DIT MOEST GEHEIM BLIJVEN: PRINSES BEATRIX GING ÓÓK OP VAKANTIE

Het was niet alleen de koning die van plan was de herfstvakantie samen met zijn gezin in het buitenland door te brengen. Naar nu blijkt, genoot prinses Beatrix van de Italiaanse zon toen in Nederland de bom barstte…

De koning kwam onlangs in de problemen toen hij met zijn gezin gewoon op vakantie naar het buitenland ging, terwijl de regering alle Nederlanders drie dagen daarvoor had opgedragen vooral thuis te blijven. Het land leek te explo­deren toen de vakantie in ’t nieuws kwam. De koning voelde zich niet alleen gedwongen om zo snel mogelijk naar huis terug te keren, maar ook met maar liefst twee spijtbetuigingen te komen. Wat echter vrijwel niemand wist, was dat prinses Beatrix in diezelfde week met het regeringsvliegtuig vertrok richting haar vakantieadres in Italië. Zij keerde ook met spoed terug, maar haar reis bleef tot nu toe voor iedereen geheim… Prinses Beatrix had een dag na de persconferentie personeelsleden naar Italië gestuurd om de aankomst in haar vakantiehuis in Toscane voor te bereiden. Op donderdag stond het regeringstoestel voor haar klaar en is de 82-jarige prinses zelf vertrokken.

Bron:
weekendonline

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Koningshuis, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op DIT MOEST GEHEIM BLIJVEN: PRINSES BEATRIX GING ÓÓK OP VAKANTIE

 1. Yvonne zegt:

  Het spijt me voor alle oranje fans ik heb totaal geen respect voor het koningshuis
  En het regeringstoestel gebruiken,neem gewoon een ticket als je zo nodig moet reizen, trouwens Italië heeft nu code oranje o stom toeval code oranje
  De gewone burger kan niet eens een dagje apenheul niet iedereen natuurlijk

  Geliked door 6 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maar dat mag. Ze was niet voor niets jaren de Moeder des Vaderlands. Yeah, right.
  Ondanks haar extravagante kapitaal en zeer genereuze toelage, wel met het regeringsvliegtuig. Voor reiskosten is haar budget namelijk niet toereikend, dus dan maar op kosten van de belastingbetaler. Die heeft toch geld zat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Wordt het geen tijd om dit oubollige, gedateerde Instituut overgebleven uit de Pruikentijd en in moderne computer/internet tijdperk TOTAAL overbodig geworden, op te heffen.
   Ze moeten uiteraard wel gecompenseerd worden, zeg maar schadeloos gesteld.
   Wat een huichelachtig zooitje rapalje die oranjekliek.

   Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Mee eens. Maar schadeloos stellen ben ik niet voor. Ze hebben vele generaties geprofiteerd van de BV Nederland. Wordt tijd dat ze zelf hun broek gaan ophouden.

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    delamontagne Niets compenseren al die Oranjes hebben genoeg uit onze belastingpot gegraaid eerder eens afstraffen om achteraf inkomstenbelastingen te gaan heffen en onterechte opgestreken subsidies terug te betalen evenals flinke reiskosten in rekening brengen voor al de vakantievluchten die door de belastingbetalers is betaald. Beatrix is en een echte uitzuiger haar plezierbootje is ook altijd onderhouden door belastinggeld en profiteert op haar oude dag nog flink van ons belastinggeld https://loonwijzer.nl/salaris/vipsalarissen/salarissen-koninklijk-huis/beatrix Daarbij is zij betrokken bij de Bilderberg groep https://bijbeloptiek.weebly.com/de-bilderberggroep-en-haar-rol-in-de-nieuwe-wereldorde.html Kortom al die Oranjes zijn onbetrouwbaar, egoïstische en gewetenloze uitnemers. Dus respect nee helaas ik heb meer respect voor een dakloze die meer toe komt en recht op huisvesting heeft dan die Oranjes. De geschiedenis zegt al genoeg daarbij zijn die Duitsers zo gek op ze laat zij dat Oranje kliekje gezellig overnemen scheelt de belastingbetaler hier miljoenen per jaar.

    Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Ooit komt arrogantie ten val.

  Geliked door 3 people

  • Eppo zegt:

   Zekers dan worden ze vervangen door een sultan en die hebben Zij dan zelf ook nog eens binnen gehaald hier heen ook .
   Dat kalifaat in t Haagje en Nederstan groeit lekkers door , mooi toch mogen zij er ook achter komen en ervaren wat Ze hier heen hebben binnen gehaald .
   Dat mag het Plebs ook van het Bestuur nu , geen klauw voor uitsteken dat doen Zij ook niet voor Ons,.

   Geliked door 2 people

   • Leer mij het KLOOTJESVOLK kennen; op een dag wordt de roep om de Oranjes weer heel groot! De geschiedenis herhaalt zich! Kan natuurlijk ook nog dat een Kroonprinses met een mohammedaan aanpapt! Missie Voltooid!

    Like

 4. Blaffertje zegt:

  Het had beter een middelvinger kunnen zijn op de foto, want die steekt dat arrogante zooitje achter onze rug tegen ons op.

  Geliked door 3 people

 5. Gerrit zegt:

  Ze gebruikt het grote vliegtuig in het geheim. Is niet meer te vinden op Flightradar 24. Ze zal ook wel met het regeringsvliegtuig naar Mabel in Londen gaan. KLM dat is voor de paupers.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tineke zegt:

  Het zijn net asielzoekers,alles gratis op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

  Geliked door 7 people

 7. Julia zegt:

  Ik begrijp niet dat madam Beatrix zo nodig gebruik moet maken van het regeringsvliegtuig. Zeker gratis. Ze kan gewoon met de KLM tegen betaling. Ongelooflijk dat de Oranjes überhaupt nog oranje fans hebben. Het zijn gewoon een stel egoïsten die op kosten van de belastingbetaler een luxe leventje leiden en geen stap terug zullen doen. Wat mij betreft stoppen met die belachelijk dure sprookje en de Oranjes voortaan gewoon eigen boontjes laten doppen.

  Geliked door 3 people

 8. Léon van Duren zegt:

  Het Koninklijk huis zijn spijtig genoeg gewoon gewetenloze notoire nietsontziende profiteurs ,net zoals de satanist Mark Rutte en zijn landverradende antichristelijke trawanten!De doodstraf zou voor deze nietsontziende geïnstitutionaliseerde criminelen per direct moeten worden heringevoerd,om nog meer ellende in Nederland te voorkomen!

  Geliked door 4 people

  • Ruben zegt:

   Hoi Leon,
   Je hebt misschien wel gelijk.
   Maar laten we het oordeel aan God over.
   Eerst zijn wij aan de beurt.
   Maar uiteindelijk zal niemand kunnen ontsnappen.
   Jezus Christus heeft het laatste woord.
   Leon, heel veel sterkte ik de komende verdrukking.
   Ik ken jou nog van svl, je weet wel wat ik bedoel.
   Wens jou en iedereen alle sterkte.
   De grote verdrukking staat letterlijk voor de deur.

   Like

 9. Rini Stegeman zegt:

  geloof er niks van dat ze in Italie was…………zal wel gewoon bij haar zoon geweest zijn. Hoop dat dat ooit een keer uitkomt…….Lafaards!

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Nog even die moeilijke zinnetjes “Ammehoela-akkelbar-inskakkie-takkie” en meer geleuter uit ’t hoofd leren en ik mag ook rondjes lopen om de zwarte kubus en de maansteen kussen.
  (( wel even nog geheim houden dat ik ben overgegaan naar ’t geleuf van de wrede en verderf ))

  Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ik vond dit ook zo bijzonder … hoe erg kun je je aanstellen … en dat terwijl zij een christelijk protestantse vorstin was … regerend in de Naam van De Bijbelse God… heeft ze echt zelf onder Eede bevestigd… , totaal onverenigbaar met elkaar..,
   Ton Ruygrok.

   Geliked door 6 people

 11. Anna zegt:

  Zijn de Oranjes zich aan het voorbereiden om het zinkend schip de rug toe te keren? Begint bij WA
  het te dagen dat de EU een hele grote miskleun is geweest om dat te promoten, heeft WA dit besproken met Rutte? waarop Rutte hem voor schut zette door WA naar Griekenland te laten gaan voor een vakantie? Eerst Beatrix met vele goudschatten in de koffers naar Italië daarna WA naar Griekenland met koffers vol goudschatten om in ieder geval verzekerd te zijn van inkomen. Dan maar met de Kerst vakantie een nieuwe poging wagen?

  Like

 12. Boike zegt:

  Dat staats vliegding is toch wel een leuk speeltje voor de Nederlandse royals en hun verwanten. Hoe vaak vliegen ze er mee voor privé doeleinden ??? Met dat ding telkens naar her en der vliegen kost heel duur. Wie betaalt de rekening van al die privé vluchten ??? Het zal toch niet zo wezen, dat de belastingbetalende burgers daarvoor moet opdraaien.

  Ik kan me voorstellen, dat dat geld beter besteedt kan worden. Ik denk aan de echte behoeftigen, bijvoorbeeld aan de daklozen en degenen, die afhankelijk zijn van voedselbanken.

  Ik ken toevallig nogal wat burgers, die op 3-hoog-achter wonen en zich nog nooit een vakantie hebben kunnen veroorloven. Wat zullen zij dat leuk vinden, dat de royals zo vaak vakantie menen te moeten vieren in Verwegland.
  Tja. alle varkens zijn gelijk, maar sommige zwijnen menen meer rechten te hebben, dan gewone biggen.

  Like

 13. Zolang dit bericht uit de roddelpers komt, hecht ik er niet veel waarde aan. Hopelijk komt de aap uit de mouw!

  Like

 14. Cleo zegt:

  Achterbuurtvolk!🤬
  Weg ermee!

  Like

 15. Drenthe zegt:

  Ik ken zoveel mensen die nog even op vakantie gingen. Portugal, Italië. Is niet verboden en goed voor de gezondheid voor hen. Enn ik houd me aan de regels, slik vitamines, probeer inkomen te genereren en verbied mijn kinderen alles wat leuk is en waar ik in mijn jonge jaren zo vrijelijk leefde. Blijft wennen. Koester de vrije jaren 80. Sterkte allemaal in deze wel heel, heel bijzondere tijden. Soms benj te bange. Ps Corona blijft onder ons. Let op bij de zwakkeren en ouderen onder ons.

  Like

 16. Alex Delarge zegt:

  Prima dat ze op vakantie is gegaan.Nu maar hopen dat ze nooit weer terugkomt.

  Like

 17. Sobieski zegt:

  Hoe kan het zijn, dat Nederland, dat ooit samen met Polen, IJsland en Zwitserland een van de eerste republieken in de moderne tijd was, en republikeinse staatslieden van kaliber als Oldenbarnevelt en de gebroeders de Witt, alsook internationaal geroemde filosofen als Erasmus en Spinoza voortbracht, zich na Waterloo een corrupt koningshuis in de maag heeft laten splitsen, waar een meerderheid van de bevolking sindsdien geen afstand meer van wil doen. Het zijn bovendien niet de nazaten van Willem van Oranje, dus usurpatoren, zoals is aangetoond. Daar komt bij dat het wel heel erg archaisch is iemand functies en privileges toe te bedelen op grond van afkomst. Dat terwijl het “gewone volk”steeds meer opgejaagd wordt door een steeds verder doorgevoerde quasi-meritocratie, waarbij we geacht worden vreemdelingen zonder enige opleiding, werkervaring of talent voorrang te verlenen op o.a. de arbeidsmarkt (“diversity”waan) studieplaatsen en woningmarkt.
  Verder dient opgemerkt te worden, dat Beatrix met haar arrogante houding ons wel vaken in het gezicht gespuugd heeft. Het meest in het oog springende was, dat ze wel bij allerle islamitische evenementjes aanwezig is, zowel hier als in den vreemde, maar het vertikte om de begrafenis van wijlen Paus Johannes Paulus II bij te wonen, terwijl bijna 50% van alle autochtone Nederlanders nominaal katholiek is. Iedereen was aanwezig, Bush, Putin, de presidenten van India en China, terwijl die toch wel wat meer te doen hebben dan Beatrix. Ook alle staashoofden in Europa, zelfs de koningshuizen uit BE, Es, GB, DK, SE, NO, terwijl de laatstgenoemde vier landen niet een in meerderheid katholiek zijn, zelfs de patriarchenvan de Russiche en Griekse Orthodoxe kerken waren aanwizig ondanks en eeuwenoud conflict na het grote schisma.
  Nee, de anders zo reislustige Beatrix zat lekker thuis, en ze was toen beslist niet ziek (wat als enige excuus gedeugd zou hebben).

  Geliked door 1 persoon

 18. Open Eyes zegt:

  Een set van regels voor de Elite.
  … {vele lagen hierarchie met uw Meesters)*
  Een set van regels voor de slaven (waaronder uw slavemasker),

  Volg de machtsstromen / het geld / de rangorde:
  * De slaven, Overheden, Big Corporations, grootbanken, nationale centrale banken, internationale centrale banken, centrale bank der centrale banken (BIS), Trilaterale Commissie, Council Foreign Relations, idem Europese versie (met o.a. MWS), Club van Rome, Bilderberg Conferentie (opgericht door ..), Rockefeller Foundation (2010 Lockstep), Pilgrim Society, USA Skull & Bones (met bekende Nederlanders waaronder vele politici en bankdirecteuren), Orde van Malta, Supreme Council 33, Vaticaan (witte paus), zwarte paus, grijze paus, IHS.
  Andere onderdelen van de machtstructuur: Commissie van 300, UN (agenda 21, agenda2030) en vele suborganisaties als WHO met eigenaar Bill Gates), Unicef,Unesco, Unhcr), Koningen van Arabie, en meer zoals George Schwarts (George Soros).

  Wie zich nu nog met politieke poppenkast Den Haag bezig houdt…. laat zich aardig afleiden wat er echt allemaal gebeurt. Veel info te vinden in boeken van Robin de Ruiter

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s