Over Akwasi gesproken: Zeven kinderen bevrijd uit slavernij op Voltameer in Ghana

In Noord-Ghana zijn zeven kinderen bevrijd die als slaaf werden uitgebuit op het Voltameer. De reddingsoperatie werd uitgevoerd door de plaatselijke politie in samenwerking met IJM. Deze reddingsoperatie was mogelijk dankzij tips die kinderen gaven die eerder waren bevrijd uit slavernij op het meer.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Rotzakken, Slavernij. Bookmark de permalink .

9 reacties op Over Akwasi gesproken: Zeven kinderen bevrijd uit slavernij op Voltameer in Ghana

 1. Harry Willemse zegt:

  Nu, Kwasaki snel naar Ghana daar krijg je waarschijnlijk veel subsidie veel als je klaagt over trauma want slaaf geweest en zo. Ik weet zeker dat zij hem daar met open armen zullen ontvangen. Als je gaat neem dan die airfyer en die trut ook meteen mee.

  Like

 2. karton zegt:

  Ik zou tegen die neger willen zeggen : “ “Kwassie , z.s.m. te voet naar Ghana om een neger-slaven-bezitter in elkaar te schoppen , te demoniseren , te bedreigen , te beledigen , maar dit past vermoedelijk niet in je achterlijke gedachtengang , stomme zwarte man !”

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Daarom juist is Akwakki naar Nederland gekomen. Hij was bang om als slaaf in Ghana gebruikt te worden!

  Like

  • karton zegt:

   Rotterdam legt het slavernij-verleden van de stad bloot. Zag vanavond (31-10-2020) een negerin in ’t archief van R’dam met een archivaris in héél oude papieren en boeken snuffelen , alles was afkomstig uit de jaren 1650 – 1750 ná christus. Hieruit bleek dat diverse R’damse zaken en zakenmensen te maken hebben gehad met slavernij , zoals gebruikelijk was in die jaren. En iedere Nederlander weet dit ook wel, so what ? Maar het ging de begeleidende negerin nog niet ver genoeg ; zij barstte in tranen uit bij het aanhoren van al dat leed van plm. 3 eeuwen geleden !! De archivaris verwacht dat de nog bestaande R’damse zaken, w.o. enkele banken, hun “aansprakelijkheid” zullen nemen en bijv. zullen bijdragen aan een “slavernij-museum”! Maar dát was niet de bedoeling van de snotterende negerin : zij wil : handje contantje, uiteraard.
   Geef dat mens een “vergoeding” zoals gebruikelijk was ,zo’n 3 eeuwen geleden, dus bijv. \één spiegeltje en twee knikkers.
   Enne , wanneer kan ik nu eindelijk mijn vergoeding vanuit Spanje én Frankrijk tegemoet zien, dit vanwege het verlies van enkele van mijn voorouders.

   Geliked door 2 people

   • dutchess43 zegt:

    En ik wil ook een vergoeding. Mijn vader zat 2,5 jaar in een concentratiekamp omdat hij de Arbeitseinsatz wilde ontvluchen, en de fiets met houten banden waarmee mijn moeder in zijn afwezigheid de boeren afging werd gevorderd door een Duits soldaat.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ dutchess43. Vergoedingen voor ondergaan leed geldt kennelijk alléén voor negers wiens voorouder zo’ 3 tot 4 eeuwen gelden door hun eigen stamhoofden werden verkocht. In Nederland zijn de diverse instantie stapelgek om zich te laten piepelen door een stelletje op geld beluste negers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s