EEN ONOVERTROFFEN MINISTER-PRESIDENT…

Het land van Mark Rutte.

(Door: “Driek”)

Als een tomeloze stormwind jaagt het nieuws door ons geliefd Vaderland, want zojuist lees ik in één onzer Nieuwsbladen dat onze geliefde minister-president Mark Rutte, geschraagd door een overstelpend aantal peilingen, wederom minister-president wil worden. Het gejubel en de geestdrift van het Nederlandse volk is in het gansche land hoorbaar. Zelfs wijlen koningin Wilhelmina, bejubeld, bemind, zo innig geliefd bij het volk van Nederland, valt bij al dezen spontaan geuite kreten van blijdschap der Nederlandse burger in het niet. Waarlijk, ons is weder een groot geluk beschoren. Laten wij dankbaar zijn en nederig het hoofd buigen voor dit fantastische godsgeschenk.

Ik zag zojuist dat op straten en pleinen het volk elkander spontaan omhelst, vrouwen in de supermarkt vallen elkander om de hals en plunderen de bloemenstal om dezen rond te strooien. Alsof het hier een intocht van een zegevierend generaal geldt, roepen duizenden opgetogen burgers ‘Lang leve Rutte’, de vreugde en geestdrift van het volk kent waarlijk geen grenzen. De vastberadenheid van Mark in zijn strijd tegen onrecht, halfslachtigheid – tegen den harde zweepslagen van het noodlot dat Corona heet, daarmee brengt onze Mark het gansche volk tot een geweldige eenheid die waarlijk onovertroffen is.

Lezer, ik schrijf dit met een brok in den keel, zo overmant  mij de vreugde van dezen welgedane keuze van onze Mark. In alle stilte, voor mij uit mijmerend, roep ik: ‘Hiep hiep hoera, leve Mark’. Zijn manmoedig optreden in de huidige crisis werpt nu toch eindelijk zijn vruchten af. De purperen koningsmantel is voor onze Mark slechts een armzalig bedelaarskleed. Kan men zich iets mooiers, ja, iets heerlijkers voorstellen dan onze nieuwe minister-president zomaar aan den schoot der aarde ontsprongen?

Lezer, laten wij nu de somberheid die als een grauwe hemelkoepel ons overwelft – laten wij de grauwheid en moedeloosheid die het Coronavirus ons breng en ons tart, nu, meteen, als een oude veel gedragen mantel van ons afwerpen. Want wij kunnen de toekomst nu met ware vreugde en opgetogenheid tegemoet zien. Mijn enthousiasme voor onze minister-president Mark Rutte brengt mij in gans alle staten. Door emotie ontvlamd, schiet ik woorden tekort.

Ik wens U allen nog een feestelijke avond.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, Rutte. Bookmark de permalink .

15 reacties op EEN ONOVERTROFFEN MINISTER-PRESIDENT…

 1. Hovawart zegt:

  Laat de VVD het karwei maar afmaken want deze paarse puinhoop gun je niemand……….behalve het Nederlandse volk zelve…….en Rutte is de aangewezen persoon want er is geen alternatief binnen de VVD..

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Deze despoot geeft zijn troon niet op.
  Verneuk de meuk Rutte heeft er wel voor gezorgd dat zijn rivaal, Dijkhof van het toneel verdwijnt zodat hij alleen overblijft.

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  EEN ONOVERTROFFEN MINISTER-PRESIDENT. Nee he, Driek moet niet goed geworden zijn. Een satire natuurlijk. De goeden gaan het eerst, Pim Fortuijn voorop. Maar de slechten zoals Rutte mogen blijven, en niemand die hun naar de eeuwige jachtvelden stuurt om hun slechte daden. Volgend jaar zien we Rutte weer terug. Met behulp van de stembusfraude gaat de VVD uiteraard naar de 45 Kamerzetels. De PVV zal het dan weer moeten bezuren (bashen). Ook hun aangenomen motie voor meer salaris voor het zorgpersoneel haalde het in eerste instantie, maar werd door het kabinet geweigerd. Omdat het een motie was van de PVV…..Het zorgpersoneel word dus in ieder geval vaste klant bij de PVV. Maar dat bashen maakt de PVV telkens monddood, ongeacht de grootte van de PVV.

  Geliked door 4 people

 4. Cleo zegt:

  Een ‘oprecht’ betoon van hulde😉😁!

  Like

 5. oprechtegeus zegt:

  De man die diverse sectoren van de maatschappij financieel tot op het bot heeft uitgekleed (het onderwijs, de politie, justitie, de gezondheidszorg, de gemeenten) en duizenden gelukszoekers heeft binnengehaald, wordt hiervoor bejubeld en in de peilingen beloond met 43 zetels in de Tweede Kamer. Typisch een geval van het Stockholmsyndroom.

  Geliked door 6 people

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Driek…, Ik deel je enthousiasme … wordt er zelf helemaal confuus van.., maar Driek ook voor dit geld …. prijs de dag niet dan voor het avond is…., nog een fijne tijd…., Driek…..,
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Geachte Driek ik wist niet dat u zo kan liegen.😆😅🤣

  Like

 8. Sinyo zegt:

  Iene Miene Putte
  MP die trekpop Rutte
  Van ’t Volk dat “ligt te Dutte”
  Waar moet dan henen Och Gutte Gutte
  Geen enkele hoop is er uit de Putte
  Dat hij ons volk helpt de Stutte
  Wat die wel kan is Lu**** en ’t land VerKu****
  Excusez le mot mes chers amis ici chez M. Source :o)

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Van de emotie springen spontaan de tranen in m’n hol!

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Als de peilingen kloppen hetgeen ik berwijfel hebben we wel te maken met Nederland in devolutie-stand ( i.t.t. evolutie)

  Like

 11. Jan zegt:

  Danai van Weerdenburg
  🚜
  @Danai_PVV
  ·
  Oct 28
  De #PVV over Sigrids Grote Subsidie-circus

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s