“Allahu Akbar” in Lyon: Turkse meute op jacht naar Armeniërs

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Genocide was niet genoeg

Een vooruitzicht op hetgeen er gebeurt wanneer een land in conflict komt met Turkije, bieden schokkende taferelen uit Lyon. Een enorme meute Turken loopt brullend door de straten om op Armeniërs te jagen. In tegenstelling tot de door de media en de politiek verzonnen mensenjacht in het Duitse Chemnitz is dit een bloedserieuze zaak, die door de mainstream media echter volledig wordt doodgezwegen.

Het christelijke Armenië voert op dit moment een wanhopige defensieve oorlog tegen het door Turkije ondersteunde islamitische Azerbeidzjan. Herinneringen aan de verschrikkelijke genocide op Armeense christenen in de jaren 1915 en 1916 doemen op, waarbij tot 1,5 miljoen mensen op beestachtige wijze werden afgeslacht.

Terwijl de gevestigde media en de “goede mensen” zwijgen, vallen voormalige ISIS-huurlingen, dus barbaarse “islamistische” terroristen en slachters, over Armenië heen. Maar daarmee niet genoeg. In de straten van Franse steden formeert zich een Turkse meute om Armeniërs te zoeken en te jagen.

De video-opnames laten zo´n haatmeute zien in Lyon, waar honderden Turken door de straten marcheerden. Ze dragen trots de Turkse vlag en brullen “Allahu Akbar, waar verstoppen jullie je?!” Dat is allemaal mogelijk in het o zo tolerante, internationale en multiculti bonte Europa van het jaar 2020. Terwijl demonstraties van tegenstanders van de coronamaatregelen worden gedemoniseerd, protesteert de mainstream pers met de haar gebruikelijke linkse inslag niet bij zulke gebeurtenissen.

(Bekijk HIER de video´s!)

Bron:
wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Armenië, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Europa, EUSSR, Frankrijk, Genocide, Historie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Allahu Akbar” in Lyon: Turkse meute op jacht naar Armeniërs

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Even de filmpjes bekeken, maar gelet op de massa beestmenschen is hier een taak weggelegd voor het leger. Naar een centraal punt bijeen drijven en daar doen waar ze om gevraagd hebben.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Dit had iedereen met ook maar een klein beetje verstand toch kunnen voorspellen?
  We gaan er allemaal aan.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.De soldaten van allah worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.Mensen die dit niet willen zien lijden aan cognitieve dissonantie.

   Geliked door 1 persoon

 3. 12gauge zegt:

  Vet absurd dit…Ik hoop dat de erdoganslaafjes in Nederland ook gauw overgaan tot zulke capriolen. Ik zal vooraan staan om ze legitiem te perforeren. Stort die islam emmer maar leeg.
  Ik pak ze allemaal. Moslim bloed zal de rioolputten doen overstromen. Allahu kakbaar.

  Geliked door 1 persoon

 4. John van antwerpen zegt:

  Bij ons in de straat werd er eens eind jaren 70 vuile Turk op de muur gekalkt waarop
  een autochtoon van de PVDA het weg haalde. Joop den Uyl slijmde met de allochtonen
  door ze van alles te geven waar ze niets voor terug hoeven te doen.
  Met het binnen halen van arbeids migranten uit moslim landen is ALLE ELLENDE begonnen.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Toen de wandelende broedmachines naar binnen kwamen was het hek van de dam.

   Geliked door 3 people

  • Eppo zegt:

   Nou niet alleen PvdA wat dacht je van Dijkstal (VVD) en nog wat van die Clubs in de jaren 90 van kom maar binnen met je knecht .
   De tyfuszooi is elke dag overal om je heen merkbaar wat die Lui hier heen hebben gestrooid over dit land .

   Like

  • ronjaspers zegt:

   john van antwerpen.De olierijke islamitische landen hebben europa zwaar gechanteerd.Tussen 1973 en 1975 draaiden ze regelmatig de oliekraan dicht,europa mocht alleen nog maar olie kopen in ruil voor moslim immigratie en islamisering van europa.Dit gedrocht heet de resolutie van straatsburg,getekend door de raad van europa in 1975.

   Geliked door 1 persoon

 5. Kees zegt:

  Wat een dom volk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Yvonne zegt:

  Nu jagen ze op Armeniërs, het zal niet lang duren dat ze door onze straten rennen op zoek naar christenen en ongelovigen
  Ik ben bang dat het leger ons niet gaat redden, nu is het Frankrijk maar onze beurt komt ook wel en waar moeten wij heen vluchten? Ik zie het misschien somber in maar dit kan niet goed blijven gaan

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Beste, brave Yvonne.
   Ik zie die meute binnen niet al te lange tijd óók door ónze straten rennen , maar dan achtervolgd door honderden, zoniet duizenden , échte Nederlanders, die het hele gedoe rond dat allochtonen-zootje helemaal beu zijn en daarom gaan optreden dáár waar de “regering” het nalaat. Ons “leger” zal ons niet redden, dat denk ik ook niet, maar ach, die paar manschappen zitten in Verweggistan om aldáár de burgers te redden, das véél belangrijker als de eigen burgers natuurlijk. Maar de 30 manschappen die zich in NL bevinden zijn alléén maar generaals, dus die doen helemáál niks, zitten de hele dag hun sterren te poetsen en oefenen de paradepas in de gangen van hun burelen.
   Ja, waar wij naar toe moeten vluchten ? Ik ga er vanuit dat wij NIET gaan vluchten, de mensen die zich daar ernstige zorgen over zouden moeten gaan maken zijn de leden van de Haagse Bende én ’t koningshuis.
   Ik wens je eeen goed en rustig weekend.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig zijn er ook een aantal Europese landen zoals Engeland, Duitsland, Frankrijk, België, etc. waar talloze islamhaters ook in het geheim moslims, asielzoekers en vluchtelingen aanvallen maar daar wordt vaak geen aangifte over gedaan!!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Jules V.
    Klopt !!!
    Hier wordt zo weinig mogelijk over bericht teneinde de burger niet helemáál wakker te maken.
    Maar in slaap hóúden lukt niet meer !!!

    Like

 7. Cleo zegt:

  Macron, maar ook Rutte en Merkel moeten zich dood schamen dat ze dit islamitisch tuig hebben binnengelaten en zo laten begaan.
  Opruimen dat ongedierte!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Waar blijft de inzet van het leger om al deze gasten flink en keihard uiteen te drijven en al die leiders die onderdanig toezien in plaats van tot massale uitzetting over te gaan. Uiteindelijk vraagt geweld om geweld anders zal dit misdadig ongedierte zich meer en meer wortelen binnen onze samenleving en over niet te lange tijd uitdraaien op een complete burgeroorlog. t

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Propagandafilm van Turkse tv om hetze tegen Armeniers op te voeren
  Ten eerste zie ik maar 1 persoon en die ziet er verdacht Turks uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s