Tweet van Wierd Duk . . .

Een leraar is onthoofd. Een moeder die haar drie kinderen een boodschap naliet: ‘Ik houd van jullie’ terwijl ze op straat stierf door toedoen van een moslimterrorist. En waar hebben Elforkani (foto) en El-Ouali het over? Over dat zij en hun gemeenschap zo gekwetst zijn. De gotspe.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Wierd Duk)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tweet van Wierd Duk . . .

 1. Boike zegt:

  Die schurken durven !!! Als het ze hier niet aanstaat, moeten ze gauw maken, dat ze weg komen; terug naar, waar ze vandaan kwamen. Dit is ONS land en WIJ maken hier de dienst uit. Ze hebben zich niet te bemoeien met ONZE cultuur, ONZE waarden en normen, ONZE wetten en de wijze, waarop WIJ met elkaar omgaan. Ze hoeven hier niet te komen brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Ze gedragen zich bepaaldelijk niet als welkome gasten. WIJ zijn lang genoeg tolerant geweest. ONZE maat begint nu vol te raken. Inburgeren en aanpassen, of oppleuren !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. J.C. zegt:

  Hier is filmpje over psychopaten heel sterk van toepassing en daar hoort zielige slachtofferrol ook bij. Slachtofferrol spelen is psychopatische manipulatie van de bovenste plank.

  Like

 3. OT, ook weer niet! Zou weleens willen weten wie de man van 73 in Arnhem AFGESLACHT hebben!! Kan natuurlijk WHITE TRASH zijn, maar ervaringen uit het verleden (en OpsporingVerzocht) acht ik de kans groot dat het om LIEVELINGEN van Attje Kuiken, Madeleine van Toorenbug, Opoe Ankie, Mark Rutte gaat!!

  Geliked door 1 persoon

 4. klaas zegt:

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ze zijn nog lang niet gekwetst genoeg.

  Shabbat shalom allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   @ J. C. Th. Köhler , Zij , die NU gekwetst zijn / worden , zijn de Joden en Christenen en andre ANDERS-gelovigen. Als Christen zijnde , wil ik de mossels vertellen , dat ONZE tolerantie en ons geduld zeer dicht bij het grens-overschrijdende punt begint te komen. Daarom , denk NIET dat WIJ met onze houding ZWAK zijn. Wanneer jullie TE VER gaan , zullen jullie ontdekken , dat ook de meest vredelievende Christen , Jood of anders-gelovige , in een groter en erger beest KAN / ZAL veranderen door de omstandigheden die JULLIE nu cre-eren. Onthoud dat…!!!

   U ook een prettige Shabbat Shalom gewenst.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s