17 maart 2021: PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Beps“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op 17 maart 2021: PVV!

 1. Helena zegt:

  Ja natuurlijk!

  Geliked door 2 people

 2. Tanya zegt:

  Wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Stem PVV als ons land je lief is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisabeth zegt:

  Zeker weten!

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Uiteraard doe ik mee .

  Maar ik hoop van harte dat niemand van de PVV in de komende periode een uitspraak doet waardoor half Nederland weer over de rooie gaat , zodat we weer zand in onze eigen raderen gooien .
  Het linkse geteisem zal iédere gelegenheid aangrijpen om te proberen de PVV waar mogelijk als racistisch en dergelijke neer te zetten .

  Geef ze niet die kans !
  Probeer je te focussen op de fouten van de anderen , zoals het weglopen bij een stemming , voor de mensen in de zorg , bij voorbeeld .
  En de hypocrisie van de PvdA , D66 en G.L.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mark Rutte heeft ONS LANDJE al lachend en dollend OP GELE GYMPEN in handen gegeven van SATAN!! Prijskaartje; minstens 500 M I L J A R D en ONS LANDJE naar de KLOTEN, VERWOEST!!

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  Altijd gaat mijn stem naar de PVV!!!!!

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Uiteraard.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Ik hoop dat de PVV flink gaat groeien. En gegeven de huidige omstandigheden zou dat makkelijk moeten lukken. Alleen ben ik bang dat de PVV wederom de stembusfraude niet overleeft en tussen de 15 en 18 zetels gaat krijgen. Van een tweede kamer (en hun achterban) die net zo smerig is gelijk de regering van Noord Korea verwacht ik alleen maar een hele hoop ellende. Het bashen van de PVV is slechts EEN voorbeeld van dat smerige beleid uit de koker van links Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Alsof er een andere partij ís. Welke dan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Ziejewel zegt:

  Geloof je het zelf. Het domme Nederlands Volk stemt WEER op Rutte/VD. Wil een weddenschap aangaan. Sorry over mijn reactie. Ik wou dat dit geen realiteit wordt.

  Like

 11. Julia zegt:

  Ik vrees het ergste omdat de meerderheid van de onderdanige schapen weer voor Rutte gaan stemmen die het in hun ogen het zo goed doet. Het maakt ze geen bal uit dat ze zich blauw moeten betalen voor de miljarden bodemloze putten steun de EU, het maakt ze niet uit dat de hulp binnen onze ouderenzorg compleet op zijn gat ligt, het maakt ze niet uit dat mensen met kanker of andere levensbedreigende ziekten op de wachtlijst moeten omdat de gezondheidszorg al jaren is kapot bezuinigd maar nu voor velen fataal wordt, het maakt ze niet uit dat de beloften die Rutte doet niet worden nagekomen, het maakt ze niet uit dat jaarlijks vaste lasten enorm stijgen terwijl multinationals uitsluitend belastingvoordeel hebben, het maakt ze niet uit dat er weer eens flink meer belastinggeld wordt uitgedeeld aan WA en zijn gevolg maar mensen die het echt verdienen geen cent er bij krijgen, het maakt ze niet uit dat ze massaal de baan kwijt raken, het maakt ze niet uit dat vele bedrijven failliet zijn en er nog meer komen, het maakt ze niet uit dat Rutte de zaak continu loopt te besodemieteren door achterbaks onder elk kruisje bij de EU zijn handtekening zet, en ga zo maar door en vooral niet te vergeten hoeveel blunders en flaters er in Nederland al zijn geslagen. Nee Rutte doet het goed en de meerderheid zal ons land verder weggeven door wederom op deze zo uitstekende MP in maart te gaan stemmen. Waarom omdat het grootste deel niet verder kijkt dan alleen corona en totaal voorbij gaan aan de enorme economische en maatschappelijke schade die inmiddels is toegebracht. Nee wat goed Rutte raadde het dragen van een mondkapje aan de massa geeft hier gehoor aan en denken dat alles nog goed komt puur domheid en angst. Het grootste deel van de Nederlanders is vaak te laf om standpunten of een eigen mening er op na te houden en zullen dus niet op de PVV te stemmen omdat het waarschijnlijk niet in goede aarde valt bij kennissen, vrienden of familie dus zoals gewoonlijk hobbelen we onderdanig zonder na te denken en verder te kijken dan hun neus lang is de massa mee met de WE KUNNEN ER TOCH NIETS AAN DOEN mentaliteit. .

  Geliked door 1 persoon

 12. Gerrit zegt:

  Vraag me altijd af of het stemmen tellen wel correct verloopt. Daar komen vrijwilligers voor maar dat zijn geen PVV stemmers. De uitslag moet zo snel mogelijk doorgebeld worden. Is er wel controle achteraf? En als lid van een stembureau verbaasde ik mij altijd over de opstelling van de hokjes. In het zicht van de stemcommissie en zonder gordijn. Je kan aan de arm zien waar ze ongeveer hun kruisje zetten.

  Like

 13. verwardeman zegt:

  Al moet ik strontziek op mijn knieen door de zeikende regen naar het stembureau KRUIPEN ,
  alleen de DOOD kan mij weerhouden op de PVV te stemmen .

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s