Tweet van Geert . . .

Again. Innocent people killed and decapitated. As long as we don’t stop islam and kick out all violent islamofascists, these barbaric acts will occur. #Nice06 #nice #stopislam #france #stopislam

(Opnieuw onschuldige mensen vermoord en onthoofd. Zolang we de islam niet stoppen en alle gewelddadige islamofascisten niet ons land uitzetten, zullen dit soort barbaarse daden blijven plaatsvinden.)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Pingback: Tweet van Geert . . . | eunmask

 2. delamontagne zegt:

  Gisteravond laat hoorden wij al op Fr nws van opstand van die Turcs in Lyon omgeving. Was heel laat.
  Nu komen we thuis horen op nos -nws o.a…………………….( HET MOTIEF IS ONBEKEND …!))
  WAKKER WORDEN, idem, etc, etc, etc.
  wat een domheid.

  Like

 3. wauso zegt:

  In Nederland zitten de MOORDENAARS in de 2e Kamer. Dat zijn de Hoeren van de islam. Dit krapuul is hier mede verantwoordelijk voor. Ooit komt er voor dit gespuis de bijltjesdag…..

  Like

 4. karton zegt:

  t Is gvd bij de wilde knorhanen af ; als die moordenaars geen vrachtauto gebruiken om onschuldigen te pletten dan gebruikt dat zootje wel een mes.
  Ik blijf vandaag maar binnenshuis , ik word helemaal onpasselijk van wat ik vandaag allemaal lees : van bef-lappen tot besneden dozen en van onthoofde onschuldigen tot de grofste HAAGSE-leugens en van door de Volksvertegenwoordiging aangenomen motie om salaris van verpleegkundigen te verhoging tot het weigeren deze motie uit te voeren door de “regering”.
  Ik word er zó naar van, leven we gvd in een DICTATUUR ?
  In Roemenië wist de bevolking wel raad met mensen als Pinokkio Rutte , Jetten, Yasser Feras en meer mensen van dat allooi, tegen de muur à la Nicolae Ceausescu

  Like

 5. Bas zegt:

  Quote:
  You can have civilization or you can have diversity
  But you can’t have both….

  Like

 6. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1085131018/dodental-nice-naar-drie-een-slachtoffer-onthoofd Wat gaan Merkel, Macron en de rest van de lidstaten EU nu doen. Al die terroristen de landen uitgooien of doodstraf invoeren, moskeeën sluiten en de Islam verbieden binnen Europa?. Het pure gif zit helaas al te diep geworteld in Europa met dank vooral aan Merkel en Macron. Tijd dat het is bij Merkel en Macron gaat doordringen wat een desastreus wanbeleid zij hebben gevoerd en hierdoor Europeanen in gevaar hebben gebracht.

  Like

 7. In een andere Franse stad zou ook EEN GEK met een wapen zijn neergeschoten! Net in het Nieuws. Het is OORLOG, alleen wisten De Lullo’s in Parijs, Den Haag, Brussel, Berlijn dat nog niet. Wereldvreemd (en laf) als ze zijn! De ECHTE daders huizen in de paleizen in eerder genoemde steden!

  Like

  • ‘French police shot dead a man in Montfavet, near the city of Avignon in southern France, after he had earlier threatened passersby with a handgun, police said, confirming media reports. According to French radio station Europe 1, the man had shouted “Allahu Akbar” (God is greatest).

   Like

 8. Bas zegt:

  Ergerdogan zegt dat het Westen weer wil beginnen met de kruistochten

  https://pbs.twimg.com/media/ElfgA09XgAA1vg6?format=jpg&name=large

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.churchmilitant.com/news/article/weakened-europe-naive-on-terrorism

  VERZWAKT EUROPA IS ‘NAÏEF’ OVER TERRORISME

  MOSUL, Irak (ChurchMilitant.com) – Een Iraakse aartsbisschop heeft Europa “naïef” genoemd over terrorisme. De angst dat het continent zijn spirituele en culturele wortels verwerpt, vindt hij niet realistisch of voorbereid op de dreiging van de radicale islam.

  In een European Post-interview deze week zei Abp. Najeeb Moussa Michaeel van Mosul waarschuwde dat Europa ziek is omdat het God verwerpt.

  “Ik ben banger voor Europa dan voor Irak”, zei Michaeel. “Europa wordt het zieke kind van de moderne wereld omdat het afstand neemt van zijn geloof en zijn culturele en religieuze wortels.”

  Hij maakt zich zorgen dat het vacuüm dat midden in het seculiere progressieve tijdperk is achtergebleven, Europa kwetsbaar maakt voor eigenzinnige bewegingen en ideologieën.

  “Door zich af te keren van de kerk en haar erfgoed, wordt ze verliefd op de ergste fundamentalistische, lakse of individualistische ideologieën, zolang ze in strijd zijn met degenen die haar hebben gebouwd,” zei hij.

  Terug naar de roots
  De aartsbisschop stelde voor dat de westerse wereld naar haar wortels moet terugkeren als ze hoopt te overleven.

  De neerwaartse trend van Europa is “een pijn die alleen zal worden verholpen door onderwijs en cultuur, door kennis en het tevoorschijn komen van een verkeerde visie op secularisme, die niet mag worden gebruikt om God en spirituele waarden te weerleggen”, zei de aartsbisschop.

  “In heel Europa komen mensen ten val vanwege de expansionistische islamistische ideologie”, zei hij

  Like

 10. Corné zegt:

  Helemaal gelijk Geert! Dat gaat er op neer komen dat vrijwel alle moslims het land uit worden getrapt. Ze zijn allemaal mede schuldig. Wie zwijgt stemt toe. En wie nog gelooft dat het merendeel van de moslims van goede wil en gematigd is, heeft een flinke plank voor zijn kop.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  We kunnen onszelf van rechtswege niet beschermen tegen ideologisch gestoorden, zeker niet vanwege het feit dat de politiek de gereguleerde immigratie onbelemmerd doorgang laat vinden en zich en masse schuldig maken aan het faciliteren van steeds meer jihadisten, dat de politiek en de ngo’s zich zodoende schuldig maken aan deelname aan islamitisch terrorisme op europees grondgebied is evident aan het gevoerde beleid vanuit Brussel.
  De onschuldige slachtoffers zijn wederom een incident op een statistiek dat morgen al zal worden gedelete…..in de prullenbak….allemaal ter meerdere eer en ontkenning van de The Socialist International (SI) and The Party of European Socialists (PES)…

  Like

 12. Jan zegt:

  NOS weet van niets

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.catholicarena.com/latest/niceattacks

  KATHOLIEKEN GEDURENDE DE MIS DOOR ISLAMIST GEDOOD

  Op woensdag 28 oktober stuurde president Erdogan van Turkije een huiveringwekkende waarschuwing. De steeds meer confronterende leider, die onlangs de Hagia Sophia ontwijdde, waarschuwde dat Frankrijk een ‘nieuwe kruistocht’ tegen de islamitische wereld aan het plannen was. Blijkbaar omdat Emmanuel Macron het recht van Charlie Hebdo op vrije meningsuiting steunde nadat een onderwijzeres in Parijs was onthoofd omdat hij de cartoons aan zijn klas had getoond.

  Wat in wezen een ruzie is tussen de volgelingen van Mohammad en die van Robespierre, die beiden een gedeelde genegenheid hebben voor het onthoofden van Franse katholieken, is het onthoofden van onschuldige katholieken een bijkomende schade, waarbij extremistische moslims geen onderscheid maken tussen seculiere Kafir en christelijke Kafir en de Secularisten kunnen geen onderscheid maken tussen Franse christenen en Franse moslims, voor wie iemands overtuigingen onverschilliger staan.

  Vanmorgen arriveerde een gestoorde terrorist in de Notre Dame-kathedraal van Nice voor de mis. De kerk had daar veel van haar vaste bezoekers, die graag het huis wilden ontvluchten voor gezond verstand met een strikte lockdown die over een week zou komen. De koster, een oudere man van in de zeventig, opende de kerk zoals gewoonlijk om 7 uur voordat hij het altaar opzette. Enige tijd tijdens de mis kwam de laffe jihadist de kerk binnen terwijl hij Allahu Akbar schreeuwde, net zoals zijn voorgangers vier jaar geleden in Normandië deden toen ze de pater vermoordden, Jacques Hamyl. ‘Ga achter mij, Satan’ was het antwoord van p. Hamyl dus, we weten niet wat de laatste woorden, als die er zijn, kwamen van degenen die vanmorgen in Nice voor Onze Lieve Heer werden gemarteld.

  Een vrouw van in de zeventig werd onthoofd. Een andere vrouw werd neergestoken en stierf aan haar verwondingen. Ook de koster werd in de schemering van zijn leven op brute wijze onthoofd door de aanvaller. De moordenaar zit nu in hechtenis nadat hij naar verluidt tijdens zijn arrestatie door de politie is neergeschoten.

  Like

 14. Bas zegt:

  NOS op twitter:

  @NOS
  Turkije is solidair met Frankrijk

  @NOS
  De kop van deze post is aangepast, en is nu: ‘Turkije verklaart zich solidair met Frankrijk’

  Reacties:
  Lijkt wel alsof ik de Turkse Omroep Stichting volg.

  Wat?! Dat is zeker fake nieuws. Erdogan heeft gisteren de oorlog verklaard aan Frankrijk en bedreigde een ieder die de cartoons goedkeuren. Als dat waar is, wie is de gestoorde hier?

  De NOS is weer solidair met de Turken

  Ja het is wel een kunst natuurlijk om zo te toveren met woorden dat er op communistische wijze nét die draai aan te geven dat mensen die staatspropaganda gaan geloven

  Echt gestoord zijn jullie. Alles om dat geitenvolk maar te pleasen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s