Burgemeester van Nice: “We moeten het islamfascisme vernietigen!”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

13 dagen na de onthoofding van Samuel Paty zou Frankrijk zich in de strijd met de islam niet meer tevreden kunnen stellen met vredeswetten. Het zou tot een “vernietiging van het islamitisch fascisme” moeten komen. Aldus de burgemeester van Nice, Christian Estrosi, in een eerste reactie op de “Allahu akbar”-terreur tegen biddende christenen in de nieuwe kathedraal van Nice.

Bovendien verklaarde hij nadrukkelijk zijn solidariteit met de bisschop van Nice en de priesters van de kathedraal, ja, überhaupt met de christenen in de hele wereld die blootstaan aan vervolging.

Dader hield niet op met het schreeuwen van “Allah akbar!”

Estrosi reageert daarmee op een nieuwe terreurdaad in de Zuid-Franse kustplaats Nice: onder “Allahu akbar!”-geschreeuw werden vanmorgen in de kerk Notre Dame twee mensen vermoord, een vrouw in de kerk werd de keel doorgesneden – in een laatste krachtsinspanning kon zij zichzelf nog uit de kerk slepen en stierf daar aan haar verwondingen.

Bovendien zou er sprake zijn van meerdere gewonden. De vermoedelijke dader (foto boven)werd door de politie gepakt “De dader hield niet op met ´Allahu akbar´ te schreeuwen, terwijl hij medisch verzorgd werd”, aldus Estrosi. President Macron is inmiddels onderweg naar Nice.

Ongeveer vijf jaar geleden had er in Nice al een islamitische terreurdaad met een vrachtwagen plaatsgevonden. De eveneens “Allahu akbar!” schreeuwende terrorist reed op de Franse nationale feestdag (14 juli) met een vrachtwagen op de feest vierende mensen in en sleurde 87 mensen mee in de dood.

De dader van de aanslag in Nice van vanmorgen schijnt al bij de politie bekend geweest te zijn.

Fransen zien schuld ook bij Merkel

Tot nu toe krijgt Estrosi bijna alleen maar instemmende commentaren voor zijn consequente eis. “We zijn in oorlog, ze vallen onze symbolen aan, scholen, kerken… We moeten dringend (binnen de komende maand) alle salafistische plekken sluiten en hen uitzetten of opsluiten!” Het zou tijd zijn voor daden, er zouden woorden genoeg gewisseld zijn.

Steeds opnieuw komt – behalve de wens om alle “islamisten” uit te zetten – bovendien de eis naar voren om de grenzen te sluiten. En zelfs in Frankrijk maakt men Merkel medeverantwoordelijk: “Merkel heeft bloed aan haar handen, sinds ze de grenzen heeft opengezet, kunnen we niet meer in vrede leven!”

Toepasselijk perfide door weglating viel ook Merkel´s statement over de terreurdaad uit. Met geen letter noemt ze het islamfascisme…

(Bondskanselier Merkel: “Ik ben diep geschokt over de gruwelijke moorden in een kerk in Nice. Mijn gedachten zijn bij de familieleden van de vermoorde mensen en bij de gewonden. De Franse natie geldt in dit zware uur Duitsland´s solidariteit.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Burgemeester van Nice: “We moeten het islamfascisme vernietigen!”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als er in Europees verband niets gebeurd om de islam uit Europa te verwijderen, dan ligt het in de lijn der verwachtingen dat er net als in de jaren dertig een mannetje opstaat die veel aanhang zal krijgen en korte metten maakt met den beestmensch.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  En zo’n islamistische moordenaar wordt óók nog eens medisch geholpen !!
  Niks aan doen aan zo’n beest, gewoon langs de weg laten liggen rotten.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Varkensspek gebonden aan de deur van een moskee dat is pas erg. Als je dat doet dan is een gesprek bij halt niet wat je te wachten staat.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Merkel is een moslim!!!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het zou tot een “vernietiging van het islamitisch fascisme” moeten komen. Aldus de burgemeester van Nice, Christian Estrosi…”

  Eén ding weten we nu zeker. Estrosi heeft beveiliging nodig of hij is de volgende die eraan gaat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Heniusz zegt:

  Quote: “De vermoedelijke dader (foto boven)werd door de politie gepakt “De dader hield niet op met ´Allahu akbar´ te schreeuwen, terwijl hij medisch verzorgd werd”, aldus Estrosi.” Laat in de eerste plaats dat “vermoedelijk” maar weg, duidelijk genoeg dat dit de juiste barbaar is en laat verder ook “medische verzorging” maar achterwege, elke seconde verspilt aan dit onkruid is te veel, laat maar lekker langzaam creperen.

  Geliked door 2 people

 7. Harrie Vaes zegt:

  Het zal ook nu wel weer zoals altijd ….alleen bij woorden …….blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • antiislamnu zegt:

   Nu maar hopen dat er daadwerkelijk acties tegen het geloof van de pedofiel worden genomen.
   Het klinkt misschien raar maar met de half bakken maatregelen die ze nu gaan nemen zou het goed uitkomen als de volgers van het geloof van de pedofiel flink wat aanslagen blijven plegen dan is er geen weg meer terug voor het tot nu toe lafe westen en moet men de strijd wel aangaan.

   Like

  • En ja Harrie.
   Zoals altijd zo lang dit in het nieuws is zullen ze vanuit overheidszetels wel blijven roepen dat er iets moet gebeuren maar zo gauw de eerste woede is weggeëbd gaat alles weer zijn gewone gangetje tot de volgende aanslag en dan begint de hele film weer van voor af aan.

   Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Deporteren naar landen van herkomst is de beste oplossing !

  Like

 9. Marc zegt:

  Is het dan wachten op de eerste door een niet-moslim onthoofde moslim, voordat de wereld wakker wordt?

  Like

 10. albert zegt:

  gelijk deporteren, in hun kringen juichen ze dit toe en wie weet hebben ze dit al lang gepland.

  Like

 11. Dijkstra zegt:

  Burgemeester Aboutaleb zei ooit:
  “Iedere moslim is een beetje salafist”
  En dat betekent al heel snel:
  “Iedere moslim is een beetje islamist.”

  Geliked door 1 persoon

 12. Volgens scepter zijn er ook aanslagen verijdeld in Lyon en Sartouville. In Sartouville werd de politie ingelicht door de Vader van de verdachte omdat die zwei dat Hij zo iets als de aanslag in Nice ging doen en in Lyon Een Afgaanse islamist die in een Djellaba rondliep met een groot mes.
  Dus Ik neem aan dat men in Frankrijk de borste wel nat kan maken.

  Like

 13. Deze bm maakt terdege onderscheid tussen de religie islam en de politieke tak van de islam!! Ik kreeg de indruk dat hij in bedekte termen verkondigde dat de aanslagen ‘NIKS met de islam te maken hebben’!! Ik hoorde dit van een verslaggever op de radio (NPO). En dit zullen de LAFAARDS vanavond op TV ook al SNIKKEND uitpoepen!

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Gienekehado St. De NPO LAFAARDS en hun Eur. media vriendjes doen het nu al. Met emmers krokodillentranen poepen zij hun woorden. Zij schijten kleuren van angst: a) de hernieuwde lock-down (gedeeltelijk of volle) maakt mensen vijandig tegen over hen overheid. Vooral jongeren die de nieuwe realiteit letterlijk uitkotsen. Maar niet enkel jongeren. De hele werkende bevolking leeft onder ongezonde zware stress, die veel gevaarlijker is dan COVID-19. Niemand weet of hij/zij morgen nog werk heeft- of de zaak zal nog bestaan. b) De DAGELIJKSE ALLAH – AKBAR AANVALLEN op de autochtone bevolking; vaak met dodelijk gevolg. De aanvallen op mensen – zelfs in kerken – laat zien dat de overheid is zwak, en niet in staat haar eigen bevolking te verdedigen. Aan de andere kant wordt het steeds duidelijker, dat politieke leiders en de overheid KIEZEN ZONDER SCHROOM DE KANT VAN DE MOSLIMS i.p.v. de eigen bevolking. Men doet er alles aan met schijnheilige nietszeggende clichés de omstandigheden te verzachten, te trivialiseren. Corona- of niet! Aanslagen- of niet; west Europese regeringen (en EU) hebben geen enkel probleem om NOG MEER gevaarlijke moslims het land binnen te loodsen. Zij zijn in gevaar- niet hun slachtoffers. The Show Must Go On! En zo ook de Kalergi-Plan. c) de verkiezingen in de VS. De Europese nep democraten, en nep gutmenschen (en de EU) zijn bang dat Donald Trump weer de verkiezingen gaat winnen. In het Nederlands is een mooi spreekwoord: “Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen”. De overheid, EU en media vechten nu te redden wat er te redden valt. Hun activiteiten laten tevens zien, hoe nep en hoe valse zij zijn. Achter de valse humane en democratische façade schuilen anti democratische tendensen die steeds meer de “democratie” van de DDR naderen. Frankrijk (en ook wij) moeten dankbaar zijn aan de Corona. Zonder “COVID-19, zouden de Fransen (en ook wij) verder als een stelletje onverschillige zombies slapen. Wij zouden niet in staat zijn om de werkelijke realiteit in te zien. West Europa heeft een Reconquista nodig. De landen terug te veroveren door de oorspronkelijke bevolking. Wij hebben hier de bende van Allah niet nodig. Zijn drek moet opdonderen naar plaatsen waar hij de baas is. Hier heeft hij niets te zoeken.

   Like

 14. R Thomasson zegt:

  De enige in Frankrijk die geloofwaardig is Marine Le Pen, de leidster van Rassemblement National. Zij is als enige politica die zonder schroom durft te zeggen dat de islam is DE VIJAND VAN FRANKRIJK, en moet als zodanig worden behandeld. Islam is de vijand niet enkel van Frankrijk, maar van heel Europa. Een vijand moet als een vijand worden behandeld. In de geschiedenis werden vaak mensen als vijanden aangestipt, terwijl ze dat niet waren. Twee voorbeelden zijn: a) Na de Japanse aanval of Pearl Harbor op 7 december 1941, werden alle Japanners in de VS onder zeer bare omstandigheden in interneringskampen opgesloten. Deze Japanners leefden in de VS al sinds de 19de eeuw, en hadden niet met Japan te maken, behalve hen etniciteit. b) Kort voor de inval van Japan in Nederlands-Indië, werden alle mensen met Duitse achternaam geïnterneerd. https://nl.wikipedia.org/wiki/Interneringskamp De meeste van hen hadden niets met Duitsland. Hun familie woonde in Indië meer dan 100 jaar; onder hen vele Indo’s. Deze mensen waren vijanden van niemand. Echter de moslims wonend in Europa vallen in andere categorie. ZIJ Zijn niet enkel vijanden van de Fransen, maar GEZWOREN VIJANDEN VAN ALLE NIET-ISLAMITISCHE EUROPEANEN. Er is geen gematigd Islam. Dat heeft zelfs Erdogan gezegd. Er vallen iedere dag slachtoffers van islamitisch geweld in Europa. Een vijand blijft aanvallen, en zijn aanvallen worden steeds bruter en steeds heviger als hij ziet dat zijn tegenstander is zwak.

  Geliked door 2 people

 15. Alex Delarge zegt:

  Ik vermoed dat er een stille toch aan zit te komen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Alex Delarge. Ik vermoed het ook. In Arnhem is een 73-jarige man afgemaakt door een 5-tal jongeren. Gezien het aantal daders tegen één ouder persoon en het feit dat de nationaliteit van de daders angstvallig geheim wordt gehouden doet mij sterk vermoeden dat het om “verrijkers” van onze maatschappij gaat.

   Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @karton. Het is net zo zeker als een Amen in de kerk dat het verhaal stinkt naar ISLAM. De vijf “verrijkijers” die met veel lef een 73 jaar oude man aanvielen, hebben de daad voor hun Allah gedaan. Aangemoedigd door de aanslagen – of bijna aanslagen in Nice en Avignon, werden ze door de imams en ouders de straat opgestuurd om te laten zien dat zij ook capabele GOEDE MOSLIMS zijn. Zij weten ook dat ’s lands politieke leiders hun hand boven het hoofd houden, en rechters zouden ze minimale straffen opleggen. De minderjarigen zouden met een taakstraf uit de rechtbank komen. De k*t die over vreemdelingen zaken gaat, zal het niet in haar bange hoofd halen de boel uit te mesten d.m.v. de families van de jongens het land uit te donderen. Als de autochtone Nederlanders zichzelf willen verdedigen, moeten ze het zelf doen. Te beginnen met open vijandigheid.

    Geliked door 1 persoon

 16. verwardeman zegt:

  Wat zou ik die rotkop graag tot PAP slaan met mijn breekijzer , hij ligt er klaar voor .

  Like

 17. Bert zegt:

  verschrikkelijk dat zo’n beest iemands hoofd eraf snijdt,
  Maar dit kun je verwachten omdat de haat tegen ongelovigen zo enorm groot is en ze ons zien als niets, helemaal niets. Wij zijn minderwaardige mensen, wij stellen helemaal niets voor, of je nu 1 jaar bent of 99 jaar. Ze komen wel vreten en profiteren in het Westen en gebruik maken van huizen, mobiele telefoon, school, auto, supermarkt en van ons uitkeringssysteem. Niemand moet denken dat vrienden van zo’n moordenaar, sommige familieleden enz. dit verschrikkelijk vinden wat deze beesten iemand aan doen, nee hoor. Ze vinden dit geweldig en zijn trots, hij komt hierdoor in het paradijs en krijgt een luizen leven met meer dan honderd maagden want hij heeft ongelovigen gedood.
  Wat ik ook zeer erg vindt, het zijn altijd de gewone mensen die het slachtoffer zijn. Wij, die niemand iets aan doen, die volgens regels en wetten leven, wij worden steeds aangevallen door deze beesten. De beter bedeelden zitten veilig en beschermd achter hoge muren en ze hebben dit veroorzaakt door meer EU, meer migratie, open grenzen, geen controles enz.
  Dit zal ook een keer in Nederland gebeuren, let maar op. Wij zijn al ontsnapt aan een ramp toen ze die zes gekken hebben aangehouden die een aanslag op een festival terrein wilden plegen.
  Persoonlijk vind ik veel van deze gebeurtenissen de schuld van “leiders” zoals Rutten, die kruipen voor de EU top en die beslissingen nemen waar de burger het slachtoffer van is.

  Geliked door 1 persoon

 18. R Thomasson zegt:

  @Bart. Wij kunnen niets anders verwachten van de geïmporteerde beesten uit de Derde-Wereld. Iemands zijn hoofd eraf snijden, is voor hen een manier van leven. Moord en bloedvergieten zitten bij beesten uit moslimlanden in de genen. Zij krijgen deze mentaliteit bij de geboorte, op dezelfde wijze als een pup gaat blaffen, een wolf janken en een kat zegt miauw. Niemand hoeft ze dat te leren. Moslims zijn Natural Born Killers, en gerelateerd aan het dierenrijk. Zij vallen onder de categorie aaseters; net als hyena’s en Jakhalzen. Zij vallen altijd in groepen zwakke dieren aan. De aanval op de 73-jarige man en de mensen in de Franse kerk laten overduidelijk zien hoe ze in elkaar zitten. Zij zien ons als minderwaardige mensen OMDAT WIJ NIET TERUGVECHTEN! Omdat wij ze niet als vijanden beschouwen, terwijl dat ze wel degelijk gevaarlijke zijn.
  DEEL 2

  Like

 19. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Bart. Wij moeten niet vergeten dat het islamitische beest kwam naar Nederland en Europa niet uit zichzelf. Het wordt al meer dan 50 jaar door onze politieke leiders en de EU geïmporteerd. Eerst werden de beesten “gastarbeiders” genoemd. Zij gedroegen zich heel snel als gasten die men niet thuis wil hebben: vreten en profiteren in het gebruik maken van huizen, mobiele telefoon, school, auto, supermarkt en van ons uitkeringssysteem. De input was enorm hoog, de output gelijk aan nul. Na de overgang van de EG naar de EU (de nieuwe Opper-Sovjet van Europa) zagen de globalistische NWO-opperbazen in, dat de beesten van Allah zouden een leger vormen die het vuile werk bij de ontvolking van het continent zal verrichten. De activiteiten van ISIS in Syrië en Irak gebruiken ze als voorbeeld. De moslims zouden voor onze politieke leiders, de EU en NWO-bazen dezelfde taken vervullen als de Oekraïners in de nazivernietigingskampen, en de Bosnische en Kroatische SS gebirgjäger 13 en 1 Handshar in bezet Joegoslavië. De NWO-geldvampiers, EU en onze politieke leiders zien de toekomstige ontvolking van Europa en de Rivieren van Bloed https://www.youtube.com/watch?v=r3QC5_efQb0 op de wijze waarin Amerikanen zien het zaken doen: “It’s only business, nothing personal”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s