OMT: Meer EU nodig en negatief reisadvies voor kerstvakantie, u blijft dus lekker thuis

Tijdens de kerstvakantie zal een negatief reisadvies gelden voor vakanties in het buitenland, verwacht het Outbreak Management Team (OMT), de belangrijkste adviseur van de regering gedurende de coronacrisis.

In het nieuwste advies stelt het OMT dat  in de zomermaanden ‘vele honderden’ mensen, vooral jongeren, met Covid-19 naar Nederland zijn teruggekomen van een vakantie in het buitenland.

Bovendien ging volgens metingen van de GGD slechts een kwart van de reizigers na een reis naar een zogenoemd ‘code oranjeland’ in quarantaine.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op OMT: Meer EU nodig en negatief reisadvies voor kerstvakantie, u blijft dus lekker thuis

 1. Peter zegt:

  Een handvol lui,wat geen weet heeft van een dokter maakt voor u uit wat gezond voor u is .3e klas leraar zet medici weg als kwakzalver,en helpt de hele economie om zeep. Rutte staat ernaast en schuift alles af op andere ,slim,maar ook dat gaat zijn kop kosten .

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het geld natuurlijk niet voor familiebezoekjes naar Argentinië of stichtingswerk in Mozambique, als men maar op eigen gelegenheid en in een select gezelschap reist…mondkapjes optioneel.

  Geliked door 4 people

  • Hovawart zegt:

   Of we gaan met z’n allen in de kerstvakantie een paar dagen logeren bij opoe in Tavernelle Val di Pesa bij het zwembad in de Italiaanse provincie Florence (regio Toscane).
   En stiekem krijgen we uit Italië een royale middelvinger opgestoken, salute!

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als je iets kapot maakt moet je het ook goed doen. Dusdanig kapot maken dat herstel niet meer mogelijk is en de globalisatie roofridders vrijuit kunnen beginnen met de reset van de corrupte en op zijn gat liggende financiële sector.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk, alles wat nog een béétje levensvreugde zou kunnen brengen, wordt verboden.
  Dat doen de schoften met opzet, om ons moedeloos en kapot te maken.
  En al die smerige waanzin komt boven op de klimaatgekte en de steeds zwaarder wordende belastingdruk.

  Ook heel gezellig allemaal voor mensen die (hoog)bejaarde ouders hebben.
  Of een sterfgeval. Het aantal zelfmoorden is trouwens toch altijd al het hoogst tijdens de ‘feestdagen’.

  De enigen die gewoon losbandig doorgaan met feesten, zijn de ‘oranjes’ en hun kliek.
  Schiet nog een ree en wat andere dieren kapot, Willy! Leuk om te doen, hè? En daarna lekker schranzen met de hele familie.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Tis.
   Maar aan de andere kant is ’t natuurlijk ook weer zo, dat Willy, tijdens z’n kortstondig verblijf tussen de mensen die z’n gigantische “salaris” moeten ophoesten, dus in Nederland, toch wel een enkele malen op bezoek is geweest in laboratoria en minzaam heeft gewoven naar achterlijk publiek dat langs de weg stond te kijken naar Willy. Óók vertelde Willy regelmatig op tv hoe “dankbaar” hij én z’n Argentijnse maatje zijn voor de energie die de medici toonden in die tijd. Toen het Willy te heet onder de koninklijke voeten werd sprong hij snel in z’n vliegtuig en ging naar Griekenland om héérlijk vakantie te gaan vieren met z’n gezin. Terug geroepen door z’n vriendje Markje R. verontschuldigde hij z’n handelen toch wel héél erg netjes op tv.
   Hij zal vast nog wel een ree schieten @ Tis, alhoewel ik vermoed dat hij ’t laat doen door een helper, omdat hij niet precies aan welke kant van een geweer de kogel eruit komt.
   Ik heb medelijden met de figuur Willy, doet ontzettend z’n best om “geleerd”te kijken maar zelfs dát lukt hem niet.
   Maar feesten………dat gaat de ex-Prins Pils nog steeds goed af.
   Voor ’t geval u ’t niet door heeft : ik heb geen waardering voor ’t gehele koningshuis.

   Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Intussen bij de oosterburen

  Deutsch365
  Frankfurt, Durchsage #Maskenpflicht auf offener Straße, das neue Normal #Corona #Virus

  Während Frau #Merkel von einem weiteren #Lockdown fabuliert und unzählige Menschen damit endgültig in den Ruin treibt, sitzt die #CDU in Wittmund gemütlich beisammen. #Corona #LockdownLight #NieMehrCDU

  Doe wat ik zeg maar doe niet wat ik doe
  https://www.nwzonline.de/plus-friesland/cdu-corona-wittmund-400-teilnehmer-abstand-foto-soziale-medien-hygienekonzept_a_50,10,2671442276.html

  Like

 6. Julia zegt:

  Goh ik krijg toch nu toch lichtelijke medelijden met onze Oranjes zij moeten zich toch al zorgen gaan maken voor hun komend wintersport uitje februari 2021 a.s. in Lech. Want een weldenkend mens kan nu al voorspellen dat alle maatregelen die dit corrupte kabinet via de zogenoemde ondemocratische spoedwet mrt onder de voortdurende fake virus Covid 19 die tot zeer zeker mei 2021 zal gaan voortduren. Dus de Oranjes kunnen zich nu al voor gaan voorbereiden dat de jaarlijkse bekende fotosessie bij vele niet meer in goede aarde zal gaan vallen; Ben benieuwd hoe Rutte zich hier weer gaat uit lullen. Want dat kan uiteraard de bak ellende die over Nederland zich heeft uitgestort niet bepaald meer vrolijk zal gaan stemmen.

  Like

 7. Heniusz zegt:

  Quote: “In het nieuwste advies stelt het OMT dat in de zomermaanden ‘vele honderden’ mensen, vooral jongeren, met Covid-19 naar Nederland zijn teruggekomen van een vakantie in het buitenland.” Het is mij een raadsel waar het OMT deze wijsheid vandaan heeft, bron- en contactonderzoek gebeurt ook nu nog steeds niet, ook niet bij “positieve testen” die wat mij betreft hoe langer hoe minder zeggen. Laat het OMT eerst eens met bewijs komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s