“Klimaatopwarming” – Honderden kouderecords in Noord-Amerika: “Dit koude weer is NIET NORMAAL!”

(Door: “9ForNews”)

In Canada en de Verenigde Staten is het al een tijd lang flink kouder dan normaal. Op sommige plekken was het tot wel 20 graden kouder. Tot in Texas en New Mexico gingen deze maand kouderecords aan diggelen, staten waar het gebruikelijk pas veel later begint te sneeuwen, bericht Electroverse.

Er heeft zich de afgelopen dagen een reusachtig sneeuwdek gevormd in Noord-Amerika. Het groeide aan tot een oppervlakte van meer dan 11 miljoen vierkante kilometer, een absoluut record voor oktober, schrijft Weer.nl. Op diverse plaatsen zijn zelfs oude sneeuwrecords scherper gesteld. De sneeuw ging gepaard met extreem lage temperaturen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Klimaatopwarming” – Honderden kouderecords in Noord-Amerika: “Dit koude weer is NIET NORMAAL!”

 1. karton zegt:

  t Is toch ook allemaal niet meer te volgen voor een normaal mens ?
  Dán is ’t in Nederland plots véél te warm en nu is ’t in Noord-Amerika weer véél te koud.
  ’t Is ook nóóit goed !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Eigenlijk raar zelfs dat Donald duck, als hij in Duckstad de hele boel op stelten heeft gezet, niet alleen maar naar het zonnige Timboektoe of Verweggistan vlucht maar ook nog naar de Noordpool of de Zuidpool!

   Geliked door 1 persoon

 2. Boike zegt:

  Logich toch. Dat weten we toch. We kennen de oorzaak. Vraag het maar aan malle Greta. Dat is de opwarming van de aarde. Het wordt ons al jarenlang door de strot geduwd. Daarom stijgt de zeespiegel en hebben we zure regen en een ozongat en smelt het aangroeiende poolijs en Joost mag weten wat allemaal voor rampen nog meer. Daarom moet de CO-2 uitstoot omlaag, moeten we van het gas af en moeten we vooral vegan eten. Het is alleen zo jammer voor de klimaat-idioten, dat alsmaar minder mensen nog in deze onzin geloven. Dat heeft er alles mee te maken, omdat hun voorspellingen niet uitkomen.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Is ook logisch want de aanloop naar een nieuw zonneminimum is van start gegaan. Deze trend zal de komende 20 jaar doorzetten.

  https://www.climategate.nl/2020/09/een-groot-zonneminimum/

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  De komende kleine ijstijd lijkt te arriveren:

  https://www.climategate.nl/2020/09/een-groot-zonneminimum/

  Fijn voor alle fans van Edje “warmtepomp” Nijpels…
  Het klapperen van hun tanden gaat muziek in mijn oren wezen.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Zeg het maar niet tegen Gerrit Hiemstra. Een weerman met de hersens van een zwaar demente aap. Voor dat je er erg in hebt steekt hij dan een lullig verhaal af over het klimaat, en geeft ons de schuld van deze toestand. Alles ligt bij hun aan het klimaat, teveel regen, maar ook te weinig regen. Hete droge zomers, maar ook natte zomers. Koude winters, maar ook zachte winters. Zoals vroeger marktkooplieden een medicijn verkochten dat zou helpen tegen alle kwalen, word vandaag de dag het klimaat verkocht als zijnde dat de mens veroorzaker is van alle soorten extreme weertypen. Minder CO2, minder stikstof….Die weermannen verkopen baarlijke nonsens, leugens zelfs. De wereld zou beter af zijn zonder deze smeerlappen !

  Geliked door 4 people

 6. sweetheart zegt:

  klopt ik woon in een staat waar het om deze tijd nog warm is en de eerste nachtvorst pas in januarie is , afgelopen nacht hadden wij de eerste nacht vorst, komt zelden voor

  Geliked door 1 persoon

 7. Albert zegt:

  Is heel normaal, in Z.Amerika begint El Niño, er is allang aangetoond dat dit gepaard gaat met heel koude winters op het noordelijk halfrond….

  Like

 8. oudmarinier zegt:

  FUCK…daar gaat de “theorie” van de KLIMAAT-TERRORISTEN …HELEMAAL NAAR DE KLOTEN !!!

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Zijn we eindelijk van dat gezanik over opwarming van de aarde af? Kunnen we gewoon even die algehele klimaathysterie die miljarden kost eens in de prullenbak gooien. Deze hysterie wordt ons net zo door de strot geduwd net zo als de fabel dat die binnenvarende woestijnratten en Afrikanen zo een meerwaarde zou zijn voor onze samenleving. Ons wordt van alles wijs gemaakt puur om het grote verdienmodel en de burgers tot op het bot uit te kleden. De mislukking van al die zwiepende horizonvervuilers die over 20 jaar stukken roest zijn en de Bio centrales waar talloze bomen voor moeten worden omgehakt is al een feit want nu gaan die idioten na miljardenverspilling toch maar eens serieus nadenken over kernenergie en de mogelijkheden op gebied van waterstof. Dit had al jaren geleden in gang moeten worden gezet omdat met al die opgedrongen elektrische auto’s die mislukte windmolens en zonnepanelen niet voldoende energie kunnen leveren als dat die talloze draaiende horizonvervuilers zeer schadelijk zijn voor flora en fauna en de voetbalvelden vol gelegd met die lelijke zonnepanelen ons landschap totaal teniet doen. Wat zijn we toch goed bezig. Maar ja falen is de kwaliteit van de EU en onze regering.

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Bij de omgekeerde bijbelclub draait men alles om dus als men u wijs maakt dat we ‘opwarmen’ dan kan u er gevoeglijk vanuit gaan dat er een koude periode komt.
  Vandaar dat u van het betaalbare gas af moet om te gaan rillen van de kou met uw warmtepomp die schreeuwend duur is als het koud word.
  Als de warmtepomp het doet want bij flinke kou doen die dingen het meestal niet meer.
  Omdat u zich misschien nog kan warmen aan een houtvuurtje ziet men dat liever verboden, zogenaamd om het klimaat te redden mag u straks afsterven van de kou of uzelf failliet stoken,.

  Terwijl u het klimaat mag gaan redden verneukt men zelf het klimaat of is het grijze dekbedje tussen u en de zon u nog steeds niet opgevallen, omdat u liever uzelf voor de gek houdt en de waarheid gewoon niet wilt weten en u liever voor de ellende danst ?

  Zelfs een dooie kan nog voelen dat we niet opwarmen maar bij de hersenloze tv kijker die niet door heeft dat de enige misschien nog werkende hersencel ook gespoeld word met leugens gaat het er in als koek die onzin.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Wat er scholen aan geologie wordt gegeven
  is mij een raadsel. Ik heb geleerd dat
  tropische – en ijsperioden elkaar afwisselen.
  De keien van de hunnebedden zijn door
  een gletcher in de ijstijd hier naar toe
  geschoven. In de grotten van Valkenburg
  vind je fossielen van trpische dieren.
  Archeologen hebben bij Atlith in Israel
  een dorp gevonden dat 7000 jaar geleden
  op het droge stond.
  De opwarming van de aarde is dus geen
  hedendaags probleem, maar geologisch
  probleem dat zo en zo gebeurt.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Bob. Als Fransje Timmermans én z’n vriendinnetje Greta Thunberg zeggen dat de bevolking schuldig is aan de opwarming c.q. afkoeling van de aarde , DAN IS DAT ZO !!!!!! U én ik weten wel dat die twee stapelgek zijn , maar ze weten het zelf nog niet.

   Geliked door 2 people

 12. Julia zegt:

  De klimaathysterie het nieuwe gevaar voor de volksgezondheid https://www.telegraaf.nl/nieuws/1513822521/eerste-nl-se-klimaatvluchtelingen-een-feit-windangst-het-lawaai-is-niet-te-harden Nederland is niet meer leefbaar overvol en zeer slecht voor het welzijn van een gezond leven. Wat bestraling en ziekte door 5G kunnen er ook nog bij. Kortom wat een gigantische puinbak inmiddels verstikt door linkse hysterie en regeltjes en een criminele legale Haagse roof organisatie van miljarden uit de belastingpot..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s