Frankrijk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Frankrijk . . .

 1. Knalkopje1 zegt:

  Het ANP over de aanslag in Nice: ‘Over de motieven van de dader van donderdag, die na zijn arrestatie Allahu akbar schreeuwde, staat nog niks vast.’ Nee hoor, we weten helemaal niet waarom hij dat deed, wat betekent Allahu Akbar dan wel? Soms een paar onsamenhangende kreten van een verwarde man? Met de islam heeft het natuurlijk NIETS te maken!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/mogelijke-aanslagpleger-aangehouden-bij-parijs/ar-BB1avGWU?ocid=msedgntp

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Knalkopje1; Het ANP liegt behoorlijk. In ons land houdt de linkse meute zich aan de motie Halsema. De Islam zal dus niets in de weg worden gelegd. De rode loper werd dus voor hun uitgelegd.

   Like

 2. Kuu zegt:

  Mw. Halsema vindt dat we alert moeten blijven, want dit kan ook in Amsterdam gebeuren…. Is die Femke even goed bij de les, haha….

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Zovele aanslagen en zovele doden door Moslim-geweld in Frankrijk. En iedere keer hetzelfde ritueel NA weer zo’n aanslag; kaarsjes branden, bloemen leggen, stille en marsen en spreekbeurten houden….Vandaag de dag schijnen de Fransen na de nieuwe aanslagen wakker te zijn geworden. Maar gewoontegetrouw zullen ze spoedig weer in een diepe slaap vallen….Althans, dat verwacht ik dan. Er zijn nu al veel te veel Moslims aanwezig in Frankrijk die hun invloed steeds meer zullen doen gelden ! De politie en het leger zullen er geen vat meer op hebben, gelijk als in Zweden !

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De allerlaatste peiling nu in Frankrijk laten zien dat 79% van de Fransen vinden dat de islam HUN LAND DE OORLOG HEEFT VERKLAARD.

  Na de aanslag op de leraar was het land al in beroering nu, na deze aanslag in Nice beschouwt 89% van de ondervraagden dat de terroristische dreiging is verhoogd, waarvan 38% vindt heel erg vermeerderd.
  87% van de \Fransen vindt dat de “laïcité, [ de seculaire staat ] in gevaar is en 79 % vindt dat de islam Frankrijk de oorlog heeft verklaard.

  Via Cnews: https://www.ifop.com/publication/le-regard-des-francais-sur-la-menace-terroriste-et-lislamisme/

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De Frans-Marokkaaanse voetballer Adil Rami, laat zijn afkeur/walging blijken ten aanzien van de campagne die President macron is begonnen tegen de mohammedanen.
  IK BEN ERG GEÏRRITEERD, ik je suis même vexében van streek want men weet best dat men niet overal grappen over mag maken [ ..hij bedoelt dat men hun “geliefde”proleet niet mag ontheiligen ! ]
  zeker niet in deze periode.
  En jij, Macron, je hebt ons verder in de STRONT gedwud.
  De diversité in Frankrijk is weg , dat zeg ik je
  Dit betreurde de Frans international.
  ( uit de Marokkaanse Media: Bladinet )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s