CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Petra©“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Blaffertje zegt:

  Gaat lekker in Frankrijk.
  Eerst vanmorgen een aanval in Nice met doden.
  En nu weer een in Avignon.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1595470095/franse-politie-schiet-in-avignon-aanvaller-met-vuurwapen-dood?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  Laat ze toch al dat tuig terug sturen naar de zandbak wat ze thuis horen en dat hun achterlijke geloof belijden.

  Like

 2. klaas zegt:

  +++ Dr. +++

  +++ Dr. +++

  Like

 3. Boike zegt:

  Dit soort welkome hoogbeschaafde kansparels en aanhangers van de starre, perverse, gewelddadige en niet-geëmancipeerde religie/ideologie van de vrede zijn zekerlijk een enorme aanwinst voor ONS land, ONZE belangen, cultuur en economie. Ze komen hier immers brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Wat een zege voor ons. We kunnen ze echt missen als kiespijn. Waar zijn onze flinke stevige stoere knapen, die hen de weg naar huis kunnen wijzen ???

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  En hoeveel van dat soort krankzinnigen zitten inmiddels hier? Het wachten is op een volgend lijk zonder hoofd op straat waarna we weer allemaal uit protest vaccine lichtjes gaan branden en knuffels op de plaats des onheil neerleggen wat toch een heel duidelijk signaal moet zijn voor al die grijze wolven dat wij dit toch echt niet aardig van hen vinden hoor. Waarna weer een grijze wolf in dat shariablad De Volkskrant zal schrijven dat het eigenlijk allemaal onze eigen schuld is zolang we niet willen erkennen dat de problemen binnen de islam nu ook onze problemen zijn en stellen dat die arme goedbedoelende dader liefde van ons moet krijgen, dat we hem moeten knuffelen want hij verveelde zich zo door dat corona isolement waarin hij zat en ga nog maar een tijdje zo door. Net zolang tot er bijna geen oorspronkelijke Europeaan meer in Europa in leven is? Maar dan worden de laatste der Europeanen echt wakker, dat zweer ik je! En dan, nou dan….dan ga je wat beleven, als die drie dan als laatste Europeanen een herriedemonstratie gaan houden aan de leiband van Vrouwtje Hallalsema op de Dam. Zo dat zal dan die fanatici eens in hun schulp laten kruipen… Zeker weten.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De EU en zijn slappe aanhangers ten voeten uit !!!

  Like

 6. Hans zegt:

  Wat een goeie spotprent! Het hele begrip ‘Islamofobie’ verzonnen door het OIC, de Organisatie van Islamitische Staten, om kritiek op de islam te onderdrukken en gebruikt door fanatieke moslims en sommige Nederlanders, is in de huidige betekenis dus een LACHERTJE.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Heeft Mark Rutte of de regering nog gereageerd op de zoveelste moord aanslag door die zieke moslim monsters.
  Of dat mens van Kaag.
  Zal wel weer niet want ja islam mag je niets over zeggen hè.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s