Tweet van Geert . . .

Kabinet stuurt briefje: we voeren de AANGENOMEN motie Wilders voor forse structurele loonsverhoging voor zorgmedewerkers NIET uit. Schandelijke vieze politieke spelletjes over de rug van de zorg. Uitvoeren die motie of opstappen!! #zorg #PVV #Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dat opstappen van het huidige kabinet zal wel maart 2021 worden. Uit zich zelf zichzelf gaan ze niet. Zij hebben lak aan iedereen. N et alleen aan de kiezers maar alle oppositie binnen de 2e kamer. Deze strategie hebben ze afgekeken van de communisten. Over lak aan hebben en kijken hoelang je dat kan vol houden .

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Als de “regerings”-partijen in maart 2021 nog één stem krijgen , dan verdienen de stemmers een gruwelijke dood ! Ik overdrijf natuurlijk een beetje : hun dood hoeft niet persé gruwelijk te zijn !!

  Geliked door 3 people

  • Ik ben bang karton dat Rutte het volgend jaar zeker genoeg stemmen gaat krijgen om er nog een jaar of 4 aan te plakken.
   Ik heb het er met de webmaster inheel korte bewoordingen over gehad en we zijn het eens Dit land is kapot en dat is ook de reden dat Ik volgend jaar vertrek.
   Ik kan deze ondergang niet langer meer aan zien namelijk.

   Like

   • karton zegt:

    @ Henk d.N. Ik begrijp wat u schrijft en mogelijk heeft u gelijk. Maar……ik weiger te geloven in het feit dat álle échte Nederlanders zich blindelings zouden laten afslachten door de beesten die o.a. door Rutte naar binnen zijn gelokt. Ik blijf geloven dat vóórdat de slachting gaat beginnen er een vrij grote groep gewapende échte Nederlanders de slachting zal voorkomen. Ik doe mee !!! Ik heb niet alle hoop verloren.

    Like

  • Corrie Bruin zegt:

   karton, als zij maar wel dood gaan.

   Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  wattenstaafje bij een minister in Den Haag die komt voor een test, gewoon iets verder doordrukken .sorry ,we maken allemaal wel eens een foutje .

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Een motie van wantrouwen aan de klamotten om tot inzicht te komen of anders acht jaren op wachtgeld …..lastig onderhandelen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik had niets anders verwacht van die duivelsknechten.
  Er zál nooit een motie van Wilders worden aangenomen/uitgevoerd omdat de leugen en het onrecht regeren.
  De waarheid mag NOOIT meer gezegd worden.

  Daar hebben we straks niet eens adem genoeg voor.
  Geert, laat je alsjeblieft niet meesleuren in die mondkapjes-gekte, want dat gaat je stemmen kosten.

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  Schandalig om de werkdruk van onze zorgmedewerkers zo op te voeren terwijl de onderzoeken ook internationaal het tegendeel bewijzen https://www.ninefornews.nl/kritische-huisarts-bij-hart-van-nederland-hiervoor-moeten-we-al-deze-maatregelen-nemen/ Rotterdam een ziekenhuis dat zelfs de spoedeisende hulp op slot heeft gegooid, ziekenhuisbedden worden bezet door mensen met normale griepvirussen (waarom geen nood hospitalen waar al de zogenoemde corona patiënten (mede omdat deze mensen als wij het moeten geloven besmettelijk zijn) zorg wordt gegeven door militaire artsen en verpleegkundige) zodat de ziekenhuisbedden vrij komen voor mensen die dringend operaties of medische behandelingen nodig hebben. Het is een misdaad tegen de menselijkheid om nu mensen te laten sterven door uitgestelde urgente zorg. Daar bovenop hebben onze helden van de zorg al jaren geen kans op een loonsverhoging degene die hier alleen nog zakken vullen zijn de politici, linkse burgemeesters en al die omgekochte virologen. Onbegrijpelijk dat een groot deel van de bevolking niets onderneemt om aan deze misdaad die tegen alle grondwetten indruist en zelfs worden genegeerd door het doordrammen van een spoedwet die alleen is bedoeld om het volk meer en meer te onderdrukken. Wij betalen een zeer hoge premie voor de zorgkosten maar de profiteurs zijn veelal de import die gratis zorg krijgen en door ongecontroleerde binnenkomst de zorg nog meer onder druk zetten. De waanzin regeert en heeft nu geleid tot een ongekend staatsterreur. We hebben te maken met corrupte politici die donders goed weten dat het niet om de volksgezondheid gaat (dat staat absoluut niet voorop als men in ogenschouw neemt dat al deze maatregelen meer en meer slachtoffers zal gaan eisen dan welk virus ook) maar om de agenda 21/30 dat is een feit de wereldbevolking moet worden gereduceerd. Wachten op een vaccin nou men is wel gek om dit gif te laten in spuiten https://www.telegraaf.nl/nieuws/1361622838/britten-voorspellen-slecht-nieuws-over-vaccin . Heel goed dat in heel veel omliggende landen duizenden mensen wakker zijn en uiten deze hoax niet meer langer te pikken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Het is mij toch wel opgevallen dat de staatstelevisie NPO met haar zo populair propaganda programma Op 1 en NOS journaal het zo druk hebben en het dagelijkse kost is verslag en opinie te geven over de verkiezingen in Amerika en vol zit met dezelfde angst zaaiende (nep) virologen maar heel weinig of geen enkele aandacht hebben gegeven aan de door ons de strot geduwde SPOEDWET. Een doodgezwegen kindje. Eerlijk gezegd heb ik meer interesse dat hoge rechtsgeleerde of hoogleraren met terdege wetskennis zowel nationaal als internationaal hun verhaal eens kunnen vertellen over de opgedrongen spoedwet die alle wetten zoals zij gesteld zijn in onze grondwet negeert. Een wet kun je veranderen maar dan zullen er eerst nieuwe verkiezingen moeten komen. Misschien heb ik wat gemist omdat ik liever niet naar de leugens en de propaganda van NPO kijk? Maar het is mijns inziens opvallend stil rondom deze ondemocratische spoedwet waar punten in staan die zelfs de wet misdaad tegen de menselijkheid overschrijdt.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  De aangenomen motie dat ik belasting moet betalen voer IK NIET UIT…..

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Opstappen van dit kabinet ? Dat gaat niet gebeuren. Zij zullen ons land in de resterende maanden naar de verkiezingen zodanig gaan verwoesten dat stemmen op wie dan ook geen zin meer heeft. Nu al is er die noodwet die de grondwet omzeilt en onze grondrechten als burger vertrapt. En dit is nog maar het begin. Er zijn Satanische krachten in de wereld aan het werk tegen wie het als vechten tegen de bierkaai is. Bezie het eens als de Twitterberichten van Donald Trump. Een of andere macht gaf opdracht om deze berichten van Twitter te verwijderen, en Twitter gehoorzaamde prompt. Trump zal niet in staat zijn deze misdaad recht te zetten. Maar we hebben het hier wel over de machtigste man van de wereld, namelijk de president van de Verenigde Staten van Amerika. Of is hij soms toch ook weer niet de machtigste man ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Over de ongehoorde verhoging van WA en de 1,6 miljoen bijstandsuitkering per jaar voor een jonge dame vanaf 18 jaar is niet hard gedebatteerd en is stilzwijgend goedgekeurd. Hoppa weer een flinke jaarlijkse graai uit onze belastingpot. Die 1,6 miljoen komt meer toe aan de zorgmedewerkers dan een kind van WA die tot op heden niets bijzonders heeft uitgevoerd dan af en toe even poseren voor een leuk plaatje. Wat een vreselijk asociaal kabinet hebben wij hier in Nederland die zelf van rijkelijke salarissen en vergoedingen genieten maar wel betaald door de belastingbetaler. Rutte en de rest van de Haagse bende moeten zich kapot schamen dat zelfs nu de broodnodige reguliere zorg niet meer kan worden geboden omdat zij de laatste jaren de zorg compleet hebben kapot bezuinigd en duizenden zorgmedewerkers naar huis hebben gestuurd. Zal er wel plek zijn voor dit soort asociale politici als zij zelf dringend zorg nodig hebben. Ik vermoed dat het zij zelf niet treffen wat er in Lelystad is gebeurd door afgeschaalde en kapot bezuinigde zorg. Er zullen wellicht plekjes in de reserve worden gehouden. https://www.ad.nl/binnenland/man-78-uit-lelystad-overleden-nadat-twee-ziekenhuizen-geen-plek-meer-hadden~adf2dfdc/ Artsen zonder grenzen zetten zich in in landen waar juist de zorg ondermaats is maar hier in Nederland gebeurt nu dezelfde horror.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s