BREAKING!: Franse politie schiet in Avignon aanvaller met vuurwapen dood

AVIGNON – Een mogelijke moslimterrorist is door de politie in het Zuid-Franse Avignon doodgeschoten. De man had passanten met een vuurwapen bedreigd, aldus de politie. Hij schreeuwde daarbij de moslimspreuk Allahu Akbar, melden Franse media. De zender Europe1 sprak eerder over een aanval met een mes.

De agenten grepen in. Niemand zou gewond zijn geraakt. De mogelijke aanslag volgt op een terreuraanval in het eveneens Zuid-Franse Nice, waarbij een vermeende moslimterrorist meerdere mensen vermoordde.

Bron:
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op BREAKING!: Franse politie schiet in Avignon aanvaller met vuurwapen dood

 1. Harry Willemse zegt:

  Goede zaak. Bij dit soort mongolen eerst schieten en dan pas roepen.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Prima actie uiteindelijk gaan dit soort terroristische barbaren misdadig brute vermoorden van mensen niet uit de weg. Geen cent meer aan besteden en gewoon gelijk afrekenen is de beste optie. Het te ziek voor woorden wat door enorm wanbeleid EU in Europa is aangericht. en nog geen grenzen gesloten zijn. Sterker nog de invasie stroom gaat dagelijks gewoon door. Al die gasten zoals o.a. Merkel, Macron en alle regeringleiders die hieraan hebben meegewerkt dienen voor een tribunaal te worden gedaagd.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Elke moslim die allah akbar roept op straat, of hij gewapend is of niet, ter plekke dood schieten. Kijken of dat helpt. Als het niet helpt kun je altijd nog iets anders verzinnen om ze t elimineren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heniusz zegt:

  Berichtgeving als deze zo meer dan spuugzat. Een “mogelijke moslimterrorist” in Avignon, een “vermeende moslimterrorist” in Nice… Weer meerdere doden en gewonden door een moslim barbaar, benoem het dan ook gewoon zo als het is! Politiek correcte lafaards. Ook de NPO maakt het in de berichtgeving hier over weer behoorlijk bont!

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  SNAP JE HET AL , RUTTE ?

  Ze hebben ons de oorlog verklaard , alleen doen ze het op een laag pitje .
  Hoeveel erger moet het worden voordat er bij jou een lampje gaat branden ?
  Of zit je lafheid je in de weg en hoop je dat het wel overgaat ?
  Nog even volhouden tot de volgende verkiezingen ?

  Iedere dag moorden en nu ook dagelijks onthoofdingen , moeten we er maar aan wennen of ga je wat ondernemen ?

  Onze grote politiebaas Aalbersberg vindt het tijd voor ” alertheid ” .
  Nou stelletje losers , die tijd zijn we al voorbij !
  Je moet toch wel STAPELGEK zijn om te denken dat ze NIET AAN EEN OORLOG TEGEN ONS BEGONNEN ZIJN !
  Dus wat gaan we doen , Rutte ?
  Blijf je een beetje met je telefoontje zitten spelen , of krijgen we actie ?
  De tijd van clicheetjes en loze woorden , zoals ” geschokt ” , dat ” kan hier niet ” , ” je blijft met je poten van onze mensen af ” , daar kopen we niks voor .
  En vanuit Den Haag praatjes hebben tegen Erdogan , daar kopen we ook niks voor .

  SLUIT DIE KLOTE MOSSELKETEN EN MAAK DIE LUI VOGELVRIJ , DAN KUNNEN WE ONS TENMINSTE VERDEDIGEN , ZONDER DAT DIE D66 RECHTERLIJKE VERDWAALDEN ONS ECHTE NEDERLANDERS OPSLUITEN OMDAT WE ONS HEBBEN VERDEDIGD !
  MOBILISEER HET LEGER MAAR ALVAST , DAN KUNNEN WE ZIEN IN HOEVERRE DIE INSTANTIE OOK AL DOOR JOUW BEZUINIGINGEN NAAR DE VERDOMMENIS GEHOLPEN IS !

  HET IS JE TAAK OM VOOR JE EIGEN BEVOLKING OP TE KOMEN , SLAPJANUS !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 29 oktober 2020 om 13:29

   Het gaat helemaal volgens Ruttes plan, Harry. En volgens het plan van zijn meerderen.
   Wás Rutte ‘alleen maar’ een slapjanus. Hij is een sluwe, kwaadaardige, graaiende leugenaar! Een narcistische, arrogante opportunist!

   Like

 6. verwardeman zegt:

  GOED GEDAAN JONGENS !
  Nu de rest nog , moSSelstront .

  Like

 7. Wim zegt:

  Wat een vreemde berichtgeving weer in de Telegraaf. “Een mogelijke moslimterrorist is door de politie in het Zuid-Franse Avignon doodgeschoten. De man had passanten met een vuurwapen bedreigd, aldus de politie. Hij schreeuwde daarbij de moslimspreuk Allahu Akbar, melden Franse media. De zender Europe1 sprak eerder over een aanval met een mes.”
  Een mogelijke (!) moslimterrorist die Allahu Akbar riep…. Ja, dat roepen we allemaal wel eens toch? Daar hoef je geen moslimterrorist voor te zijn toch?
  In een ander bericht werd Allahu Akbar door de Telegraaf vertaald met ‘God is groot’, dat suggereert dat moslims moorden in naam van de God van Israël die ook door christenen beleden wordt…

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  De landen van de EU veroordelen Israel
  als er een terrorist wordt dood geschoten.
  Als het in Europa gebeurt is het een moedige
  daad van de politie. Het eerste is fout
  het tweede is gerechtigheid.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Mooi, dat moeten ze vaker doen. Dan wordt het routine en dat is mooi meegenomen.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een oplossing. Alle Europese burgers het recht geven zich te bewapenen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Via Facebook roept Moslim tuig op tot meer geweld. Fuck Facebook deze geweldsoproep wordt dus niet verwijderd. Wiee wil überhaupt nog gebruik maken van Facebook de top van censuur maar blijkbaar niet voor dat Moslim tuig. Even afwachten wat het commentaar van Grapperhaus hierop is en niet te vergeten Duivel 66 Ollengren. .

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Elke burger het recht geven een vuurwapen te dragen en te gebruiken in daarvoor geëigende situaties. Doen ze in Israël ook en het werkt echt. beter dan alle stille tochten. Als de moslimterrtorist zo graag een martelaar wil worden voor de goede zaak dan moeten we hem daar zeker bij helpen. Wat ook helpt, de moslimterrorist doden en zijn familie. Houden ze er vanzelf mee op

  Like

  • Julia zegt:

   Scherpschutter Wat denkt u een burger die steeds meer dreiging op zich af ziet komen, verstand heeft en doorziet welk groot gevaar loert door meer binnenkomend Moslim gif en weet dat de overheid de totale macht kwijt is over deze barbaren en geen enkele daadkracht toont zal toch eens serieus gaan nadenken over dergelijke middelen puur uit zelfverdediging. Alleen we moeten er wel vanuit gaan dat we dan een soort 2e Balkan oorlog creëren maar helaas nood breekt wet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s