VIDEO Wybren van Haga (FvD): “Van groepsimmuniteit naar groepsstupiditeit” (28-10-2020)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Wybren van Haga (FvD): “Van groepsimmuniteit naar groepsstupiditeit” (28-10-2020)

 1. Julia zegt:

  Duidelijk toch mensen mogen gewoon sterven door afgeschaalde gezondheidszorg. Dagelijks stromen er migranten binnen die ook nog eens een schepje er boven op doen om onze zorg nog meer onder druk te zetten. Jan de Hollander betaalt een flinke zorgpremie en eigen bijdrage maar kan nu naar de zorg fluiten. Het is onbegrijpelijk dat nu uitsluitend corona patiënten voorrang hebben waardoor onze ziekenhuisbedden zijn bezet (ik praat dus niet over de ernstige gevallen van Corona die op de IC liggen en goede zorg moeten behouden) maar wie bepaalt wie met een ernstige ziekte nog bij gratie Gods geholpen wordt. Wat is dit land in een desastreuze trieste afgrond beland. De burgers hebben geen goede reguliere zorg meer, worden gestraft om nu al te stellen dat Kerst ook al in de ban komt (knap om er nu al vanuit te gaan dat eind december het virus covid nog in volle hevigheid heerst terwijl het normaal in de tijd van dit jaar is dat griepvirussen de kop op steken) maar ja we hadden niet genoeg griep vaccins. Of het nu daadwerkelijk om griep gaat of Covid 19 wordt geen enkele onderscheid meer gemaakt een ieder gaat die nu overlijdt is door Covid. Punt uit. Heel Europa is met haar totale ondergang bezig die jaren voort zal duren. Onze vrijheden zijn voor goed verleden tijd, MKB moet failliet en worden overgenomen door multinationals, ongekende schending van de mensenrechten vindt volop plaats, grondwetten worden genegeerd en veranderd in een ondemocratische spoedwet waar politici de vrijheid hebben om de duur van de maatregelen zelf te bepalen en tot hoever ze kunnen gaan. Plezier en vakantie mag niet meer worden genoten (dag Sinterklaas, vaarwel Kerst en als klap op de vuurpijl dag sier vuurwerk. Alleen denken die onbenullen niet na wat ze straks met oud en nieuw zullen beleven en kunnen ze vast de ME in gaan delen. Mijns inziens kun je het binnen een democratie niet verkopen om volk alles te ontzeggen en nog meer vrijheid ontnemen. Dit vraagt vroeg of laat om ellende.

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Hoop dat de ME het niet gaat redden daarna algehele opstand dat willen ze toch daar in
   den Haag ze vragen erom griep bestaat niet meer alles is corona wie gelooft die idioten nog?

   Like

 2. Pingback: VIDEO Wybren van Haga (FvD): “Van groepsimmuniteit naar groepsstupiditeit” (28-10-2020)! | eunmask

 3. koddebeier zegt:

  Jarenland bezuinigen op de zorg, bijna 12 jaar Rutte dus bijna 12 jaar ellende !!!

  Like

 4. Wim zegt:

  Die Van Haga doet het heel goed en wordt steeds beter. Helaas roepende in de woestijn. Maar zo kennen we dit kabinet. Steunend op de kleinst mogelijke meerderheid sloopt het schaamteloos, maar voortvarend ons land.

  Like

 5. Johan zegt:

  Wat is er eigenlijk het nut van dat de heer van Haga dit verhaal heeft voorgelezen in de Tweede Kamer ? Wordt er iets gedaan met zijn opmerkingen ?
  Wordt nu bijvoorbeeld de PCR test onderzocht ? Neen. Er gebeurt niets.
  Het heeft allemaal geen zin zo. De democratie is dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s