Heel de wereld heeft nooit iets durven te doen tegen die grote bekken, maar nu moest Macron wel. Om diezelfde reden hield Rutte ook zijn mond…angst angst angst…en terecht, maar dat kon natuurlijk echt niet. De westerse wereld heeft zich laten overspoelen met moslims, Er is geen weg terug. Ik waarschuw al jaren voor mijn kinderen en kleinkinderen. Ik heb ook een grote bek en ben nergens bang voor, maar nu staat mijn hart stil. Waar moet dit eindigen?

  Like

 6. David zegt:

  Ik maak me zorgen over de heer Wilders. Rutte de draaideur politicus neemt het nu nog voor hem op……

  Like

 7. verwardeman zegt:

  Je moet gewoon je grote smoel houden en je met je eigen landje bemoeien , typhusmoSSel.
  Ik ben niet van plan naar jouw pijpen te dansen , jouw landgenoten gedragen zich hier naar
  ONZE normen , anders kunnen ze OPFLIKKEREN .

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen…

  Like

 9. Bob zegt:

  De EU wordt niet geregeert vanuit Brussel
  maar vanuit Ankara. Een Turkije dat
  vele onnodige oorlogen voert, maar altijd
  zoals een goede moslin betaamt, de ander
  de schuld geeft.
  Wat de barbaren betreft dat waren
  zelf denkende mensen.
  De schuld ligt daarom niet alleen bij de
  moslims maar bij het niet zelf durven
  denken dan moet verantwoording
  dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s