Ware aard van islam is bekend, maar wil niemand kennen

(Door: “Hannibal”)

De ware aard van islam is vrij algemeen bekend, maar gezagsdragers willen dat niet weten, aangezien ze de consequenties niet aan kunnen. De gemiddelde westerse regeringsleider is vrouw of een verwijfde kwee die de wereld niet aan kan en het liefst bij zijn moeder gaat zitten janken over die stoute jongens die hem steeds pesten.

Het is de visie van de gemiddelde islamitische heerser, en geef ze eens ongelijk. Onze regerende juffershondjes zijn al te bang om de ergernis te wekken van onze lokale linksgekkies, laat staan dat ze hun rug recht houden als recent geìmporteerde binnengelopen islamieten hun beklag doen over een´ongewenste behandeling´.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ware aard van islam is bekend, maar wil niemand kennen

 1. Rene zegt:

  Ik kan iedereen David Wood aanraden op YouTube. Hij is fantastisch betreft Islam.

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Terroristische bedreiging: Volgens Marine le Pen hoeft men niet bang te zijn om islamofoob te worden genoemd.

  Als men bedenkt dat de regering niet genoeg doet om oorlog te voeren tegen deze ideologie van de islam.
  Zij trekt een parallel met de beslissingen die zijn genomen om het corona-virus te bestrijden.
  Men treft maatregelen die buitengewoon beperkend zijn voor de vrijheid van alle Fransen en doen dit vanwege de gezondheidscrisis.

  Dan begrijp ik niet waarom we geen maatregelen nemen die dan extreem restrictief moge zijn tegen de islamisten, omdat nogmaals, we worden aangevallen op ons eigen grondgebied en het islamisme voert oorlog tegen ons. ” […]
  Daarom wil ze graag aan de macht komen om maatregelen te kunnen nemen om de Fransen te beschermen.
  En zegt ze,”ik zeg ’t nog maar ’n keer, we moeten weten tegen wie we vechten.
  We moeten er niet omheen draaien en ons niet verontschuldigen, je moet niet bang zijn om islamofoob te worden genoemd”.

  “TV._
  bfmtv

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Je suis islamofobe !!!!!!
   En daar ben ik trots op.

   Geliked door 3 people

  • Bob zegt:

   De VN heeft afspraken gemaakt met
   de regerings leiders binnen de EU.
   De regerings leiders enrepressentanten
   van de VN hebben een eigen wereld.
   Er wordt dik verdiendaan het stem vee.
   De VN met name de UNRWA laat mensen
   de vluchtelingen states erven. Na 3- of
   4generaties blijven ze vluchtelingen
   hebben een makkelijk verdien model.

   Geliked door 2 people

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Massale uitzettingen zijn ONVERMIJDELIJK. Zo niet dat gaat (West)- Europa ten onder. Het eerste gaat niet gebeuren. Onze kinderen, eventuele kleinkinderen en alles wat daarna komt, krijgen het dus heel slecht.

  Dat is vooral te wijten aan LAND-, CONTINENT- en HOOGVERRAAD van globalistische politici die al vele decennia geen politiek voor ons, de totaal GEPACIFICEERDE Europeanen doen,.

  Zij en hun bazen maken zich schuldig aan MISDADEN tegen de mensheid, menselijkheid en de burgers van de Westerse Wereld in het bijzonder.

  Weg met de eussr, vnssr en w.h.o.: dat die organisaties maar zsm uitéén mogen spatten.

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  De daadkracht en het knuffelen van onze laffe volksverlakkers de in het miljardenbolwerk Brussel zitting hebben https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/brussel-steekt-kop-nog-verder-in-het-zand-belgische-leerkracht-op-non-actief-gesteld-om-spotprent-naakte-mohammed/
  Kortom moord, onthoofdingen en verdere ontwrichting van onze samenleving waar vrijheid van meningsuiting puur fake is worden goedgekeurd door die verraders binnen de EU.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Vijfprocentstelregel dat men een radicale bevolkingsgroep of extremistische ideologie in aantal nooit boven de vijf procent moet laten groeien op het totale aantal bewoners, is met de huidige escalatie van terreurdreigingen en verzet wederom bewezen….Wil men in relatieve zin spreken over inclusie, integratie en zelfs assimilatie dan ligt het gezonde percentage zelfs rond de één procent.
  Bij een strenge doctrine als de islam heeft men echter meer op met angstzaaien, het ondermijnen van de westerse welvaartstaat en het plegen van politieke sluipmoorden om de tegenstanders monddood te maken en de samenleving te kastijden met criminaliteit en geweld als verontschuldiging voor hun godsdienstige oorlog en overheersing onder dwang. De wens om in een niet-islamitisch land te leven is niets meer dan een vooropgezette leugen en de ‘evangelische’ boodschap een vorm van proselitisme of zieltjeswinnerij, de inlijving enkel een godsdienstige en politieke annexatie is en niets anders blijkt te zijn als een vijandelijke overname..)
  De grootste fout is dat men in Europa de islam ziet als een evangelie, vergelijkingen maakt met andere geloven,…..maar het is een enorme bedreiging voor westerse normen waarden, een ernstige verstoring van het sociaal bewustzijn van een door de islamitische staten gefinancierde/gesponsorde genootschappen die ideologisch dominant zijn en zo zijn heerschappij willen legitimeren…………..zelfs landen te gronde richten om er een letterlijke en figuurlijke woestijn achter te laten….

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Terreur & Crime Nieuws
  @DreigingNL

  https://pbs.twimg.com/media/ElqsgdLXYAEgCHQ?format=jpg&name=large

  Er beginnen zich tekenen te vertonen binnen een versleuteld chatkanaal van IS dat men zich nu richt op de Belgische leraar die een spotprent toonde in zijn klas in Molenbeek.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://kurier.at/chronik/oesterreich/islamisten-angriff-auf-kirche-in-wien-favoriten/401082495

  Islamisten: aanval op de kerk in Wenen

  Bijna 50 Turkse jongeren braken het huis van God binnen, riepen “Allahu Akbar” en schopten de biechtstoel.

  Als gevolg van het geschil over Mohammed-karikaturen in Frankrijk, is het waarschijnlijk dat er een aanslag op een kerk in Wenen-Favoriten heeft plaatsgevonden. Bijna 50 mensen zouden donderdagavond de Antonskirche in Wenen Favoriten zijn binnengekomen. Daar zouden ze in opstand zijn gekomen en banken en de biechtstoel hebben geschopt

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s